Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

selam millet.
benim de söz-nişan tarihim belli oldu.
20.09.2009 :lepi:

selam millet.

hayırlı olsun janım hazırlıklar ne alemde az kalmış? ne giyceksin napjan nerde oljak nişan?

yeşilim hepsi bi harika. çok beğendim. güle güle kullan canım..zemuszemus

tesekkur ederim janım inş. hepimiz aldıklarmızı mutlu sağlıklı günlerde kullanırız:Saruboceq:

selam millet.

oşınım çok sevindim opuyorumnanaktan
umarım herşey gönlünce olur opuyorumnanaktan
kız daha bi kaç ay önce belirsizdi herşey ne kdr hızlı gelişiyo delikafadulden
anam 1,5 aylık nişanlı olmuşşum da haberim yok sırnaşık şey

selam kızlarr nbrsinizz??

yeşilimmm çok güzeller yaa, özellikle kahwaltı takımına bayıldımm çok şeker duruo cıvıl cıvıl, ben zaten kahwaltı takımının hep canlı olmasından yanayım.. nerden we kaça aldın cnm ya??

janım kütahya porselenden aldım ben 2 yıl oldu o zaman ilk acemilik baya pahalıya almıştım ama şu an 250-270 civarı fiiyatları sanırım:uhm:

begenmene sevindimopuyorumnanaktan

janım kütahya porselenden aldım ben 2 yıl oldu o zaman ilk acemilik baya pahalıya almıştım ama şu an 250-270 civarı fiiyatları sanırım:uhm:

begenmene sevindimopuyorumnanaktan

şuanki fiyat olarkta pahalı geldi cnm yaa kahwaltı takımı için, çok güzel ama orası ayrıı yerimseniben gerçekten çk beğendimm, güzel günlerde kullan tatlımm opuyorumnanaktan

evt janım pahalı ama benım aldgm fıyata gre baya uygun gercı bu nettekı fıyatları emınim mağazalarda cok daha uygundur cunku üstüne bir sürü model cıktı

yeşilcim canım çok güzel cicilerin güle güle kullan
ocean canım seninde hayırlı olsun nişanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…