Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

iyi akşamlar kıslar napıyosunuz feci yağur yağıyo şuanda nişan var nişan
İyi akşamlar canım.opuyorumnanaktan

muhahhahha kahve dağıtırken seni düşünemiyorum delikafadulden
ben murata kahve uzatırken çok heyecanlanmış :roflol: delikafadulden

delikafadulden bundan önceki istemede heyecan olmamıştım.
Zaten kalabalık değildi
Ama nişandan bigün önce herkes bize gelecek delikafadulden
Onların sülale bizim sülale delikafadulden
Bizde kalacaklar :jeyyar:
Ben endiyi koynuma alırımda diğerlerini nereye sığdırırız bilemiyorum :uhm: :roflol::roflol::icecream:

kızlarrr yatmadan bir geleyim dedim innaılmaz yoğunum ve yorgunum o sebeple artık yaz modundan çıktım kk yada azıcık uğrar oldum :gitme: özlüyorum vallaaa

ya inşallah nişan günlerini ben de görürüm..
ama henüz daha söz bile olmadı..:1no2:
isteme olacak ama henüz bizimkilere söyeleyemedim..
en geç iki aya kadar geliriz dedi ben daha nasıl açılcam bilmiyorum..
gerci onlarında her an beklediği birşey ama yine de değişik telaşlı bir duygu..:
:

otele gönder
dilom az önce murat'ın eskişehir'deki teyzesi aradı beni çok tatlı yaaa.opuyorumnanaktan araması beni çok mutlu etti.:1rolleyes::kedi: çok ilgililer totomu kaşımam lazım dilocanımalkisalkisalkis

çileğim hayırlı olsun bakıyorum evrimleşmişssin kırmızı çilek tam olmış şimdiiikaydirigubbakcemile3

:icecream: canım olur olur onlarda olur :))
Sen annene ssöylecen annende babana böylelikle o iş biterr opuyorumnanaktan

benide halası arayınca niyeyse tepem atıyı sen totonu kaşı ben kafamı kasıyam ben ne poh yiyecem diye :1rolleyes: :1ninca:

hayırlısı olsun o günde gelir elbet bende sözlenmeyi bekliyorum ama benim ailem biliyo o konuda rahatım

Son düzenleme:
canlar ben kaçar öptüm hepinizi sabahın 8 inde tahtanın önünde olucam çocuklarım beni bekler tatlı rüyalar...

:gitme: herkes kaçıştı yaa bu topicten vay beee nerdesiniz eyy millett başka topiclerde misiniz?

aa kimse yazmıo artık ya niye böyle oldu ki :gitme:
kızlar ben işe girdim ya bir haftadır çalışıyorum ondan yazamıyorum artık canlarım.
ama siz niye yazmıyorsunuz anlamadım ki:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…