Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

canım biz herşeyi konuşuyoruz ama bu konuda onlardan bir adım bekliyorum, zeynebinde dediği gibi dürtüklemeyle olmasın herşey. normalde adet böyledir kıza bayramlık alınır bunu herkes bilir, ki trakyalılar daha hassastır bu konuda ama benimkilerde tık yok malesef

cnm aynen ya işte ben nişanlımdan hiç bişey istemiyrm.
sonuçta çocuk para biriktiriyr.
ztn bi sorumluluğu var.
ben onun durumunu ztn biliyrm
ama ailesinden bişeler bekliyrm.
abisi var annesi var biri düşünmese diğeri hatırlatmalı.
beklentim illa bayramlıktan yana dğl.
durumları olamayabilir ist. gibi yerde yaşıyrlar ikiside evlenicek.
ama hatırlamak demek büyük hediye almak demek değil ki.
insan üzerine düşen görevide yapmalı biraz.
hep kız tarafından beklenmez.
sonuçta bende herşeyi söylemek zorunda dğlm.
23 yaşındayım ben düşünüyrmda onlar mı düşünemiyr

aynen katılıyorum janım sana

ya kıslar biliyorsunuz bende nişanlığım ama bayramlığın filan lafı olmadı bizde hiç, bana gerçi gereksiz gibi geliyor tamam bir adet ama eskiden biliyorsunuz öyle herzaman alış veriş yapılamaz günümüzdeki kadar çeşit yokdu ee yeni gelini takıp kolunda gezdiricen haliylede baştan aşağıya donatman gerekirdi şimdi öyle değiliz ki herkes istediğini alıp giyebiliyor, o yüzden üzmeyin kendinizi, takılmayın böyle şeyleri

bencede boşa takılıp üzülmeyin kızlar. sevdikleriniz yanınızda olsun yeter..
ben bu adamı seviyommu, seviyom. seviliyommu,seviliyom. ne istersem alıyomu yada yapmaya çalışıyomu, evet. eee daha ne isterim ki.zemuszemusopuyorumnanaktan

kızlar ben sizin söylemeye çalıştıgınız seyi anladım ama biz bişey almak ya da aldırmaktan bahsetmiyruz sadece hatırlanmaktan ve değer verilmekten bahsediyoruz yani sevdiklerimizle alakalı değil bu

kızlar ben yavastan cıkıyorum ikitelli de malum trafik kötü bugün tekrar şiddetli yagmur bekleniyormus allah yardımcımız olsun buralar cok kötü.... herkese iyi aksamlar hayırlı iftarlar

bende iyiyim kıslar bayramlık konusu bikere daha gelmişti gündeme kızlar haklı bizdede vardır geline bayramlık almak kızların istediği bayramlaık almaları deil hatırlamaları küçük bişey bile olsa yeticek onlara

evet esracım aynen bu öptum kacıyorum artık

ben geldim kızlar napıosunuz
bayramlık konusu açılmış bakıyom benim sözlüm ve ailesindende hiç öle bi olay yok ortada
almıcaklar heralde bişey

bende iyiyim cnm aynı evle iş arası geziyorum hafta sonu hariçhafta sonu geziyorum kolay gelsin sana şimdiden

ohhh iki gün izinliyim kaydirigubbakcemile2 çok yoruldummmmm bu haftaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…