pınarcım bence böle bi beklentin varsa nişanlınla paylaş bu durumu. aklıma takıldı bayramlık falan alınıyormu, bizim bişey yapmamız gerekiyormu gibi bi konuya başla bakalım. herhalde ailesiyle konuşuyordur nişanlın. mesela biz hep birbirimizle paylaşırz. sorada knd ağzımızdan ailelerimize sorarız. yani nişanlım sordu etti olmaz bizde. duruma görede ne olacaksa olur yada olmaz.mesela bize gelecekleri zaman yada biz onlara gideceğimiz zaman kaç kişiysek söleriz,ona göre hazırlık yapılır,ikram hazırlanır vs..yani nişanlınla konuşabilmen gerek.sizde adet nedir sizde napılır falan diye biz hep konuşurz.askerde olmasına rağmen şuan bile konuşuyorz.
bence de nişanlıdan beklenmemeli sonucta biz zaten birbiirimize bişeyler alır hedıyeleşiriz nişanlılarımızla ama ailenin düşünmesi cok farklı ve bence bayramlık gereksiz falan diye de düşünmüyorum aslında ben cünkü adetler yerini bulmalı sonucta cok sey değil hatırlamak yeterli ufacıkta olsa hatrladığını anlatan birşey önemli olan gelin alıyorlarsa düğün yapıyorlarsa ellerini taşın altına koyacaklar ,
cnm aynen ya işte ben nişanlımdan hiç bişey istemiyrm.
sonuçta çocuk para biriktiriyr.
ztn bi sorumluluğu var.
ben onun durumunu ztn biliyrm
ama ailesinden bişeler bekliyrm.
abisi var annesi var biri düşünmese diğeri hatırlatmalı.
beklentim illa bayramlıktan yana dğl.
durumları olamayabilir ist. gibi yerde yaşıyrlar ikiside evlenicek.
ama hatırlamak demek büyük hediye almak demek değil ki.
insan üzerine düşen görevide yapmalı biraz.
hep kız tarafından beklenmez.
sonuçta bende herşeyi söylemek zorunda dğlm.
23 yaşındayım ben düşünüyrmda onlar mı düşünemiyr
ya kıslar biliyorsunuz bende nişanlığım ama bayramlığın filan lafı olmadı bizde hiç, bana gerçi gereksiz gibi geliyor tamam bir adet ama eskiden biliyorsunuz öyle herzaman alış veriş yapılamaz günümüzdeki kadar çeşit yokdu ee yeni gelini takıp kolunda gezdiricen haliylede baştan aşağıya donatman gerekirdi şimdi öyle değiliz ki herkes istediğini alıp giyebiliyor, o yüzden üzmeyin kendinizi, takılmayın böyle şeyleri
bencede boşa takılıp üzülmeyin kızlar. sevdikleriniz yanınızda olsun yeter..
ben bu adamı seviyommu, seviyom. seviliyommu,seviliyom. ne istersem alıyomu yada yapmaya çalışıyomu, evet. eee daha ne isterim ki.zemuszemusopuyorumnanaktan
bende iyiyim kıslar bayramlık konusu bikere daha gelmişti gündeme kızlar haklı bizdede vardır geline bayramlık almak kızların istediği bayramlaık almaları deil hatırlamaları küçük bişey bile olsa yeticek onlara
hg bebikyüzlü nasılsın herkes aynı dertten muzdarip
bende iyiyim cnm aynı evle iş arası geziyorum hafta sonu hariçhafta sonu geziyorum kolay gelsin sana şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?