Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

selam kızlar nasılsınız
iki gündür işlerim dolayısıyla yazamadım
neler kaynattınız bakalım

cnm hoş olmuş yastığın.bence annene bakma dilediğin gibi işle. bnm annemde çok karışmıştı. doldurma bisürü şeyle diye ama yastık tamamen bittiğinde annem çok beğenmişti.iyiki dinlememişsin beni dedi.

günaydın kızlar. opuyorumnanaktan
kaçgündür giremiyorum ya.çok sinir oldum çok. 3gündür nişanlımdan aldğm flash oyunlarıyla vakit geçiriyorum. çok cnm sıkıldı. evdeki pc bozuldu. geçen perşembe arkdşa verdim yap diye. salı sabah kardşm aldı geldi pc yi. eve geldim. yok açılmıyo yine. hiç bişey değişmemiş. aradım,akşama eve geçerken alırım dedi. 2gün geçti gelmedi.dün aradm. nedese beğenirsin ben sana yanlış pc vermişim. gülermisin ağlarmısın:uhm: dün akşam babamla aldık gittik, knd pc mi aldım artık:roflol:
pazrtsi işten çıkmadan önce pc ye format atalım dedik ve attık. ne mi oldu... internet gitti. arkdş dedi buna yarın bakalım. tamam dedim. dün iş çıkışı ancak çözdü sorunu.:mymeka: neyse ya çok özledim sizleri kızlarya.. neler oldu neler...
salı günü k.annem annemi, k.babamda babamı arayıp akşama onlara iftara gitmem için izin almış. k.annem sonrada beni aradı gel diye. bi sevindim bi sevindim anlatamam:kedi: akşam işten sora gittm. anane,teyze ve ailesi,3tane dayı ve ailesi vardı. hep beraber güzel bi iftar yemeği yedik. ben az yemek istedikçe bisürü yemek yedirdiler banakaydirigubbakcemile3 ogün herkes yorgun oldğu için 9buçukta herkes gitti. bizbize kaldık k.anne,k.baba,görümcem ve ben. 10buçuktada ben gideyim artık dedim. k.babam görümcemle eve bıraktı beni. ertesi gün k.babam beni aradı. akşama ananedeyiz. sende gel dedi. (öncesinde babamla konuşup izin almış) sora görümceyle konuştum. ben işten çıkmadan geldi. beraber gittik ananeye. bigün önce yemekte olan herkes yine ordaydı. hepberaber yedik,içtik 11e kadar oturduk. sora beni eve bıraktılar yine.
tabi tüm bu olanlara nişanlım çok seviniyo,çok mutlu oluyo. ben yokum diye birbirinizi bırakmıyosunz,biaradasınız diyo. bu akşamda halada iftar var. bakalım haladan davet gelecekmi. ki eğer öğrenirse ananeye falan gittiğimi kesin çağırır.
anlat anlat bitmez bu 3gün valla.
sizler neler yaptınız nasılsınız kızlar. pek konuşulmamış bişey.

pınar banada bişi denmedi.
bende nişanlıma bilerek sormuom.bekleyip görcem.
ben dedim die alınmasın.
aslında alıncaksa bile bana gösterilip benim beğendiğim şeylerin alınmasını isterdim ben

bizde bi baklava muhabbeti var. annem baklava getircem diyo, k.annem kndne masraf yapma ne gerek var diyo. ama annem sipariş verdi bilekaydirigubbakcemile3

amaan takılmayın kızlar bayramlık falan boşverin
banada alınacakmış ama ben hiç düşünmüyorum beğenmediğim bişeyde alsalar fark etmez. düşünmeleri yeter
siz mutlu olun gerisi boş
nisancım ne güzel vakit geçirmişsin maşallah kız

ama bu adettir,
bende bekliyorum acaba sorucaklarmı diye
bazen diyorum ben diyim e hani bayramlık almıcazmı diye
bilemiyorum.

slm kızlar kac gundur su yagmur sel yüzünden iş yerine gelememiştm bugn geldım cok sukur nasılsınız

cnm bitti yastık bayramı bekleyemicem vermek için.
yarın vericem bayram hediyem olsun dicem.resmini çektim bitmiş halinde gösteririm.opuyorumnanaktan

kıslar selamm
bana hala bayramlık namına lafı edilen bişi yok :)
size varmı?

pınarım yastığı vericem yarın bayramlık lafıda yok ya belki biraz olsun hediye diyince anlarlar.
belki nişanlım alır ama ben ondan istemiyrm ki o her zaman alıyor ztn.hem parada biriktiriyor bilerek bişey isteyemem
önemli olan evdekilerin düşünüp alması.
annem aldı nişanlıma tommy den üzerine bişey aldı ama onu söylemedim.
almazlar belki annem aldı die almasın kendi düşünsünde alsın.
kendi bayramlığımı aldım bile çoktan onların keyfini bekleyemem.
almazlarsa da boşuna beklemiş olucam

ne oldu zeynebım canın mı sıkkın?

yok cnm ya.
kızıyrm bazen.
düşünememek mi yoksa işine gelmiyormu anlamıyrm.
bizim burayı sel bastı kayınvaldem ne aradı ne sordu.
memleketten aradılar var mı bişey die o hiiççç
bu kadar düşüncesizlik olurmu.
son tartışmamızdan dolayı yüzü yok aramaya herhalde.
bayramda da aramazsa pes artık dicem

pınarcım bence böle bi beklentin varsa nişanlınla paylaş bu durumu. aklıma takıldı bayramlık falan alınıyormu, bizim bişey yapmamız gerekiyormu gibi bi konuya başla bakalım. herhalde ailesiyle konuşuyordur nişanlın. mesela biz hep birbirimizle paylaşırz. sorada knd ağzımızdan ailelerimize sorarız. yani nişanlım sordu etti olmaz bizde. duruma görede ne olacaksa olur yada olmaz.mesela bize gelecekleri zaman yada biz onlara gideceğimiz zaman kaç kişiysek söleriz,ona göre hazırlık yapılır,ikram hazırlanır vs..yani nişanlınla konuşabilmen gerek.sizde adet nedir sizde napılır falan diye biz hep konuşurz.askerde olmasına rağmen şuan bile konuşuyorz.

selam kızlar nasılsınız bakalım
konular bayram üzerine sanırım
takılmayın derim ben bayramlık konularına
sonuçta nişanlınızla aranızın iyi olması önemli

bizde normalde konuşuyrz ama bu sefer hiç bişey sormıcam ben.
kendileri bişyleri düşünsünler birazda.
dürtekleye dürtekleye yapmasınlar bişeyi.ztn bu kadın neye karıştıkı bayram hediyesini düşünsün
:umursamaz:

bence de nişanlıdan beklenmemeli sonucta biz zaten birbiirimize bişeyler alır hedıyeleşiriz nişanlılarımızla ama ailenin düşünmesi cok farklı ve bence bayramlık gereksiz falan diye de düşünmüyorum aslında ben cünkü adetler yerini bulmalı sonucta cok sey değil hatırlamak yeterli ufacıkta olsa hatrladığını anlatan birşey önemli olan gelin alıyorlarsa düğün yapıyorlarsa ellerini taşın altına koyacaklar ,

bizim söylememizle olması hiçbir şey ifade etmiyor bence kendilerinin düşünmesi gerekir herşey dürtükleyerek yapılmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…