Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

napıosunuz kızlar? bayramlık demişsiniz. bana da alınmaz bayramlık. zaten uzağız nişanlımı görsem o da iyi. nişandan beri göremiyorum

kızlar ya yukarda yazmışsınız nişanlınız seviyorsa boşverin fln die.
ama ben nişanlımın bana bayramlık almasını ztn istemiyrm ki.
kayınvaldemin hatırlamasını istiyrm.
bir havlu bile varsa gönlümü yapar bir yemeni bir patik hiç farketmez.
sadece biraz düşünceli olması isteğim.
yoksa nişanlım almıyor die kendime dert edecek değilim ben onunla heryei paylaşıyrm bana her zaman bişeyler alıyor benim söylememe fırsat vermeden alıyor üzerine düşen herşeyi fazlasıyla yaptı bugüne kadar ama adettir geline bişeyler verilir.
benim anneme kayınvaldesi her bayramda bir mendil oyalarmış birde çorap
önemli olan hatırlamak

hb komşum iyiyim sen nasılsın?
yrn t.dağ sel bekliyrmuş nişanlım gelcekti gelme dedim
ist.da öyleymiş kızlar dikkat edin

evet canım hiç sorma dün akşam oldu tam duruldu ortalık derken sahurda bida oldu sonra 10 bucukta bida valla yalnızda olunca korktum ne yalan söyleyim aman canım ordada sel var dikkat edin sizde sizede geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun cnm ya konyada deprem olmuş.burda sel

ben senin ne istediğini anladım cnm sizin istediğiniz hatırlanmak

evet komşum bazı şeyler sadece maddiyat değil. istediğim küçücükte olsa birşey bana özel o günü ve benim gelin olduğumu hatırlatacak olan birşey.

sağol cnm ya. bizde de yrn yine bekleniyor sel
nişanlım gelciekti korktum gelme dedim. kıyamadım ama napim belli olmaz havanın sağı solu

Kızlar bu arada düğünüme tam olarak 1 ay kaldığını söylüyor takvimim:sm_cool::teytey:hihoyyyt

ne güzel demişsin BANA GELİN OLDUĞUMU HATIRLATACAK BİRŞEY....
yok yawrim yok benimkide yapmaz

öyle elisaam.
işlerine geldimi herşeyi biliyorlar gelinlere geldiler mi yok düşüncesiz oluyor çıkıyorlar.
ben kolay kolay bieye takılmam aslında ama buna çok takıldım.
ilk bayramım belki ondandır.
birde geçen bayramdan bliyrm annemler almışlardı nişanlı bile değilken babamla ikisi
annesi yine bana bişey almamıştı.
biraz bozulmuştum yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyrm birde bu sefer daha beter nişanlıyızz

kuzum ben sineye çekiyorumda
ailem bu konuda çok öfkeliler...
annem kayınvalideme sormuş..
bizim adetimizdir geline bayramlık alınır dediğinde
ne dese beğenirsiniz
offffff offff nese yarama tuz basmıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…