evet komşum başak burcuyum bende oda başak burcu
kardeşinin dediğine göre kutuda bişeymiş takı türü bişey diye tahmin ediyorum ama emin deilim
saol cnm sizde öylesiniz enişteylekomşum çok güzelsin enişteylede çok yakışmışsınız.
tenin fln ne güzel pırıl pırıl
hayırlısı olsun canım seninkide
ben yukarda bi arkadaş yazmış 3 aylık sözlüyüm die ona yazmıştı
saol cnm bana yazdın sandımda :kedi:
aynı apart. oturmak mııı????
elisaam çok içli dışlı olmayın valla
evet komşum bazı şeyler sadece maddiyat değil. istediğim küçücükte olsa birşey bana özel o günü ve benim gelin olduğumu hatırlatacak olan birşey.
sağol cnm ya. bizde de yrn yine bekleniyor sel
nişanlım gelciekti korktum gelme dedim. kıyamadım ama napim belli olmaz havanın sağı solu
kızlar ya yukarda yazmışsınız nişanlınız seviyorsa boşverin fln die.
ama ben nişanlımın bana bayramlık almasını ztn istemiyrm ki.
kayınvaldemin hatırlamasını istiyrm.
bir havlu bile varsa gönlümü yapar bir yemeni bir patik hiç farketmez.
sadece biraz düşünceli olması isteğim.
yoksa nişanlım almıyor die kendime dert edecek değilim ben onunla heryei paylaşıyrm bana her zaman bişeyler alıyor benim söylememe fırsat vermeden alıyor üzerine düşen herşeyi fazlasıyla yaptı bugüne kadar ama adettir geline bişeyler verilir.
benim anneme kayınvaldesi her bayramda bir mendil oyalarmış birde çorap
önemli olan hatırlamak
zeynepcim o kadar çok ev aradı ki nişanlım
en son alternatif olarak düşünüyorduk hep kayınvalidemin aparmanındaki kiralık boş daireyi..
ama beğendiklerimiz ya başkası tarafından tutuldu ya kirası çok yüksek oldu falan filan..
ve onlarca eve baktıktan sonra döndük dolaştık nişanlımın burnunun dibindeki evi tutmak zorunda kaldık. zaman daraldı malum..
nasip böyleymiş artık.. bakalım nasıl olucak..
elbisemi koymadım kii:kedi:
süprüz olsun demiştim nişandan sonra koydupum fotolarda göreceksiniz kızlaropuyorumnanaktan
evde yapcaz evet. ama ne ikram ederiz düşünmedim onu da ben düşünmiyim yav sıkıldım düşünmekten annem yapar bişiler kaydirigubbakcemile3
makyaj da zaten abartılı bişey yapmicam başkasında kendimi emanet etmektense kendim yaparım en azından kaşımı gözümü yapısını ben biliyorum yakışanı yakışmayanı.
saçı nerden yaptırcam karar vermedim ama hala:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?