Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

o zaman durum değişir tabiki canım
nie böle bişi yapmış olabilirlerki acaba

zeynep aklıma sen geldin yaaa son günlerde o tarflarda çok kötü şeyler yaşanıyor sizin oralar nasıl acaba tekirdağ filan gösteriyor tv ler mafoldumben geçmişler olsun canım ...

ben bi günde yapamıyorum herşeyi normal zaman da rahat rahat aldım çoğu şeyi.
çok önce aldık bz yüzükleri mesela.
1 buçuk ay evvel bohçalar tamalandı gbi elbisemle.
ayakkabımı bugün aldım mesela.
DÜn kozmetik mazlemelerimi aldım.
yani rahatıım ben de gün geldiğinde herşeyim tam olacak yorgun olmicam

dün anneme diom dio istemedeyken olur.
dedim hayır kuzen de yapıldı ben de istiyom (ne kıskancım amakaydirigubbakcemile3)
sonuç olarak şerbetlenecez kaydirigubbakcemile3

bizde yüzük müzük gelmez erkek tarafına da şerbet gitmez benm gördüğüm bu ama sizinki de pek bi iyiymiş:smiley-cool:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.
yeni bir haftaya başladık.
inş çbk geçerde bu cuma nişanlıma kavuşurum.yemin törenine gidebilirz inş ya.
şafak 431turkbayragi

seninle aynıyız sanırım nisancım kaydirigubbakcemile3
bende fark etmez diyorum çünkü gidip marka alıyolar beğenmemek imkansız gamyoncuiremsu
bi çorap bile yeter hiç fark etmez yani

aynen cnm.ben öle çok pahalı giyinen biri olmadğmdan pahalı şeylere bakamıyorum. ama k.annem hep iyisi güseli olsun istiyo.
ben çay servisi vs derken pek anlamadım muhabetlerden bişey. akşam anneme sordum. ne alcakmış bişe dedimi dedim. ki ilk geldiklerinde konu açılmadan önce "bugün çarşıya çıktık. gömlek baktım ama beyaz gömlek bulamadım" demiştm.
gömlek pantolon alayım demiş.kaydirigubbakcemile3 gömleğin şekline kadar anlatmıştım. bakalım nsl alacak:roflol:

hayr arkadslar konu yanlız bırakma deıl
cunku evde daysıda var

cnm dün okudumda bişey yazamadım.net gitti. bence ayıp etmişler. bende bigün yemeğe gittim k.anneme. daha nişanlım gitmemişti askere. ve ogünde onlar düğüne gideceklermiş. bnm hbrim yok tabi. ve gerçekten gidilmesi gereken bi düğün. tesadüfen hbrim oldu. hadi hazırlanın,hepberaber çıkalım,biz çarşıya çıkarız,az dolaşırz sora eve bırakır nişanlım beni sizde düğüne gidersiniz,ayıp olmasın insanlara dedim. olmaz bugün misafirim(ben) var biyere gitmem dedi bana sarılarak.:1hug:

bizde yüzük müzük gelmez erkek tarafına da şerbet gitmez benm gördüğüm bu ama sizinki de pek bi iyiymiş:smiley-cool:

öyle canım. az çok bi altın,takı falan konur sürahiye. isteyen set takımı yapıyo,isteyen bilezik,yüzük vs. ne gönlünden geçerse.

çok üzgünüm çokmafoldumben
yemin törenine gelmeyin dedi nişanlım. bayram izni çıkmamış. 2saat için buralara gelmeyin dedi.
dağıtım alıp almayacağıda çarşambaya belli olacakmış.nslda seviniyordum az kaldı diye. dağıtım almazda görüşemezsek 11ekimde gelecekmiş.mafoldumben
yemin törenini gözümde büyütürken 11 ekime kalacak. sabah sabah moralim bozuldu.

üzülme nisanım ya bak 1 ay daha eksilecek şafak 11 ekimdekaydirigubbakcemile2

öylede. çok sevinmiştim görücem diye. napalım kısmet artık. o iyi olsunda, 1 ay daha beklerim ben.

kızlar beğendiğim yüzük buna benziyor.
yalnız taşları tüm yüzüğü sarıyor ve daha minikler.
nasıl sizce?

canım benim alyansımda anlatığın gibi cok güzel bence ben ilk gördüğümde vuruldum resmem severekde kullanıyorum iyiki bunu seçmişim opuyorumnanaktan

sende güle güle kullan şimiden hayırlı olsun

kızlar bende dün kayınvaldeme gitmiştim önceden nişanlımla anlaşmışlar oturuyoruz evde nişanlıma hadi siz çıkın bi hava alın gelin dedi nereye anne dedim süpriz sölemem gidince görürüsün dedi tabi ben ısrar ettim nişanlıma oda çarşıya cıkıcagımızı söledi gittik saolsun herşeyimi aldı dün nişanlım

canım benim alyansımda anlatığın gibi cok güzel bence ben ilk gördüğümde vuruldum resmem severekde kullanıyorum iyiki bunu seçmişim opuyorumnanaktan

sende güle güle kullan şimiden hayırlı olsun

memnun olmana sevindim valla.
bir sürü yüzük taktım, parmağımda en çok bu güzel durdu.
aşkitom da beğendi, cumartesi günü yanımda olacak inşallah.
gidip alıcaz yüzüklerihihoyyyt

selam kızlar nasılsınız
nisancım sende sıkma canını
herşeyde bi hayır vardır öle düşün

slm kıslar bugün çok mutluyum çarşamba günü doğum günüm bu hafta gece çalışıcam hafta içi görüşemicez diye bugün görüştük benimkiyle merakla beklediğim hediyemi aldım ve çok beğendim (hediyem kalp şeklinde kolye ikimizin baş harfi var üstünde) kutunun içindede benimle evlenirmisin yazıyodu (çekingen olduğu için söyleyemedi kutunun içine kağıda yazmış) çok mutlu oldum:kedi::asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…