Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ocaen 27 mayısta benimki.
yüzük güzel canım ama alırken emin ol farklı şeylere kayacak gönlün
benim yüzüğüm kenarları sarı olan kısım gibi ortası taşlı.
kenarlar bununki gibi küt değil de yuvarlak hatlı olunca daha raaht oluyor buarada

ya ben kuyumcudan beğendim aslında.
dün annemle gittik baktık.
bir sürü yüzük taktım ama buna aşık oldum.
parmağımda çok daha güzel durdu.
tam buna benzemiyor zaten, daha kibar ve de rahat.

senin nişana çok varmış, şimdiden mi düşünüyorsunkaydirigubbakcemile3
benimki 20 sinde ben çok rahatımgamyoncuiremsu

lepi cnm bizde yok ama nişanlımın kuzeni nişanlandığında dağıtmışlardı şerbet.
ağızları tatlı olsun die dağıtılır sanırım.
bizde de loğusalıkta veriliyor şerbet başka verilmez.
olsa da içsek çok sverim :))

cnm hayırlısı olsun.
bir bakımada iyi olmuş başka memlekette yalnız kalmazsın yine de

nasılsınız bakalım bayanlar ? kimseden ses çıkmıyor istanbulda sel malum baya kötü olaylar yaşanıyor elektirkler kesiliyor net gidiyor vs...

slm arkadslar
ben arada bı gonrunup kayboluyorum :1ninca:
benım bu kaynanam gılle olan sorunlarım ne olacak bılmyıorum gene bı sıtemım var kötükedihüso
dun aksam nısanlımın ananesıne yemege gıttım ONLAR CAGIRDI bunu ustune basarak soyluyorum cunku basıma gelene bakın
neyse gıttık ıftarı actık bulasklar yıkandı vs tam otrduk
annesı ve ananesı sız otutun bız baska yere gıdelım dedıler klava:
dayın sıze eve bırakır gece dedıler. bırdn ne dıyecegımı bılemedım olurr dorun deıl dedım kötükedihüso
dedıgım gıbı benı onlar yemege cagırdı ama sankı ben zorl ve habersız gıtmısım gıbı onlar baska bı plan yapmıs delikafadulden her zaman gıdıyo olsam gene hadı neyse alıstılar artık dıcem :1ninca:
tam bunlar hazırlanmaya gıdıyodu nısanlım kızdı baska aksam bulamadınız mı gıdıcek oturun oturdugunuz yerde dedı gıdemedıler kötükedihüso
kısa ve öz; benı adam yerıne koymuyolar
bes karıs suratla oturdum gelene kadar delikafadulden
sızın basınızada hiç boyle bı durum geldımı

Son düzenleme:
slm kızlar.
katılıyrm graceye cnm belki yalnız bırakmak istediler.
kayınvaldem ben ne zaman gitsem başka oda da oturur tv izler ya da mutfakda yemek yapar biz rahat oturalım sohbet edelim die.
geçen gittiğimde fotoğraf albümünü getirmişti biz fotolara baktık o da içerde yemek yaptı.
yemekler 2 3 saat sürmez herhalde ama o bilerek gelmemişti hiç alınma bence art niyet yoktur.

canım bencede sizi yanlız bırakmak istemişlerdir
bu kadar sıkma canını

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sonbahar14, ilknur17+, nnisanyagmuruu+

slm kızlarr

slm kızlar nasılsınız.
sonbahar yastık çok hoş olmuş cnm ellerine sağlık.
lepi canım şerbet olayı biz yaptık. nişan kalabalık olacağı için isteme günü yaptık,içtik. gidekrende onlara 1sürahi şerbet verdik. ve o sürahi bana içinde çerez ve sapında yüzükle birlikte geri döndü.:kedi:
kızlar dün akşam k.annemler bizdeydi. karşdm üniv gidiyoya ona pijama takım iççamaşırı falan almışlar. hemde yemin törenine gidicez diye sölemeye gelmişler.yani bende gidicem. ve dediki anneme k.annem, sen baklava yapıyosan bende bayramlık alıcam nisana dedi.annem gerek yok,baklava özendim ben ondan yaptırıyorum dedi. k.annemde bende özeniyorum bende bayramlık alıcam ozaman dedi. dedim millet almıcam diye konuşur siz alcam diye ısrar ediyosunuz dedim.kaydirigubbakcemile3 ne alcak acabaCADIARZU merak ettim vallakaydirigubbakcemile3

iyidir bende zeynep ne olsun
nisancım ne güzel bak sizinkiler düşünmüş hayırlı olsun cicilerin

saol canım. hiç istemedim aslında. ne gerek var dedim durdum ama bakalım ne alacak merak ediyorum. yada benlemi alacak acepCADIARZU

selam kızlar
benimde az önce kayınvalidem aradı kaç beden giyiniyosun diye :)))
ya dedim ne gerek var böyle şeylere zaten bir sürü masraf yaptınız hadi tamam diyo kapatmaya çalışıyo sonra karşılıklı güldük :roflol:
sonunda söyletti bedeni mi napim byk kadın.

saol canım. hiç istemedim aslında. ne gerek var dedim durdum ama bakalım ne alacak merak ediyorum. yada benlemi alacak acepCADIARZU

seninle aynıyız sanırım nisancım kaydirigubbakcemile3
bende fark etmez diyorum çünkü gidip marka alıyolar beğenmemek imkansız gamyoncuiremsu
bi çorap bile yeter hiç fark etmez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…