Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

sabahtan beri seni bekliyorum msn de
Çİlom kusura kalma onlar gittikten sonra bile fırsat bulamadım
Ben girdiğimde sen olmadın senağlama akşam görüşelim :jeyyar:
Merhaba kızlar bende 26 Eylülde nişanlanıyorum beni de alın aranıza :)

opuyorumnanaktan hoşgeldin canım.
Allah hayırlı etsin az kalmış.
Herseyin hazır mı?hihoyyyt

beni silin listeden
Kuzenim öldüğü için tarih karanlık.40 çıkmadığı için nişan yapmıyo büyükler -tatlicadiarzu-

cnm başınsağolsun. :teselli:

günaydın kızlar napıyosunuz bakalım.
bayramda neler yaptınız. kayınvalidenize gittinizmi. yada aradınızmı. bayramlıklar, hediye vs varmı ???
nişanlananlar nerdesiniz.nasıl geçti, hani fotolar:jeyyar:
ay çok meraklı gördüm kndmikaydirigubbakcemile3

ben daha bayramlıklarımla foto çekilemedim. inş bugün çekilicem çünkü bugün onları giydim. ama bayramda sadece üstü giydim.pantolonu giymedim.nişanda alınan gri takımlarımı eklemiştim daha önce buraya, onu giydim. öle daha şık durdu. siyah pantolonla çok günlük kaldımdakaydirigubbakcemile3
bayramın 1.günü annemle düşündükki nişanlım yok,şimdi k.annemlerin bize gelmesi pek doğru olmaz gibi geldi. yani ayağıma çağırıyo gibi olucak. dedik biz gidelim. 1.gün akşam aradık ve biz gittik. artık evi baya bi benimsedim. kalktım tatlı koydum, çay falan yaptım.kaydirigubbakcemile3 sora bi baktım k.annem gri bi çanta aldı geldi. bu senin dedi:kedi: bide gri takım falan olunca üstümde, bak nslda uydu dedik.çok sevindim valla ya..
pazar ve dün nişanlımla nette görüştüm.biraz ağladık biraz güldük. güzel bi vakit geçirdik.
çok özledim ya:gitme:

26 Eylül - Lepi - nişan -
26 Eylül - ilknur_8383 - nişan -
18 Ekim - heJar12 - nişan -
Ekim - esra8608 - söz -
19 Aralık - bebikyüzlü

Canım benim sağol.. :gitme:

Bayramın güzel geçmiş sevindim.opuyorumnanaktan
Benim içinde çok güzel geçti nişan tarihi dışında.
Sanki nişanlıymışız gibi kaynanamlar geldiler.Sözlüm gelemedi :gitme:
Bayramın 2.günü geldiler.Bizde kaldılar dün gittiler kaydirigubbakcemile
3.günü kaynanam beni uyandırdı
Gelin hanım daha yatıyomusun diye.Sabah 8de akannehir
Bendee yaaa dedim yorganı tepeme geçirip dötümü döndüm :roflol::roflol:
Sonra annemle iki bir olup beni sürüklediler -tatlicadiarzu-
Uyuzlar :ecrin_bebek:
Bazı seyler dışında güzeldi :1rolleyes:
Oşının fotoları bekliyorum böyle :1shok: delikafadulden
kaydirigubbakcemile3

senin adına sevindim dilom. güzelmş bayramın.
aynen bende oceanı bekliyorum. eklesede görsekzemuszemus

ocean hayırlısı olsun yüzüğünün rsimlerini gördüm canım hemen hemen aynı alyanslarımız,

Bu arada herkesin geçmiş ramazan bayramını kutluyorum, bende nişanlımın yanına ist gittim ama hiç doyamadan geri geldim ne çabuk geçti zamn

günaydın bayanlarr
ocean tebrıkler janım fotoları beklıyorum bendezemuszemus

dilom basın sağolsun janımmm

işte bunlar bayramlıklarım. ve bugünkü halim bu kızlar.
ancak siyah pantolon fazla sade gelince nişanda alınan gri takımları giydim
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

canlarım nasılsınız ... ocean hayırlı olsun canım .... darısı sıradakilerin başına... foto paylaşımı bekliyoruz topic canlansın azıcık:)

hgeldın meriy aramıza anlat bakalım nısan ne zaman oldu nerde oldu ne gıydın foto varsa onları da görmek isteriz

napıosunuz kızlar? tatil bitio yarın okullar açılıo offffffffffffffffffffffff-tatlicadiarzu-

Kızlar merhaba siz nişanlılara dahil olmak ne kadarda güzelmiş meğersem 13 ay oldu nişanlanalı ki artık uzatmalardayız dahide sayılabilir hatta. En güzel yanı sevgilinizi kamufle etmeden gezebilmek bence diğer güzel avantajıda tatlı telaşları yaşayabilmek olsa gerek:) Aileler falanda pürüzsüz anlayabiliyorsa çok daha hoş oluyor Allah'a şükür ailesel sebeplerden kavgamız olmadı hiç şimdiye kadar. Yalnız artık alışkanlık mı oldu nedir pek bi esprisi yok nişan olayının gibime geliyor sıradanlaştık mı ne? Sizlere de oluyor mu hiç ara ara ?j Ama evlilik hazırlığı sohbetlerine katılmaya bayılıyorum hani mesela şunu aldım bunu alacağım şu eksik bu fazla falan fıstıklara:)
Hepinize şimdiden en bollarından mutluluklaar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…