sabahtan beri seni bekliyorum msn de
Merhaba kızlar bende 26 Eylülde nişanlanıyorum beni de alın aranıza :)
beni silin listeden
Kuzenim öldüğü için tarih karanlık.40 çıkmadığı için nişan yapmıyo büyükler -tatlicadiarzu-
cnm başınsağolsun. :teselli:
günaydın kızlar napıyosunuz bakalım.
bayramda neler yaptınız. kayınvalidenize gittinizmi. yada aradınızmı. bayramlıklar, hediye vs varmı ???
nişanlananlar nerdesiniz.nasıl geçti, hani fotolar:jeyyar:
ay çok meraklı gördüm kndmikaydirigubbakcemile3
ben daha bayramlıklarımla foto çekilemedim. inş bugün çekilicem çünkü bugün onları giydim. ama bayramda sadece üstü giydim.pantolonu giymedim.nişanda alınan gri takımlarımı eklemiştim daha önce buraya, onu giydim. öle daha şık durdu. siyah pantolonla çok günlük kaldımdakaydirigubbakcemile3
bayramın 1.günü annemle düşündükki nişanlım yok,şimdi k.annemlerin bize gelmesi pek doğru olmaz gibi geldi. yani ayağıma çağırıyo gibi olucak. dedik biz gidelim. 1.gün akşam aradık ve biz gittik. artık evi baya bi benimsedim. kalktım tatlı koydum, çay falan yaptım.kaydirigubbakcemile3 sora bi baktım k.annem gri bi çanta aldı geldi. bu senin dedi:kedi: bide gri takım falan olunca üstümde, bak nslda uydu dedik.çok sevindim valla ya..
pazar ve dün nişanlımla nette görüştüm.biraz ağladık biraz güldük. güzel bi vakit geçirdik.
çok özledim ya:gitme:
26 Eylül - Lepi - nişan -
26 Eylül - ilknur_8383 - nişan -
18 Ekim - heJar12 - nişan -
Ekim - esra8608 - söz -
19 Aralık - bebikyüzlü
okulları nie bugün açmadılarki. bayram dün bitti. yada niye doğrudan pzrtsi açılmadı :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?