Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

kızlar eğer okulları bugün açsaylardı öğretmenlere 1 er saat ek ders ücreti vermeleri gerekiomuş. o yüzden açılmadı. yarını bekliyoruz.

slm kızlar.
nisan canım güle güle kullan çok güzeller.
nişanlanan arkadaşlara da hayırlı olsun
resimlerinizi bekliyrz kızlar

merhaba eregli daha önce topicte rastlamamıştım ya da yeni geldin.
hoşgeldin.
henüz yeni nişanlıyız bizler sanırım hiç birimizde sıradan değildir şuanda nişan.
ilerde ne olur bilemem tabi bizde uzun bekleyenlerden olucaz çünkü.
aldığın şeyleri paylaş canım bizimlede fikir edinelim bizde

değiştirdim cnm çok sevdiğim çizgi film kahramanını koydum.
değişiklik olsun.
nişanlanalı eskidik artık.
3,5 ay oldu

ben hiç bişey anlamadım. nişan oldu. tepsi götürdük
sora nişan&asker yemeği davetleri başladı.o yemekten o yemeğe koşturmaca gittik. 1akşamı kndmize ayırabildik.
sorada gitti:gitme: çok garip bişey.. sadece sesini duyuyorum.. ki 1gün görüşmesek duramazdık yani.

listeyi ekliyim ve gidiyim artık. mesaim bitti..
iyiakşamlar kızlar..

26 Eylül - Lepi - nişan -
26 Eylül - ilknur_8383 - nişan -
18 Ekim - heJar12 - nişan -
Ekim - esra8608 - söz -
19 Aralık - bebikyüzlü

Saol hayatım sahiden hoş buldum gerçi bu kk.nın her topici çok hoşşş:)
Canım herkesin ilişkisi farklı sizlerinki hep böyle renkli geçer rutinleşmez merak etmeyin sakınnna.s.
Eksiğim çok hala kız al al bitmiyor inan:bbo: bazılarını evlenince edineceğim kahvaltı takımı,fritöz,ekmek kızartma makinası gibi. Dur elimdekilerinin bazılarını ekleyeyim;

canım 2 takım yorgan

resimdekinin haki rengi yatak örtüsü hem kullanışlı hemde ekonomik olsun diye fazla para baymadım

2 takım resimdekinden tencere

canım resimdekinden az farklı battaniye

mor düz battaniye

resimdekinin uyku seti

resimdekinin sarı yaldızlısı yemek takımı

gene benzer çatal matal

Hepiniz cici çeyizlerinizi zamanı gelince güle güle kullanın kızlar.kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
27 Eylül - Lepi - nişan -
Ekim - esra8608 - söz -
19 Aralık - bebikyüzlü

az kaldı sadece 3 gün:asigim:
herşey hazır sayılır.
alt katımızdaki derneği ayarladık evden daha ferah bir ort olacak evde kirlenmeyecek fazla.
şarkılar hala hazır değil ama kardeşim halletcem dedim yoksa böle ben söylicem hep beraber oynicaz-tatlicadiarzu-
sivilce durumum iyi .
bugün hasta oldum cumartesiye ağrı neyim kalmaz artık-tatlicadiarzu-
havalar soğudu umarım üşümem-tatlicadiarzu-
birde ayakkabımın ucu açık çorap giymesem mi iysem mi bilemedim:bbo:

Teşekkür ederim dilom çok şükür bizde herşeyi hazırladık.ıstanbulda oturdukları için cuma sabahı burda olacaklar şimdiden çok heyecanlıyım uzakta olduğumuz için 2 aydır görüşmemiştik.Bakalım nasıl olacak?Nişanım evde olacak inşallah güzel geçer.Yakın zamanda nişanı olacak kızlara şimdiden hayırlı olsun.

lepi canım millet çorap olayına fazla dikkat etmez elbisenin ve senin güzelliğinin yanında o günkü duruma göre giyersin ya da çıkarırsın:) Hepinize şimdiden iyi eğlenceler sonuna kadar tadını çıkarın sizin geceniz ne de olsa ayrıca tebrikte ederim hem

27 Eylül - Lepi - nişan -
Ekim - esra8608 - söz -
19 Aralık - bebikyüzlü

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu sitede yeni üyelerden sayılırım daha hiç fotoğraf eklemedim yani nasıl eklenir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…