Bende iim janım ya anneme bulasık makınası almayı düşünuyoruz ama karar veremedık hangı marka nasıl olsun hıc bı bılgım de yok sizin tavsıye edebılecegnz bırsey var mı?
Merhaba kızlar hazırlıklardan dolayı pek giremedim yarın sabah geliyorlar ve şu an evde bayağı bi telaş var.Herşeyi hazırlamaya çalışıyoruz son ana bişey kalmaz inşallah...
tahmin edebiliyorum.
bende çok heyecanlıydım.nişanlım ne bu hal der dururdu.
karşı komşunun bahçesinde yaptık biz nişanı.
vee dans için evden çıktığımız anda alkış koptu.ıslıklar falan çok heyecan vericiydi.
herkesin gözü bizim üstümüzde.çok güsel bi duyguya.
her anın tadını çıkar canım.ben heyecandan çoğu şeyi hatılamıyorum diyebilirim.kaydirigubbakcemile3
uçuyodum resmen..
inş sende en güsel şekilde geçirirsin.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Evet nisanyağmuru,graceful heyecandan ne yapacağımı şaşırdım gerçekten ayaklarım yere basmıyor şuan bakalım yarına kadar ne olacak uzak olduğumuz için de daha bi farklı oluyo yarın alyanslarımızı da alacağız siz söylerken bile kalbim hızla atmaya başlıyo hepinize çok teşekkür ederim
iyyim nisanım sen napıyorsun? napayımben ya bir yandan iş bir yandan sınava gireceğim kasımda ona çlışıyorum yüksek lisans yapacağım Allah nasip ederse.. uğruyorum genelde sohbete denk gelemiyorum akannehir nişanlarımız var arkdaşlarımızın oh ne güzel desenize topic şenlenicek... sositososito
kalbim yeriden çıkacak gibi olmuştu misafirlerin önüne çıkacağımız zaman ... giriş müziği çaldı ve alkışlar başladı konfeti yağmuru ve ben o yolu nasıl yürüdüm hatırlamıyorum .. o andan bir hatıra bak ilknur ...