Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

aynen öyle cnm. birinde nişanlım yanıma geldiydi işyerine.
bende o sıra hasta,ağrım var. ve renk kalmamış bende. öle kafan estimi izin alıp çıkamayınca burdan sabredeyim dedim.
başlarım senin işine dedi kızdı bana. izin aldık çıktık,eve götürdü beni.
hastane falan dedi,istemiyom dedim.gönderdim bunu.
boylu boyunca uzandım yere.ölü gibi yatıyorum.haziran sıcağında bi üşüyorum,battaniye örtünüyorum.
bi sıcak başıyo.sorada bayıldım. neyse babam geldi bi iğne attı yok kesmedi. dr u aradık napalım diye.
bi iğne daha at dedi dr. 2.iğneden sora canlandım artık.
ama nişanlımda evde hasta olmuş,beni öle görünce. kaydirigubbakcemile3baya bi korkmuş.
tuttumu tam tutuyo yane. ödüm kopuyo hasta olcam zmn. hele bide düğün bayramsa hepten korkuyorum.

valla ya ne olur halim bilmiyorum. gerdeği geçtimde düğünümü falan düşünüyom hepkaydirigubbakcemile3

inş.
neyse kızlar ben kacar iyi aksamlar hepınıze

bu arada resım eklıjek arkdslar varsa lutfen sabaha kdr bekletsınler bız göremıyoruz

Evtevet aynen kızlar bende göremiyorum net kafayı yiyor akşamları 5 dak. geliyor sonra 5 dakka gene gidiyor hemen silmeyin yakaydirigubbakcemile3

of of benim her bişeyim belirsiz sevgilim bile bir tamam diyor bi bekleyelim diyor ne biçim iş bu ya

h geldınız opuyorumnanaktan

ereglı resmımı yorum yapmıstın bugun bende dıom bu kım :1ninca: anck aklıma geldı:roflol:

graceful h geldın cnm

zahter hayırlı bı zamanda olur ınş

selam canlarım napıyosunuz bakem uzak kaldım bu aralar topikden
nişan hazırlıkları işte nişanlık arıyorum hala
ama yazdıklarınıızı okuyup takip ediyorum
ösledim ya sizi uyyy yirim yirim

nışanlığın abıye mı olcak gelınlık gıbı kabarık mı
evde mı olcak salonda resturantta mı

kızlar ya benim canım sıkkın biraz. uzağa gelin gidiceğim için yani 20 saat. moralim bozuk. çevremde millet çok uzak aileni düşünmedin mi falan dio. benim de bunlar canımı sıkıo. nişanlımı çok seviyorum. ama hem onu istiyorum hem de ailemi. yani memleketimde oturmak istiyorum. bi de ben tek çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…