Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

günaydın bayanlar life_city cok güzel olmuşsun janım hayırlı olsun

elisaa cım az kaldı zaman senden sonra da ben varım sanırım zemuszemus nasıl gidiyor heyecan durumları nasıl? resimlerini aksam eklersen sabaha kadr silme olur mu bende aksam giremıyorum

slm kızlar. sabah gayet iyi bişekilde işe gittim.ve bir ağrı girdi karnıma.duramıyorum yerimde.
hemen babamı aradım.karnım ağrıyo gitmem lazım ama yürüyemiyorum dedim.
benm odam ayrı,tek başıma çalışıyorum ben. yan odadaki ablayı aradım 2dk gel diye.
geldi kadın şok. :1shok:ne oldu sana diyo. dedim korkma hastayım,karnım ağrıyo,bayılcam birazdan yanımda dur diye çağırdım dedim.
kolonya aldı geldi.ben o arada küt gittim tabekaydirigubbakcemile3 neyse hala sancım var 2 büklüm aldılar beni işyerinin arabasıyla eve getirdiler. babam iğnemi attı. sora hepsi geri döndüler.
4kişi birden başımda geldi yani.hastaneye götürelim diyolar. gerek yok iğnem var diyorum ama erkek sonuçta nsl anlatırsın durumu.
aradan 1 saat geçmedi hbr k.babama bile gitmiş. babamı aramış hayırdır neoldu diyekaydirigubbakcemile3
of çok utandım yaff:kedi: herkes soruyo hayırdır nebuhal falan. yok bişey diye diye geldikkaydirigubbakcemile3
iğneden sora rahatladım.bugün evdeyim dinleniyorum artık bahaneyle.
herkes iyidir inş. ben tekrar dinlenmeye devam,ağrıcak gibi duruyo yinekafamçokkarıştı

yok dr değil canım.
lise yıllarından bu yana iğne atabiliyo ve inan o kadar hafifki eli.
hiç bişey hissetmiyorum. ondan pek dr a hemşireye gerek duymuyorumkaydirigubbakcemile3
yeşilim sanada geçmiş olsun.berbat bir ağrıya
annem diyoki doğumdan sora geçer.
ohalde dağıtım izninde derhal evleniyorum ve çocuk yapıyorum en kısa zmnda dedim gülüyolarkaydirigubbakcemile3

evlenınce gecmez yalan o yalan
ayy ben utanırım nan babamdan
dr gıderım
gercı sen cok kötu oluyon ben olmuyom o kadr
acıl sıfalar sana

Nisan yağmuru kız geçmiş olsun yemyeşilll sana da ya bazen mahrem durumlar izah edilemiyorya bide ısrarla sormazlar mı neyin var diye

akannehirakannehirakannehir
böle regl sancısıda duymadım nisanım
geçmiş olsun
allah yardımcın olsun valla
benimde reglim azaldı ya önceden 5 gün yoğun, 7 gün olurdum
şimdi 3 gün yoğun 5-6 gün oluyorum :sinifsinif:
soğan kürü varmış onu denicem bilmem nasıl içeceksem :1no2:
baktım içemiom burda ii bi dr var ona gidicem

valla bnm çevremdede yok bu kadar olanı.
bnm yıllardır böle. lisedeyken 2 ayda bir okulda bayılır gelirdim.
nişanlım çok iyi bilir bunu:kedi: malum aynı sınıftaydık
bnm annemde bölemiş. bende ona çekmişim. ama doğumun kolay olur diyo.
ben nsl çıktınz anlamadım diyo. inş bu konudada anneme çekerim diyorum artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok kötü bişey.
hiç bişey yapamıyosun o an. yarı ölüm gibi bişey. bidaha uyanamıyacakmışsın gibi.
bide bayılacağını hissetmek hepten kötü.karnın ağrıyo..ağrı artıyor ve biliyorsunki bayılacaksın.

kızlar alakasız ama wodafone da gızlı no nasıl kapatılabılır
bı ıkı sey edıyon telde ama ney

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…