kızlar ya benim canım sıkkın biraz. uzağa gelin gidiceğim için yani 20 saat. moralim bozuk. çevremde millet çok uzak aileni düşünmedin mi falan dio. benim de bunlar canımı sıkıo. nişanlımı çok seviyorum. ama hem onu istiyorum hem de ailemi. yani memleketimde oturmak istiyorum. bi de ben tek çocuğum
iyiyim zeynepcim sen nasılsın ?
son günlerde davetiye dağıtmaya yoğunlaştım :) haftaya cuma kendi memleketimde , pazarda adapazarında düğünüm çok yaklaştı :)
bu haftasonu evimdeki son haftasonum olacak
kızlar ya benim canım sıkkın biraz. uzağa gelin gidiceğim için yani 20 saat. moralim bozuk. çevremde millet çok uzak aileni düşünmedin mi falan dio. benim de bunlar canımı sıkıo. nişanlımı çok seviyorum. ama hem onu istiyorum hem de ailemi. yani memleketimde oturmak istiyorum. bi de ben tek çocuğum
ben şöyle düşünüyorum.
işte ailenden uzakda olucaksın hiç düşünmedin mi diyenler bence bana egoist geliyr.
kızmayın kızlar bana sakın fikrimi söylüyorum.
insan karşı tarafın mutluluğunu sevgisini düşünür de söyler
zeynepcm kuzum seni çok özledim
senin için kendi evimde çeyiz serilmişi foto çekmiştim
yarın ekleyeceğim inşallah cnm
şimdi çıkıyorum görüşmek üzere..
ya öyle ailem de uzak die üzülüo ama seviyolar damatlarını. akılları kalmaz yani. ama çook uzak işte. tek çocuk olduğum için sorumluluk üzerimde. nişanlım da korkmaya başladı aramızda ilerde büyük sorunlar olursa die
canımm arkadaşım benim sağol çok merak ediyorum.
silme yarın gündüz eklersen giremem akşama görücem artık.
görüşürüz cnm iyi geceler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ya öyle ailem de uzak die üzülüo ama seviyolar damatlarını. akılları kalmaz yani. ama çook uzak işte. tek çocuk olduğum için sorumluluk üzerimde. nişanlım da korkmaya başladı aramızda ilerde büyük sorunlar olursa die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?