Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ayyy yok ya ben de giymem. ama misafirliğe gidilirken terlik ya da ayakkabı alınır güne giderken falan :))

bak grace şimdi okuyup kaçarmış hocam gel buraya kaçma. biz beyaz eşya alcaz. görmemişin beyaz eşyası olmuş:roflol:

hoşbuldukk canlarım napıyorsunuz yaa hayırlıı olsun 6 aralık hayatım şimdiden tebrikler hadi bakalım......

benimde var düz ev ayakkabım bayramda veya gezmeye gidiyosam alırım yanıma bayramda benimkinin ailesine bayramda gitmiştim o zamanda giydim terlikten daha rahat

ayyy yok ya ben de giymem. ama misafirliğe gidilirken terlik ya da ayakkabı alınır güne giderken falan :))

alınır tabiki de ama o farklı olmaya çalıştığı için alıyor.
güne gelmiyor ki sonuçta birde ne gerek var evde terlik ztn veriyor kayınvaldm.
hiç giderken ayakkabı götürmek aklıma gelmemişti.
sonuçta o evin gelinisin evde ayakkabı ile mi gezicez

vallaa uzun nişanlılık dönemi çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrr ok zorrrrrrrrrrrrrr herşeyde gözüm kalıyor hemen evleneyim sitiyoırum çok gelgitlerim oluyor benim ya siz de öyle misiniz kızlar? şartlar hiç düzelmeyecek gibi geliyor bunalıma girdim ben iyice vallaa.. ne bişey alıyorum ne bişey biriktiriyorum öyle depresyona girdim valllaa...

o bence hava yapıo. sen de neyin var neyin yok çıkar ortaya ona giderken ben öle yapcam ya 4 elti olcaz:dance:

gracem bizim yanda bi komşu var.
kız 2 aylık tanıştığı biriyle nişanlandı 1 ay sonra da düğünleri varmış.
bana diyorlarki nie bu kadar çok bekliyrsun.
bence beklemek en güzeli
hem herşeyini istediğin gibi içine sine sine alırsın.
koşuşturmadan rahat rahat.
bende istiyrm tabikide hemen evlenmek ama herşeyde güzel olsun istiyrm yarım yamalak kalmasın

bayram düğün mevlüt oldumu illa klasik giyinicem alışkanlık oldu kıyafette klasik olunca ayakkabılarda altına uydu

valla ya bana da zor olcak gibi geliyor. kızlar size de sorayım neden ben böyle düşünüyorum.
benim nişanlım yapıcak kendi tarafına düşen kısmı. babası yok kayınvalidemin de geliri yok fazla.
ama nedense bana tuhaf gelio ailenin yapmaması. gerçi güzel bişi nişanlım kendi emeğiyle yapıo. ama insanlar kayınvalidem şunu aldı bunu yaptı derken ben kendimi tuhaf hissediyorum

ya uzadı çok vallaa zeynep 6. senemiz bu bizim ve hala düzelmiyor bişeyler ve bana gittikçe afakanlar basıyor düzelmeyecek artık diye düşünmeye başladım bana da artık herkesin hadi uzatmayın evlenin zaten kaç yıl oldu düğün ne zaman vs.. gibi sorularından sıkıldım .. gören kim olursa olsun eee yakın dimi düğün tarihi artık diye kinayeli laflar sallamasından bıktım... hatta işi abartıp ben şimdiye 2 çocuk yapmıştım hani siz daha ne zaman evlenceksiniz de çocuğunuz olacakta vs.. gibi abuk subuk konuşan kişilerden yıldım artık vallaa...hayatımız bir türlü düzene girmiyor bizim gerçekten... :gitme:

çok ilginç olaylar yaşamaya başladım vallaa kızlar çok zor bir süreçteyim ve çok zorlanıyorum ... nekdr katlanabilceğim ise inanın meçhul.. senağlama

o bence hava yapıo. sen de neyin var neyin yok çıkar ortaya ona giderken ben öle yapcam ya 4 elti olcaz:dance:

evet cnm bilerek yapıyor benden baya bi büyük o benle yarışıyor.
bana demişti ki iktisat bölümü var mı arkamdan konuşmuştu.
o da özel bi üniv. ye işe girmiş ( öğretmen dğl ama kendi)
bana dediler ki .... öğretim görevlisi olmuş.
asla dedim olamaz asla.
asistan olmadan olamaz sonuçta.
yok yalan demez dediler. o gün öğrencilerim die hava yapcaktı bana.
dedim ki siz asistanmısınz?
hyr öğretim görevlisiyim dedi.
ama 1 ayda öğretim görevlisi olunmaz geçmişinizin olması lazım dedim.üstelik eğitiminiz bunun için yetersiz doçent olmanız fln gerekir dedim
okutmanım ztn dedi
ama okutman olmak için sınavlara girmelisiniz dedim.
ya aslında asistanım 2 yıllıklara
hocalar yüklerini hafifletmek için sınav kağıtlarını okutuyorar demez mi:)

geçenlerde bana da oldu böle uzatmaın diyenler.
bende bütçe meselesi takviye yapın evlenelim dedim.
kadın bozuldu biraz.
biz herşeyimizi güzel yapmaya çalışıyrz o yüzden de bekliyrz dedim sustu takma cnm kafanı ya gerçekten millet konuşup durur ama eve girdiğinde sen yaşıcaksın orda.
borçları sen ödiceksin o zaman kapını çalıp mutlumusun die soran olmaz

ay deme ya. tabi bilmeyenlere salladı hava attı sen anladın bu işlerden çıktı ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…