Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

tskler canlarım

aılem niğdede memlekette orda yasıyorlar emeklı olunca oraya tasındılar
torunlarada orda bakıyorlardı
bu yıl okul zamanı hepsı burda
annem babam kaldı bende gtcem oraya:lepi:
mutluyum
para yok ama onlara kavuscamm

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
17 Ekim - esra8608 - isteme -
17 Ekim - cybernuran - isteme -
18 Ekim - heJar12 - nişan -
18 Ekim - cybernuran - nişan -
6 Aralık - esra8608 - nişan -
opuyorumnanaktan13 Aralık - yemyeshill - düğün -opuyorumnanaktan
19 Aralık - bebikyüzlü - nişan -
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kıssslar selamlar. ıyisiniz değil mi kadınlar kulübü aleminin biricik nişanzedeleri kaydirigubbakcemile3

Aynen ya geze geze başım döndü:jeyyar: akşamları yoğun o vakit burası ama akşamlarıda benim net kafayı çiziyorÇok üzgünüm çoook.

Aynen ya geze geze başım döndü:jeyyar: akşamları yoğun o vakit burası ama akşamlarıda benim net kafayı çiziyorÇok üzgünüm çoook.

bende akşamları kndmi örgüye verdim.annemle dedikodu yapıyos ascık.yalnız canı sıkılmasın diye. babam koltukta uyuyakalıyo yorgunluktan.
bugün teyzem gelecek.annem yarın 9eylüle kontrole gidiyo yine,oda gidecek,oğlunda kalacak.
onlar dedikodu yaparken girerim belki bende buraya.
hayırlısıyla 7.terapiyi alıcaz bakalım. ve son 1 tane kalacak. inş en son aldğı gibi olur hafif atlatır bunlarıda..

Hayatım çok çok geçmiş olsun annenin nesi vardı ki ben bilmiyomda?j

göğüs kanserinde ameliyat oldu cnm. tedavi görüyor şuan. çoğunu atalttık. azı kaldı çok şükür...

Canım çok çok geçmiş olsun. Üzüldüm ve hayırlısıyla hepsi geçmek üzere olduğu için çok sevindim 7. de 8. de geçecek inş .

Ya bu net gene sıyırmaya başladı. Görüşürüz canım. Diğer kızlara selam söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…