Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

herşey yoluna girer inş gracem milletin lafına bakma sen şimdi düğün ne zaman derler evlenirsin daha çocuk yapmıyomusun vs vs hep sorarlar yani

benimde aynı cnm nişanlım yapıyor herşeyi benim bu çok hoşuma gidiyor.
kayınvaldem de bişey yapmıyor ama kızmıyrm bunun için açıkcası
imkanı yoktur yapamıyordur oğlunun aldıklarınıda ortak almış gibi sayıyor olabilir.
nişanda nişanlımın aldıklarının harici hiç bişey yapılmamıştı mesela.
ne abisi ne kendi ama kızmadım

vallaa bir daha böyle bir şansım olsaydı hiç bu tarz şeylere girmeden direkt nikah yapardım .. çok üzülüyorum kızlar çok :gitme:

ay deme ya. tabi bilmeyenlere salladı hava attı sen anladın bu işlerden çıktı ortaya

evet cnm aynen öyle oldu.
nişanlım diyor çok sıkıştırdın kızı.
atmasaydı o da o kadar nie doğruyu söylemiyor dedim.
nie kendini benden üstün göstermeye çalışıyor ki.

hayır canım ben de kızmıyorum kesinlikle. kendisi çok iyidir. nişanlım alıo ama o da alınırken araştırır ilgilenir. nişanlımın kredi kartını alır öle yapar alışverişi asla gocunmam. mesela beyaz eşyaları o gitti sordu ayarladı hesaplattırdı bizde ödücez. manevi desteği var. ama insanlara anlatılmıo bu hep çevre çevre

kızlar ben kaçıyrm.
em fotonu göremicem ama yrn benim için eklermisin yine?
nişanlım konuşalım diyor kızlar.
gracem hiç üzme kendini.
milletin dediklerine bakıp tadıını kaçırma.
hadi iyi geceler kızlar.
prenslerinizi görün rüyanızda

vallaa bir daha böyle bir şansım olsaydı hiç bu tarz şeylere girmeden direkt nikah yapardım .. çok üzülüyorum kızlar çok :gitme:

ya canım hesap vermek zorunda değiliz. ben bekliyorum ama tayin işi diyoruz millete. aslında ekonomik yani bi yerde. seneye olcak yaza düğünümüz

anladım cnm kendi saçın sanmıştım ben benim saçımda çok uzun deil omuzun biraz aşağısında nasıl bi model olur acaba

istemede fön çektiricem nişanda nasıl olur onu bilmiyorum katlı kesim saçlarım katları çok uzamadı daha
iyi geceler gracem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…