Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

elbisenin modeline göre değiir canım ben yandan toplansın istiodum. sonra bu modeli tesdüfen gördüm kuaförde. boğum boğum topladı. bi de metreyle satılan taşlar oluyo onlardan sardı boğumlara. herkes bayıldı saçıma.sen de kuaföre bi danış. mesela benim kuaför her saçın resmini çekio ordan model bakıosun

sürekli gittiğim bi kuaförüm var zaman yaklaşınca ayarlarız artık onuda danışırım kuaförüme
iyi geceler cnm bende kaçtım yarın iş var sabah kalkamıcam

iyi akşamlar kızlar nasılsınız 6 aralığa gün aldık bu akşam nişan tarihi kesinleşti:kedipuyorumnanaktan
saol komşum bundan sonra hazırlanmak kaldı geriye bakalım nasıl olucak
albüme koydum kızlar buraya nasıl koyulur bilmiyorum

esracım öncelikle hayırlı olsun.artık tarih belli oldu.
hazırlık işin en zevkli yanı bence.insan yoruluyor ama değiyor.
ama mutlaka bi liste yap.yoksa unutuyor insan.ayakkabın çok hoş cnm.çok beğendim.

baza konusunda bende öyle düşünüyorum.sonuçta 2sene kullanıp atılcak bişey değil.
ileride çocuk falan olacak.onunda eşyaları olacak falan.bir sürü yayıntı çıkıyor yıllar geçtikçe.
buyüzden eğer knd evimiz olursa kısmetse gardropu özel yaptırcam duvara monte oluyorya öyle.
daha iyi oluyor kullanımı öyle.
bu ayakkabı konusunda kayınvalidenin düşünceside önemli bence.
yani bulunulan çevre,arkdşları vs. gibi.
mesela bnm kayınvalidemde annemde hep terlik yada ayakkabı götürürler.evdede misafir geldiğinde öyledir.
doğal olarak bende her nekadar yalınayak gezmeyi sevsemde ayakkabı yada terlik alıyorum yanıma.
unuttuğumdada kayınvalidem o süslü terliklerinden getirir verir banahep.zemuszemus
ve bazen unutmayı tercih ediyorum.onun o süslü terlikleri küçüklüğümden beri hep hoşuma gider:kedi:

dan diye girmişim özür dilerimmafoldumben

cnm bnm her işyerinde bu tip şeyler yaşanıyor maalesef.ben ilk 1 yıl hiç birşey anlamadım.
ama 2.yıl yavaş yavaş görmeye başladım.çok saf kalpli yaklaşıyoruz bazı şeylere.kndmiz gibi görüyoruz karşımızdakileri.
mesela bnm odam ayrı.izin aldğmda yan birimdeki arkdş bakıyo bnm yerime, daha doğrusu bakması lazım.kural bu.
o izin aldğndada ben bakıyorum. tek bir sorun bile olmuyor.
en son nişanlım askere gideceği için izin almıştım.bnm yerime bakacak olan annem yaşındaki iş arkdşımın izni bitiyor ben izne başlıyorum.öle denk getirdik yani.
bide konuştum,anlattım durumu.neyse sırf ben zor durumda kalayım diye gitmiş rapor almış.
ve bnm birim kilitlenmiş resmen. saolsun bi abi var o idare etmiş 1 hafta bakmış yerime.
geldiğimde olanlara çok şaşırdım.ama herkes benden yanaydı.patrona falan şikayet etmişler onu.
ve ben ona tek kelime etmedim.allahından bulsun dedim geçtim kenara.
sende takma,üzme kndni.işini en iyi şekilde yapmaya çalış.gerisini boşver.

herkese günaydınlar.
nasılsınız kızlar..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
17 Ekim - esra8608 - isteme -
17 Ekim - cybernuran - isteme -
18 Ekim - heJar12 - nişan -
18 Ekim - cybernuran - nişan -
6 Aralık - esra8608 - nişan -
opuyorumnanaktan13 Aralık - yemyeshill - düğün -opuyorumnanaktan
19 Aralık - bebikyüzlü - nişan -

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

janım kendını bu kadar sıkma hıc bısey senden önemlı ve degerlı deıl rabbım hakkında hayırlısını versın ıns.

kızlar toplanında foto gösterim kafanız dağılsın biraz.
benimde kafam tabiiii

ben gene göremedim zeynepcim fotolarını

sanırım bukadar yeter:kedi:
[/B]
senin fotolarını da göremedım bennnn

çok ilginç olaylar yaşamaya başladım vallaa kızlar çok zor bir süreçteyim ve çok zorlanıyorum ... nekdr katlanabilceğim ise inanın meçhul.. senağlama
janım her nişanlılık döneminde oluyor bu tarz sıkıntılar sıkma kendini dua et içini ferah tut inş hepimiz bu sıkıntıları atlatıp sevdiklermizle mutlu bir ömür yaşarız

günaydınnnnn kızlar nasılsınz iyi kaynatmışsıınız aksam acaba atladığım birşey var mı:uhm:

ayın 5i aylık gunumuz yanı 5 ekimde eylul aylığı almamız lazımdı
ama 10 ekimde eylul avansı verceklermış
ben bayramda avans aldım
taksıtımı ödedım
ve bu benım yıllık ıznımden düşülecektı
düşülmedı
avans hakkım doldu ve eylul aylık taa 26sında
cepte kurus yok
bılet parası aldım
haftaya ızne cıkcam annemın yanına gtcem
oysa bana böle dememışlerdı
para lazımken tatıl yapmak ıstemıyorum

cnm ya gerçekten zor bu maaş işi.
bende düşünüyorum. ekim maaşım zmnında verilir inş.yıl sonu hep aksadığı için eylül maaşıma pek dokunamadım.ne olur ne olmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…