Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

bende beyazın sandalyelerini beğenmedim.
diğerinin sandalyeleri güzel o yüzden 1. güzel:)
valla bilmiyrm bende 2.000 tl vardır ama spot yerlerde daha uygundur.
1250 tl vardır orda da

kızlar şimdi bana fikir verin.
ben yatak odama biraz değişik bişeyler istiyrm şık ve abartısız.
komidinin üzerine abajur yerine böyle bişey düşündüm ama bunun krem tonunu
2 komidine bundan tuvalet masasınada bunun uzun duranı vardı takım onu koymayı düşündüm.
sizce nasıl

resimde küçük durmuş ama ebatı abajur kadar fln

ben ce güzel canım ama her mobilyaya uyabilecek bir renk al. bunun rengi güzel. bak ben bu ayrıntıyı hiç düşünmedim ne koycam ben şimdi oralara:roflol:

ı akşamlar kızlar

cnm bence şuan bunları düşünme daha güzel şeyler kesın cıkar
dekor en son iş olmalı yanı bence bılmem sen ne dersın:kedi:

ay pardon canım krem rengi yazmışsın görmedim. ama beyaz olursa komidinler krem göstermez

ı akşamlar kızlar

cnm ben bu tarz şeyleri seviyrm bunların modasıda geçmez şuanda kahverengi yatak örtüm var krem satende yatak takımı aldım. gelin yatağını bu şekilde uyarlıcaz.
kırmızıyı bende düşündüm em canım.
fkt kahve tonu ile ağır kaçarmı die düşündüm. yatak odası takımımında klasik bir renk olucak ya da beyaz düşünüyrm neyse bir daha ki ay alıcaz nasıl olsa orda daha da incelerim.
bence de dekor en önce geliyor. seviyorum böyle şeyleri eşyalar alındığında çok fazla paramız kalmayabilir evlenmeye birkaç hafta kala alınıcak mobilyalarım bu detaylarla ilgilenemem.
abajur alsam klasik bişey oysa ki ben daha tarz bişey istiyrm.
sanırım kırmızısında karar kılabilirim.
tuvalet masasına da bunun uzun olanı alınıcak takım yapıcam.
eğer uymazsa komidinin üzerine olur bunların modası geçmez çünkü.
hem şık hemde sade bişeyler olsun istedim mumlarda olur herhalde

haklısın canım ya.o dönemde plastikleri bile almak zor oluyo diyolar valla. senin de nişanlın kendi mi yapacak her şeyi

Kızlaaaaaaaaaaaaaaar ben kaç sene önce iki yıl yüksek okula gidip geldim ama feci üşenerek deli gibi hemde sabahları kalkamadığım için geç gittim hep öyle ki öğleden sonra 2 derse girip dönerdim genelde, saçlarımı taramaktan bile üşenirdim o derece. Haliyle alttan bayağı dersim kaldı ve sonra tekrar aynı eziyetlere katlanamadığım için devam etmedim. Neyse bu üniversite mezunu olamamak ki geçtik 4 yılı 2 yılı bile bitirememek bana çaktırmadan acayip koyuyormuş meğersem. Nişanlım elektronik mühendisi ve çalıştığı yerde müdür yardımcısı, arkadaşlarımda öyle hepsi süper sayılırlar sahidende bi salak ben çıkmışım. Kızlar kafama bianda meteor düştü sanki aklımın köşesinde bile yoktu bu sene össye girmek sanırım össye gireceğim bu sene 2010da sizce meslek lisesi çıkışlı 2009 össde nişanlımın zoruyla tek bir soru dahil çözmeden girdiydim
-ÖSS-SÖZ-1 Puanı 211,603
Basarı Sırası 1011387
-Sayısal 1den soru çözmemişim
Y-ÖSS-EA-1 Puanı 193,300
Basarı Sırası 1120865
Ek Puanlı
Y-ÖSS-EA-1 Puanı 252,220
Basarı Sırası 0098327
ve neticede böyle bi durum yapan yıllardır tek soru çözmeyen zerre kadar kafası derslere çalışmayan bide. Kısacası bu salak kardeşinize öneriniz nedir??????????????
Çok heyecan yaptım walla napıcağımı şaşırdım ilk size sorayım dedim kuzular hhh sınava hazırlandığımı caymazsam sınava gireceğimi nişanlım ve kimse bilmeyecek sizce nasıl olur nolur okuyan bişey desin???????????????????????? :bbo:

günaydınnn kızlar nassınız
zeynepcım sen en ıyısını bılırsın tabıkı:

ı akşamlar kızlar

aynen katılıyorum.dekor için biblo,abajur vb gibi şeyleri bende enson düşünüyorum.
çünkü hergeçen gün çok güsel yeni şeyler çıkıyor.

kesinlikle gir derim ben.ama nişanlıyım diyorsun.kazandığında nereye gideceksin nsl gideceksin. zonguldaktasın sanırım.ordaki üniv mi tercih edeceksin. bunlarda var. mesela ben nişanlıyım ve gidemezdim başka bir yere.ama eğer ben giderim sorun olmaz diyorsan elbetteki gir.

iyyim nisanım cok yoğunum bıde arada gelebılcem
sen nasılsın

nuran cnm okadr heycanlı olman normal ahh ahh dün gıbı yaa keske bıdaha nışanlansam ısteseleer o heycanlar yenıden olsa:asigim:

ikisi de güzel valla. ama iddaalı ve dikkat çekici beyaz olan kaç para kız bunlar

bunlar doğtasın modeli emcim ilk model elegance 3000tl civarı tv standı harıc
ikinci model benim almak istediğim yatak odasının modeli snow ismi o da 3700 tl civarı cok pahalılar ama cok güzeller gercı ben sadece yemek odası modelı begenıjem nisanlım yapıjak sadece yatak odası hazır alınajak ve koltuklar tabi diğer mobılyalarımızı nişanlım kendi yapacak o yuzden su an fıyattan cok modeli önemli benım ıcın

ayy bayılazam hergün hergün heyecandan

sakinleş azcık kız kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bu arada napıyorsunuz

iyiyim cnm.
öğlen kndme pantolon almaya gidicem. inş bulabilirm değişik bişi hep aynı hep aynı sıkıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…