ı akşamlar kızlar
cnm bence şuan bunları düşünme daha güzel şeyler kesın cıkar
dekor en son iş olmalı yanı bence bılmem sen ne dersın:kedi:
ı akşamlar kızlar
cnm bence şuan bunları düşünme daha güzel şeyler kesın cıkar
dekor en son iş olmalı yanı bence bılmem sen ne dersın:kedi:
Kızlaaaaaaaaaaaaaaar ben kaç sene önce iki yıl yüksek okula gidip geldim ama feci üşenerek deli gibi hemde sabahları kalkamadığım için geç gittim hep öyle ki öğleden sonra 2 derse girip dönerdim genelde, saçlarımı taramaktan bile üşenirdim o derece. Haliyle alttan bayağı dersim kaldı ve sonra tekrar aynı eziyetlere katlanamadığım için devam etmedim. Neyse bu üniversite mezunu olamamak ki geçtik 4 yılı 2 yılı bile bitirememek bana çaktırmadan acayip koyuyormuş meğersem. Nişanlım elektronik mühendisi ve çalıştığı yerde müdür yardımcısı, arkadaşlarımda öyle hepsi süper sayılırlar sahidende bi salak ben çıkmışım. Kızlar kafama bianda meteor düştü sanki aklımın köşesinde bile yoktu bu sene össye girmek sanırım össye gireceğim bu sene 2010da sizce meslek lisesi çıkışlı 2009 össde nişanlımın zoruyla tek bir soru dahil çözmeden girdiydim
-ÖSS-SÖZ-1 Puanı 211,603
Basarı Sırası 1011387
-Sayısal 1den soru çözmemişim
Y-ÖSS-EA-1 Puanı 193,300
Basarı Sırası 1120865
Ek Puanlı
Y-ÖSS-EA-1 Puanı 252,220
Basarı Sırası 0098327
ve neticede böyle bi durum yapan yıllardır tek soru çözmeyen zerre kadar kafası derslere çalışmayan bide. Kısacası bu salak kardeşinize öneriniz nedir??????????????
Çok heyecan yaptım walla napıcağımı şaşırdım ilk size sorayım dedim kuzular hhh sınava hazırlandığımı caymazsam sınava gireceğimi nişanlım ve kimse bilmeyecek sizce nasıl olur nolur okuyan bişey desin???????????????????????? :bbo:
ikisi de güzel valla. ama iddaalı ve dikkat çekici beyaz olan kaç para kız bunlar
ayy bayılazam hergün hergün heyecandan
bunlar doğtasın modeli emcim ilk model elegance 3000tl civarı tv standı harıc
ikinci model benim almak istediğim yatak odasının modeli snow ismi o da 3700 tl civarı cok pahalılar ama cok güzeller gercı ben sadece yemek odası modelı begenıjem nisanlım yapıjak sadece yatak odası hazır alınajak ve koltuklar tabi diğer mobılyalarımızı nişanlım kendi yapacak o yuzden su an fıyattan cok modeli önemli benım ıcın
heee tv standı istemiom ben salona zaten ya. ama pahalı kaydirigubbakcemile3 bakalım artık ya nolcak. 10 bine çıkar inşallah hepsi. nişanlın mobilyacı mı kız? bize de yapsa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?