Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

bnde ıyıyım cok sukur janım öle bakınıyorum nete dolanıyorum nedense midemde cok feci bir yanma var

canım keşke zamanında değerlendirseydin şansını. fakat geç kalmış değilsin bence. kendi memleketinde bi üniversiyete girsen iyi olur.meslek lisesi mi mezunusun canım sınavsız geçiş olmuyo mu?bu arada benim nişanlımda elek-eletronik müh.ama var çevresinde onun da eşi çalışmayanlar ilk değilsin yani.

ereğli bencede hıc bısey ıcın gec değildir eger gercekten ıstıyorsan gir sınava bulundugun sehırden tercıh yaparsın olur ıns ama sakın nısanlın elekt. müh. ıste ben okumadım dıye düşünme bence sankı bırden öle düşünuyosun gıbı geldı yanlıs anladysam da kusura bakmaopuyorumnanaktan

bende ıyyımde yoğunum ıste

kızlar h geldınız ben cıkam calısam :gitme:

Nisan yağmuru
kesinlikle gir derim ben.ama nişanlıyım diyorsun.kazandığında nereye gideceksin nsl gideceksin. zonguldaktasın sanırım.ordaki üniv mi tercih edeceksin. bunlarda var. mesela ben nişanlıyım ve gidemezdim başka bir yere.ama eğer ben giderim sorun olmaz diyorsan elbetteki gir.

Sağ ol canım sorun teşkil etmez durum bana yakın bir üniv. var
em4561
canım keşke zamanında değerlendirseydin şansını. fakat geç kalmış değilsin bence. kendi memleketinde bi üniversiyete girsen iyi olur.meslek lisesi mi mezunusun canım sınavsız geçiş olmuyo mu?bu arada benim nişanlımda elek-eletronik müh.ama var çevresinde onun da eşi çalışmayanlar ilk değilsin yani.

Canım sağ ol iki yıllıktan bi kaç dersim kalmıştı sonra harcı yatırıp sınavlara girmedim o yüzden 2 yıllık istemiyorum. Ki ileride çalışıp çalışmama mevzusu değil kesinlikle çünkü ben hayatın gereği ne getirir hiç bişeyde netlik yoktur gerçi ama çalışmayı düşünmüyorum. İlk, son ya da orta kişi olmakta değil tamamen zamanında umursamama lüksünden kalma bir ukde:bbo: .
yemyeshill
ereğli bencede hıc bısey ıcın gec değildir eger gercekten ıstıyorsan gir sınava bulundugun sehırden tercıh yaparsın olur ıns ama sakın nısanlın elekt. müh. ıste ben okumadım dıye düşünme bence sankı bırden öle düşünuyosun gıbı geldı yanlıs anladysam da kusura bakma

Yok şeker estağfurullah insan 7/24 evde olunca kendini gereğinden fazla sorguluyor bilinç altımda zamanında 2 yıllıkta olsa başaramamın siniri varmış meğersemkaydirigubbakcemile3 hem banada değişiklik olur kafamda bi anda sirius parladı sanki.

Tek mesajdan alıntı için bi saat bekliyor yaw kopyala yapıştır anam ağladıklava:

ereğli cnm meslek lisesi çıkışlıysan sınavsız 2 yıllık geçebilirsin.
öss ye girer yine şansını denersin.
ben hatırlamıyrm artık puanlarıda hatırlamıyrm o yüzden yanlış bilgi vermek istemem.
ticaret lisesi ise muhasebe işletme 2 yıllık iktisat büro yönetimi ve sekrt. okuyabilirsin direkt geçerek.
kız meslekte de çocuk gelişimi fln var sanırım.
ben düz liseydim böyle bir şansım yoktu mecbur öss ye girerek kazanabildim. sonra dan çok pişman oldum.hem sözeldim hemde eşit ağırlık kazandım.
meslek lisesi olsam çok daha iyi yerlerde olabilirdim ama kısmet böyleymiş:)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
- 17 Ekim - esra8608 - isteme -
- 17 Ekim - cybernuran - isteme -
- 18 Ekim - heJar12 - nişan -
- 18 Ekim - cybernuran - nişan -
opuyorumnanaktan - 22 Kasım - life_city - düğün - opuyorumnanaktan
- 6 Aralık - esra8608 - nişan -
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
- 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan -
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

listeyi eklemeyi unuttum bugünkaydirigubbakcemile3

aynen iş güç devam. bide bi yağmurla karışık rüzgar varki sormayın.nasıl eve gitcem bakalım.
elektrikler kesiliyo ara sıra bide..

canlar napıyorsunuz bakalım nasıl gidiyor hayat... a.s.

ben de çok yoğunum kızlar ... istanbuloda yağmur bekleniyor esintisi geldi bile şimiden başlar bir kaç saate ..

nişanlılık ne güzelmiş şimdi şimdi tadına vardım vallaa..artık mutlu sona yaklaşma hissi insanı büyülüyor.. gerçi benim mutlu sona daha 1.5 yıl var ama olsun...
:asigim:

merhaba gracem sevindim herşeyin yolunda gitmesine.
evet nişanlı olmak çook güzel bu günlerin tadını çıkaralım

ee yok mu yaa resim paylaşacak ? şenlensin azcık topickaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar.

grace canım böle düşündüğüne göre herşey oluna girdi sanırım.
sevindim senin adına. inş hep mutlu olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…