Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

puahahahakaydirigubbakcemile3 Şakaydı kız ne aplası ablada kimmişklava:

Kızlar size şey sorcem karamel tonlarında saç rengi kullananız oldu mu?j Riskli bir renk midir acaba yaw normalde saçlarımı bağlamaya bile üşenirim sırf kuaföre gitmesi var diye koyverdim gitti saçlarımı kırık,çıkık,çatal bıçak dolu ama nişanlıma bir sürpriz daha olur tanışma yıl dönümüz için ondan boyatmak istiyorumsositososito :sm_cool:

demek sen benden buyuksunde ondan hemen konuyu kapattı.:jeyyar:

karamel mı en sevdım renk bıde sıcak cıkolata
bence süper
tenıne uygun ıse yaptr
ama boyalı sacın bakımı daha zordur
önce kırıklarını aldır
kestır sonra boyat
abdest almayıda unutma

Mrb kızlarrr ben de geldim...Karacadan misafirlik yemek takımı, tencere seti,kahvaltı seti,çay seti ve güraldan günlük yemek takımımı almıştım..Dün Arzumun lila rengi soprano max multi blender setini aldım.doğrama, rendeleme ve dilimleme, çırpma ve çubuk blender şeklinde 4 fonksiyonu var. Ve yine dün annemin d.günü olduğu için nişanlımla anneme arzum lila rengi çaycı aldık kahve makinesi hediyeli..Tabi annem bunu her zaman yaptığı gibi kullanmayıp benim çeyizime kaldırmayı tercih etti.(Gelen hiçbi şeyi kullanmıo bana saklıyo) Böylece hem blender hem çaycı almış oldum

slm kızlar
ben esra aranıza yeni katıldım ve benimde nişanım aralıkta
düşünmekten bi hal oldum nasıl olsujn nerde olsunn düşüncelerinizden yararlanmakk istyrmm

ndrcn hayrlı olsun cnm

esra kacında cnm
nerde
aıle arası mı salon mu
ne gymek ıstıyorsun
kabarık mı sade mı

slm kızlar
ben esra aranıza yeni katıldım ve benimde nişanım aralıkta
düşünmekten bi hal oldum nasıl olsujn nerde olsunn düşüncelerinizden yararlanmakk istyrmm

hoşgeldin cnm aramıza.
hayırlı olsun

ereğli canımcım karamel tonlarında saç rengi bende aradm.
akaju bakır yaptırmak istiyordum fkt gidip şarap kızılı aldım.
hoş oldu fkt çabuk aktı
bakır istiyrm ama bakalım

esracım hoşgeldin.
böcük soruları sıralamış.ondan ben tekrardan sormuyorum.:roflol:
hayırlı olsun şimdiden...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
- 17 Ekim - esra8608 - isteme -
- 17 Ekim - cybernuran - isteme -
- 18 Ekim - heJar12 - nişan -
- 18 Ekim - cybernuran - nişan -
opuyorumnanaktan - 22 Kasım - life_city - düğün - opuyorumnanaktan
- 6 Aralık - esra8608 - nişan -
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
- 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan -
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

esracım tarih belliyse senide ekleyelim.yada belli oldğunayerimseniben.

maşallah kızlar iyiyiz ,hallettik çok şükür... bugün bir yatak örtüsü beğendim home sweet home da ama çok pahalı onu alamam ki ben ama çok güzeldi ,çok asil ve gösterişli duruyordu fakat söyledikleri fiyat şok ediciydi. akannehir 989 tl .....

grace bende baktım aynı yatak örtüsüne 2 hafta önce. gözlerim pörtledi fiyatı söyleyince kız :)

kaça aldın o arzumun setini?

nbr grace nasıl gidio çalışmaları öğretmenlik yapıosun demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…