slm kızlar
ben esra aranıza yeni katıldım ve benimde nişanım aralıkta
düşünmekten bi hal oldum nasıl olsujn nerde olsunn düşüncelerinizden yararlanmakk istyrmm
Kızlar size şey sorcem karamel tonlarında saç rengi kullananız oldu mu?j Riskli bir renk midir acaba yaw normalde saçlarımı bağlamaya bile üşenirim sırf kuaföre gitmesi var diye koyverdim gitti saçlarımı kırık,çıkık,çatal bıçak dolu ama nişanlıma bir sürpriz daha olur tanışma yıl dönümüz için ondan boyatmak istiyorumsositososito :sm_cool:
Mrb kızlarrr ben de geldim...Karacadan misafirlik yemek takımı, tencere seti,kahvaltı seti,çay seti ve güraldan günlük yemek takımımı almıştım..Dün Arzumun lila rengi soprano max multi blender setini aldım.doğrama, rendeleme ve dilimleme, çırpma ve çubuk blender şeklinde 4 fonksiyonu var. Ve yine dün annemin d.günü olduğu için nişanlımla anneme arzum lila rengi çaycı aldık kahve makinesi hediyeli..Tabi annem bunu her zaman yaptığı gibi kullanmayıp benim çeyizime kaldırmayı tercih etti.(Gelen hiçbi şeyi kullanmıo bana saklıyo) Böylece hem blender hem çaycı almış oldum
kaça aldın o arzumun setini?
nbr grace nasıl gidio çalışmaları öğretmenlik yapıosun demi
em senın adın ne bacım nıckının bı anlamı yokkı dıyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?