Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

yağmır ellerine sağlık çok güzel olmuş
güle güle giyin
bu hırkalar burda 30 tl den kapı açıyo :roflol:

yağmır ellerine sağlık çok güzel olmuş
güle güle giyin
bu hırkalar burda 30 tl den kapı açıyo :roflol:

karlıyım yine yani. CADIARZU
istediğim uzunlukta,kalınlıkta yani bedenime göre istediğim şekilde,modelde örüyorum.
bi yandanda zaman geçirmiş oluyorum. iyi geliyo bana.

cılek nan ben hıc görmedım daha
şükür edıyım o zmn demı
aman senın işinde zor
bızde 2 haftada bı hala amca dayı yenge gorumce zıyaretı edıyoz
aynen ya süslen püslen off
salıver anam ben saldım bılem:roflol:

böcüş
sende baya sık ziyarette bulunuyomuşsun yavrım şunu ayda 1 e düşürün :)
gerçi karadenizliler birbirlerine düşkünlerdir
sık görüşürler
yandın sende ben gibi :roflol:

yağmır şu byk resmi silebilir misin tatlım sayfa çok büyük çıkıyo :sinifsinif:

Çilek seni çok iyi anlıyorum işin gücün yoksa hazırlık yap onlar gelecek diye :d Süs püs olayı desen zaten yorucu ya ben evde pijamayla dolaşırım normalde hatta şuan uzattım ayaklarım ooh onlar gelince kot giymekten bay geldi zamanında haftada bi kaç kez görüşürdük Allahtan şu aralar sık sık gelmiyorlarzemuszemus
Nicancık çok geçmiş olsun ben 23 yaşındayım tık yok hala diş konusunda klava: ayrıca keşke sen nişanlı olmasan (tövbe:)) ve ben hemen evlenip oğlan doğursam ve seni gelinim yapabilsem ne hoş olurdu Kazak için bravo yani şeker.

Aga nişanlılarınızdan izin alıyormusunuz eviniz için bişey edinirken?j

bende 23 yaşındayım başladı bak ağrı.:sinifsinif:
sen evlencende oğlan doğurcanda ohoo.
öle yapacağımıza sen oğlanı doğuradur. bende kız doğurayım.kızımı kndm gibi yetiştireym senin oğlanla evlendiririz artık.kaydirigubbakcemile3

Anasına çekeserce neden olmasın:hulya:cokacimcoook Yalnız benim oğlanda anasına çekerse:tomato::tomato: senin kız yandıkaydirigubbakcemile3

A bu ara izin derken fikrine zevkine danışıyormusunuz dimek istedim yoksa kafanıza göre takılıyor musunuz çeyiz olayı falan için

eregli valla canım aynı beni anlatmışsın :roflol:
bende evde salaşımdır :)
bide gelecekleri zaman ben kıyafet alıyorum değişik düşün yani -tatlicadiarzu-
almıcam artık banane :1closedeyes:
ya artık kış geliyo fazla gelmezler herhalde sırnaşık şey
:)))

kızlar bide bnm nişanlımın istanbulda pek akrabası yok :1no2:
bizde kalabalığız
o yüzden mi acaba bize yakın olmaya çalışıyolar:sm_confused:
belkide canları sıkılıyo yazık kız :sinifsinif:

Oyy oy kıyamam nasılda düşünürmüş öteki annesini:) Olabilir hayatım destekli tespit bencede. Kız aslında bu akraba bağları sana sahip çıkmaları evlat edinmeleri falan bencede çok güzel aynen gelmelerinden sıkılmıyorum artık koyverdim gitti çünkü. Sende öyle yap bebem o zaman kendi kendini bunaltmazsın hem.

yok kız kalsın ozmn. okadar doğur büyüt besle. baştan uyardığın için saolkaydirigubbakcemile3
fikir sorma olayı na gelince; evet ben mutlaka danışırım.sonuçta beraber kullanıcaz.onunda beğenmesi önemli.2yıldır aldğm çeyizlikleri hep sorarak almışımdır.ya beraber aldık yada sen al ben sana güveniyorum diyerek bana bırakmıştır.

çilekk
nan yakın deılız halası var karsıda bazı akrabalarıda yoksa hergun görusurduk
benı cok cağırıyolar ama ben
hastayım mesaı var cart curt dıyom
karadenızlıler öle
bınkez sofra kur topla
onlar öle edıyo bende yardım edıyom cnm cıkıo
onlar gelıncede ben aynısını etcem
anamlar yok dıe onlar bıze gelmedıler daha
annemler bu ay sonu gelcek ınş
ondan sonra yandım işte
cok sıcak kanlılar cokk bu cok hoş

A bu ara izin derken fikrine zevkine danışıyormusunuz dimek istedim yoksa kafanıza göre takılıyor musunuz çeyiz olayı falan için

şimdi bizim bütün beyaz eşyalarımızı nişanlım aldığı için
bende lcd için tv sehpası almayı düşünmüştüm
geçen gün sordum duvara mı monte ederiz yoksa sehpa alayım mı gibi bi fikrini sormuştum
yine de lcd sehpası almam gerekecek çünkü dvd, uydu v.s. koyulur.

bide bizimki katı meyveleri sıkıp içmeyi sevdiği için katı meyve sıkacağı alıcam sanırım -tatlicadiarzu-
tost makinası da sever beyfendi sırnaşık şey

Son düzenleme:
ben çeyıs ıcın aldıklarıma danışmıyorumkı
zaten ben aldığım zaman h sonu oluyo o yanımda yok
zaten kız işi bunlar dıom
ama dekorayon olsa mobılya beyaz esya olsa neyse
ama suana kadr sormadım
o hep dıo
ıyıkı senı tanıdım ne cok ceyısın var:roflol:
benım ceysıım ıcın mı sefıyo ne:roflol:

:roflol::roflol:
haklısın canım valla
giyicem bi kadife pantolon hava soğuk olursa bide üstüne uzun kollu üst
oldu bitti işte sırnaşık şey
saçlarımıda düzleştiririm biraz makyaj yeter alkisalkisalkis
ya bunlar neysede 1 gün önceden temizlik ve alışveriş ertesi sabah erken kalk uğraş dur hamur işleriyle tatlılarla -tatlicadiarzu-

böcüş yandın sen anam
özleyince görüş o zaman daha sıcak olunuyo ve keyifli geçiyo
bnmde bi oğlum olsa böcüğü alırdım he muhahaha sırnaşık şeysırnaşık şey

yağmır şu sayfayı bi düzeltmedin güzelim be işkence ettin bana :))))

Böcük bence nişanlılık aslında zor bir süreç sürekli ılımlı olmak zorundasın aileler arasında pürüz çıkmasın diye ayrıca politikte davranmak gerekiyor Ve bir o kadarda eğlenceli aslında düşüncene kalabalık her kafadan bir ses curcuna şamatalı geçiyor keyfini çıkarırsın ne kaa güsel:lepi:.
Bence ailelerin anlaşması gelip gitmesi aileye dahil olmalı çok mühimm yaw çevrede falan görüyorum nişanlılık zamanında ailesel problemler olan ilişkilerin inan varya evlenincede ceremesi sürüp gidiyorr.klava: Biz karadenizli ailelerin çoğu mürekkep balığı gibi sarılırız sevdiğimiz insanlara:) Kolay gelsin şimdiden :mymeka::1hug:

Aga ben önden gidip modelin adını soyadını aldım çalışmadığım için para bayamadım nişanlıcığım almaya gitti izah ettim şu şu diye:d Alışveriş olayı için. (buzdolabı vs için) Ya beraber gidince gezmesi olmasın diye öyle gezip dururken sıkılıyor tırışka bişey kakalamasınlar çocuğa diye bende böyle yaptımm Mobilyalardada öyle yapcam gerçi onları beraber gezeriz anam çocuk çok zevksiz saten aynada kendimi görünce kanıtlamış oluyor bana zevksizliğini
Kız belki özel olacak ve abuk gelebilir size belki ama bi de şey sorcam altın istediniz mikaydirigubbakcemile3

çılek olur sen doğur ben beklerım

bana bıde ılk sorusu neydı bılın mı

ceyıs tamam mı:roflol:

CADIARZUkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nerelısın nan senCADIARZU
yok valla cok şükür :Saruboceq:cok ıyı anlasıyolar cok ıyı
ben k valıdemı hıc görmedım ama telde benı özledığını resmımıze bakıp durduğunu soyler hatta ağlar
k babamda cok sker
hele bı anane babanemız var süper
gurban olam onlara
asla onları kırcak bısı yapmam esya mal mulk aılem ıstemez bende bunları sorun edıp arayı acmam mesela
karadenızlıler öledır cok mısafr perver
zor ama zevklı bı iş olcak
kuzenlerı halası hepsı öle sıcakkı
benımkı bana yuksek sesle bı bağırdı ablası hemen dayısına dedı
dayısı kuzenı geldıler bıdaha bu kızı uzersen artık gerısını sen düşün dıe
o son oldukaydirigubbakcemile3
he bıde bız 5 kardesız hepsı evlı hepsı aynı mahallede sıkıldım nan curcuna olıy he :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…