yağmır ellerine sağlık çok güzel olmuş
güle güle giyin
bu hırkalar burda 30 tl den kapı açıyo :roflol:
Çilek seni çok iyi anlıyorum işin gücün yoksa hazırlık yap onlar gelecek diye :d Süs püs olayı desen zaten yorucu ya ben evde pijamayla dolaşırım normalde hatta şuan uzattım ayaklarım oohonlar gelince kot giymekten bay geldi zamanında haftada bi kaç kez görüşürdük Allahtan şu aralar sık sık gelmiyorlarzemuszemus
Nicancık çok geçmiş olsun ben 23 yaşındayım tık yok hala diş konusundaklava: ayrıca keşke sen nişanlı olmasan (tövbe:)) ve ben hemen evlenip oğlan doğursam ve seni gelinim yapabilsem ne hoş olurdu Kazak için bravo yani şeker.
Aga nişanlılarınızdan izin alıyormusunuz eviniz için bişey edinirken?j
A bu ara izin derken fikrine zevkine danışıyormusunuz dimek istedim yoksa kafanıza göre takılıyor musunuz çeyiz olayı falan için
Oyy oy kıyamam nasılda düşünürmüş öteki annesini:) Olabilir hayatım destekli tespit bencede. Kız aslında bu akraba bağları sana sahip çıkmaları evlat edinmeleri falan bencede çok güzel aynen gelmelerinden sıkılmıyorum artık koyverdim gitti çünkü. Sende öyle yap bebem o zaman kendi kendini bunaltmazsın hem.
çilekk
nan yakın deılız halası var karsıda bazı akrabalarıda yoksa hergun görusurduk
benı cok cağırıyolar ama ben
hastayım mesaı var cart curt dıyom
karadenızlıler öle
bınkez sofra kur topla
onlar öle edıyo bende yardım edıyom cnm cıkıo
onlar gelıncede ben aynısını etcem
anamlar yok dıe onlar bıze gelmedıler daha
annemler bu ay sonu gelcek ınş
ondan sonra yandım işte
cok sıcak kanlılar cokk bu cok hoş
ben çeyıs ıcın aldıklarıma danışmıyorumkı
zaten ben aldığım zaman h sonu oluyo o yanımda yok
zaten kız işi bunlar dıom
ama dekorayon olsa mobılya beyaz esya olsa neyse
ama suana kadr sormadım
o hep dıo
ıyıkı senı tanıdım ne cok ceyısın var:roflol:
benım ceysıım ıcın mı sefıyo ne:roflol:
Böcük bence nişanlılık aslında zor bir süreç sürekli ılımlı olmak zorundasın aileler arasında pürüz çıkmasın diye ayrıca politikte davranmak gerekiyorVe bir o kadarda eğlenceli aslında düşüncene kalabalık her kafadan bir ses curcuna şamatalı geçiyor keyfini çıkarırsın ne kaa güsel:lepi:.
Bence ailelerin anlaşması gelip gitmesi aileye dahil olmalı çok mühimm yaw çevrede falan görüyorum nişanlılık zamanında ailesel problemler olan ilişkilerin inan varya evlenincede ceremesi sürüp gidiyorr.klava: Biz karadenizli ailelerin çoğu mürekkep balığı gibi sarılırız sevdiğimiz insanlara:) Kolay gelsin şimdiden :mymeka::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?