şimdi bizim bütün beyaz eşyalarımızı nişanlım aldığı için
bende lcd için tv sehpası almayı düşünmüştüm
geçen gün sordum duvara mı monte ederiz yoksa sehpa alayım mı gibi bi fikrini sormuştum
yine de lcd sehpası almam gerekecek çünkü dvd, uydu v.s. koyulur.
bide bizimki katı meyveleri sıkıp içmeyi sevdiği için katı meyve sıkacağı alıcam sanırım -tatlicadiarzu-
tost makinası da sever beyfendi sırnaşık şey
Aga ben önden gidip modelin adını soyadını aldım çalışmadığım için para bayamadım nişanlıcığım almaya gitti izah ettim şu şu diye:d Alışveriş olayı için. (buzdolabı vs için) Ya beraber gidince gezmesi olmasın diye öyle gezip dururken sıkılıyor tırışka bişey kakalamasınlar çocuğa diye bende böyle yaptımmMobilyalardada öyle yapcam gerçi onları beraber gezeriz anam çocuk çok zevksiz saten aynada kendimi görünce kanıtlamış oluyor bana zevksizliğini
Kız belki özel olacak ve abuk gelebilir size belki ama bi de şey sorcam altın istediniz mikaydirigubbakcemile3
Böcükcüm bizde 3 kardeşiz bir tek ablam evli onda hiç konuşmadı zaten bizimkiler şu olmalı bu olmamalı falan diye ne taktıklarını düğün gününe kadar görmemiştik. Yalnız bu arsız genlerimkaydirigubbakcemile3 kimden geliyor bilemicemm ama ben bizimkilerle kavga ettim isteme arifesi sakın siz karışmayın ben taleplerimi söylicemm diye sevgülümüde öğretmiştim o zaman bak altın olayı falan isterim hazırlıklı olsunlar sizinkiler dedim. O akşam söylemiştimSonra babamda çocuk işte siz boşverin bunu durumunuz neyi müsait gösteriyorsa öyle davranın dedi. Ben tabii ayaz Allahtan kayınpeder gelinini dikkate aldı bana katıldı
Böcükcüm bizde 3 kardeşiz bir tek ablam evli onda hiç konuşmadı zaten bizimkiler şu olmalı bu olmamalı falan diye ne taktıklarını düğün gününe kadar görmemiştik. Yalnız bu arsız genlerimkaydirigubbakcemile3 kimden geliyor bilemicemm ama ben bizimkilerle kavga ettim isteme arifesi sakın siz karışmayın ben taleplerimi söylicemm diye sevgülümüde öğretmiştim o zaman bak altın olayı falan isterim hazırlıklı olsunlar sizinkiler dedim. O akşam söylemiştimSonra babamda çocuk işte siz boşverin bunu durumunuz neyi müsait gösteriyorsa öyle davranın dedi. Ben tabii ayaz Allahtan kayınpeder gelinini dikkate aldı bana katıldı
ne çocuğu
dişi kartal :roflol::roflol::roflol:
Zong şeker profildede bariz olduğu gibi:tomato: Anam ne güsel iştek sizde kalabalıkmışınız bakınadurmazsın her birine tek tek antremanlısın yaneyerimseniben:lepi: Sen nerelisin bebem?j
ay kör ben:tomato:
olm ne bılem belkı trabzonlusun orda okuyon yasıyon alla alla :dilcikar:
niğdelıym
4 kez düğün ettık
2 ablam 2 abım evlendı cok tecrubelıyız
cok kazık yedık o yuzden karsıyı sıkmayız
ama şölle bı durumda var
ısten anacım ısten kıymetlı olun derler
ama alakası yok
babam gelınlerı ıstedı dıe bu kadr yıl oldu hala der
sevmıyom sızı dıe
cok dokunmuş adama
ne gerek var
sende ısteme olm nışanlına de ama aıle gelınce sen sus
aılen konussun bıdaha :mymeka:
eregli bacım bu resimdekiler siz misiniz pek seçemim ama
yaşlılığıma ver :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?