Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

Aslan kayınvalidem-kayınvaliden-kayınvalidemiz:roflol: Aah ah bide şöyle güzellerinden bir ev alsa çok çok daha gözüme girecek ama

ahh keske
nan sende amma cok sey ıstıyon

ereğlı arkadasım oldun
resımlerıme bakabılırsın

hem ben daha önce yazışırken bu hatunda kimmiş bakayım die baktıydım bikerem yorumum bilem vardırsositososito Çok yakışıyonus canım siz Melek Barış akarsuyu seviyordun demek Allah rahmet eylesin o bizim burada yaşamıştı bir süre hatta bi keresinde cafede dinlemiştimm:gitme:

elisaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasılsınnnnnnnnnnnn napıyorsun canım takvim sıfırlanmışakannehir

oyyy kuzummmmm maşallahhh maşalalhh ütt tüüü 41 kere güzel olmaz mı yaa gözlerim doldumafoldumben vallaa Allah bu mutluluğunu daim etsin...

:gitme::gitme:
onu hıc deme dayanamam he
oğlum olcak barıs abısı gıbı
zaten adıda barış olcak
saol cnm cok yakısıoz demı yaa:kedi:

kızlar meraba :)

h geldın taze gelın :asigim:

elissa hayırlı olsun canım.Allah bi yastıkta ömür boyu mutlu yaşamayı nasip etsin

kıslar selam..Haftaya perşembe sözüm var off yaa çok heyecanlıyımm ben nasl geçeceğina dair fikrim yok..Nişanımız ise nisanda...Kazasız belasız atlatayımda daha bişi istemiyommmzemuszemus

kıslar selam..Haftaya perşembe sözüm var off yaa çok heyecanlıyımm ben nasl geçeceğina dair fikrim yok..Nişanımız ise nisanda...Kazasız belasız atlatayımda daha bişi istemiyommmzemuszemus

atlatırsın canım. kalabalık mı olcak. zaten koşuşturmaktan bişi anlamıyosun. ben bi de kayınvalideme çay vermeyi unuttum. yani boşu aldım doldurdum koydum yanıma oturdum neyi beklediysem-tatlicadiarzu- çok güldüm sonradan. ilk geldiklerinde heyecan yaptım ama nişanlım benden daha beterdi çok kasıldı titredi hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…