Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

uğurcum bilgisayarcılar kurtarıyor fotoları telaşlanma baktın olmaz diyor yalvar çok üzül çünkü ellerinde fotoları kurtarmak o zaman kıyamazlar sana:sinifsinif: Yeğenine geçmiş olsun ah canım çocuklar rahatsızlanınca büyüklerden çok fazla koyuyor Senin ki ne iş yapiyordu şeker çanakkalede ne işi var yaw A effft seninkininde doğum günü vardı az kalıyor hediyeleri patlatmamıza dün parfüm deo falan sipariş ettim hani kutu yollayacaktımya ona ekleyeceğim kitap konusunda hala tık yok kitap olmazsa çerçeveli ahşap albümler oluyorya ondan alırım belki sen masaj aleti mi alacaktın bide diyorum patlamış mısırı çok sever acaba mısır patlatma makinasıda mı alsam anam gitti benim paralarda takı falan bide öğrenci kuzenlere yolladım.

bnmde bu aralar fena halde çeyiz alasım var. çeyiz topiğine takılıyorum sıksık.
öğlen yemek takımına bakmaya gidiyorum. bakalım beğenecekmiyim güralı.
beğenmezsem öbürünü alıcam.markasını bilmiyorum ama duruşu falan hoşuma gitti.

alın anam alın biz alamıyok siz alın bari kafamçokkarıştı
bnmde 1 milyar borcum var ocaktan sonra rahatım dicem ama o zamanda harç param var kafamçokkarıştı

akşam abıme dedım oda resımlerı sılerız derlerse vermeyız burda bı servıse verırırz artık napalım dedı ama cok korkuyom:sinifsinif:
saol cnm
benımkı k koçta calısıyo cnm
canakkaleye gezmeye gıttı hem sehıtlığe hemde rizespor macına
aradıkca horon tepıyolardı onun sesı gelıyordu
kemence tulum falan zemuszemus
bende bıdahakı ay vercem suan zaten aktıf deıl kaatalog
dun baktım masaj aletı bulamadım koca dörtyolda:gitme:
bulamazsam baska seylerde alcam
senınkılerde guzel ınş beğenırler
mısırı cok mu sefıyo
al ozmn boyuna yesınkaydirigubbakcemile3ama ceyısıne al ona verme kaydirigubbakcemile3

yağmır güral cok guzeldır he sağlamdr:lepi:

cılek benım ocakta 3500 tl ıdı 960 tl kaldı nan sen ne dıon 1000 tl bana cerez gelıyo cerez
hatta aralıkta bıtıyo dıe sevınıyom ocakta tekrar phılıps e baslıyo 1500
1000 tl dantellerı sardrmak kuması falan tutcak
fırın alıncak
neysem saymım daha ben ıcım karardı

günaydın kızlar
nisan gözün aydın az kaldı. çok öpüşmeyin ha ilk görünce :roflol:
böcük siz hangi çeyizciye gittiniz neresi orası
bende gideyim kuzenle güzelse

gitmedik dahasositososito
sende gel amavereliniortak

kızım az tak be 20 lira nelerine yetmio versinler 600 sen onlara geri ver 50 lirayı oldu mu bu:1closedeyes:
nezaman gidelim böcük nan bu haftaonu gözümü karartıp gelsem mi pazar günü cumartesi sevgilimleyim de ondan pazar dedimhihoyyyt

hadi bakalım keyfini çıkarın o zamanhihoyyyt
şebnem hoşgeldin
tamam böcük sağol esenlerde bi otogarı biliyorum o kadar :roflol:
eminönü'ne gidicez sanırım

eminönnden 33 geçio sanırım böcükün dediği yerlerden ben de gelirsem öle gelcem sen de gel birlikte gidekgamyoncuiremsu

yağmırr
pıjama al yanına nolur nolmaz:roflol:

nan sende gelmek ıstersen bızımle gel bacım
esenlerde olan yerlerı dıyım
dörtyol
sondurak japon pazarı buraalrda bolbol ceyıs mağazası var

ahh ahh buaralar don mon alasım var bi ay çalıştım paralandım ya yiyesim geldi:roflol:

son 15 gndür param var ve son 10 gündür işsizimdelikafadulden

böcük oraya yolum ancak esenler otogarına düşüyo kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim çok düşüncelisin

yaşasın çeyizdaş kardeşliği :içelim::roflol:

çeyis kardeşiyiz biiiz:icecream:

ay aynen bizim burda doru düzgün yerde yok daha dün güceç set aldım haftasonu sütyen fanntezik takım bi de bikini aldım yastıklarda çeyize alındı tabihihoyyyt
aldıkça mutlu oluyorum bakıp bakıp duruyoum
bide hakkaten böcüğün oralar ucuz geçen atışalandaydım biyere girdim kahvaltı için kaseler 1,5 lira bizim bursa aynısı 2,5 lira şöle toplu alışveriş yapılsa bu farklar yol parasını dahi tolare eder.
oyüzden karşıdan alcağım bi kaç şey var benim vereliniortak

ya böcük pc nin harddiskini sökün anam ya uğraştığınız şeye bakın hele
öle silemezler silme ihtimali var ise harddiski söküp size versinler sonra takın siz onu ya da taktırın. nişanlım anlatmıştı da eskiden harici bellekler neyim yokken arkadaşının evine harddiski söküp götürürmüş yani zor bişey değil:lepi:

dantel var dimi
ben bunu unutmuştum healkisalkisalkis
ya esmy nin eminönünde bi yere sardırsığını biliyorum sen de hatırlarsın belki pazar açık olur mu acep buluştuğumuzda oraya da gitsek mi:uhm:

lepi sağol canım ben de para yok şimdi :roflol:
bide çok uzak orası ya e-5 den tek araba aslında esenler

bu misaifr kim nan :roflol:
aklıma biri geliyo ama :roflol:

ayy lepi amma sey yazmışsın du bakem cvp vermeye calısamm

evt cılek bulusursak gel nan 1 arac nolcakkı :lepi:

600 tl deıl 580 tl aman boşver ınsanlık bende kalsın utandım 20 tl takamadım

he azcık calıstın onuda ceyıse yatrdın ınş yenı bı işin olur bol bol alırız

bu pazar olmasın nan benımde paramın olduğu zaman olsun bı yerım şişer ama ıstersen olur tabı
benım param nasılsa uzun zaman olmuycak
sen hazırım de yeter

harddısk mı du aksam bı dıyım abıme

cılek kım nan o mısafr:1ninca:
benımde param yok hatta
bu ay takst
kasım ayı doğum gunu takst
aralık
aralık ayına kadr parasızım
şurda aralığa ne kaldıkı:roflol:

Kızlar ist oturanlar çok avantajlı gene mağazalar çoktur seçeneğiniz çoktur fiyatlar falan bizim burada bi kaç yer var çok hoş şeyler var ama fiyatlar kazıkklava: Ondan edinemiyorum don falanlaelaelaelaelae

benımde param yok hatta
bu ay takst
aralık

bilmem ki bak kaçtı misafir :roflol:
sabahtan beri burdaydı :)
ya gelmek isterim fakat bişey alamam siz gidin bende ocakta gelirim tekrar giderseniz
ayrıca böcük çok az maaş alıyosun yuh diyorum insafsız patronuna :mymeka:

Kızlar ist oturanlar çok avantajlı gene mağazalar çoktur seçeneğiniz çoktur fiyatlar falan bizim burada bi kaç yer var çok hoş şeyler var ama fiyatlar kazıkklava: Ondan edinemiyorum don falanlaelaelaelaelae

ayy evt ıst süper o yonden bıde ınonu stadı ıst ondan sefıyom yoksa yasanmaz burda
keske sende ıst olsaydın

nan krız var
işler dahada kötu olıy
ruyamda işsızdım bugun cok tırstım şükredıyom bazı sosyal haklarım var dıemafoldumben
yoksa durulcak gıbı deıl zaten
ocak mı olur he süper olur hemde

aynen cnm. bizimde burda öle çok büyük yerler yok. öle belli bikaç züccaciye,çeyiz dükkanı falan var.
nisan-mayıs gibi iç çamaşırı,pijama olayına devam etcem bende.bikaç takım öle alıp koymuştum. ama insan görükçe dayanamıyor.
geçen yıl anneme koltuk takımı aldım.1500 tl ye. yarısını ödedim.diğer taksitlerimle 725 tl taksitim kaldı.bitmesine yakın yenilerine başlıcam.daha öğrenim kredim var 3bin tl-tatlicadiarzu- onunda yarısını tamamladım.bankada duruyo.aralıkta başlıyorum onu ödemeye.hayırlısıyla oda bi ödenseydi

lepi sağol canım ben de para yok şimdi :roflol:
bide çok uzak orası ya e-5 den tek araba aslında esenler

bu misaifr kim nan :roflol:
aklıma biri geliyo ama :roflol:

ben bilmem kim ki misafir benimki dermişimlaelaelaelaelae

söle tabi abine olabilecek birşey bu dediğim hiç de korkma geri çağırma progları bilem var full teknik destek sağlarım sanavereliniortak
paran olsun sen de al ama çok olmasa da olur be 100 lira hatta 50 lira bile olsun yeter ben de dünyayı almicam merak etme maksat şenlik olsun :kedi:

benımde param yok hatta
bu ay takst
aralık

aralığı bekleyemem hava iyi iken gidek gezekgamyoncuiremsu

nbb nn iç çamaşırları iyi ereğli canım.
loya nbb satıyor tamamen ve pierre cardin dagi vb markalar gibi pahalı değil okadar.
işte daha geçen nbb nin bi cicisini aldım 25 lira idi.
bi de takım yaptım indirimdekilerden 9 liraya değme keyfime:icecream:
nbb marka iyidir bulursun onu da heryerdevereliniortak

nisan ya Allahtan almamışım o rediyi ya ne illet b,şey o Allah kolaylık versin öderken.
bi alışveriş isteği var valla anlatamam uyşturucu bağımlısı gibin bişey bu şuan var ya olsa uygun yerler birbirine katmıştım.
Allahtan aklı selim insanım yoksam abuk subuk ne varsa alırdım şimdiye hekaydirigubbakcemile3

nslsa işe gircem çalışcam dedim.öderim dedim aldım ama şimdide uğraşıyom bak.
olsun yinede pişman değilim.aileme yük olmadım bu sayede.
kız annem gezebiliyo olsa ben dururmuyum böle. annem iyiken ne gezerdik biz. herhafta dışardaydık.
aldıklarımızıda busayede aldık zaten.annem bi ayaklansın evde durmayız yne biz.
ondan çoğu alcağımı bahara saklıyorum.

korkuyom lepi cunku abım benden habersız format attrmış resımlerım sılınmıştı sımdık daha onemlı resımlerım var
du aksam olsun abıme dıyem yaa
pekı hardısk sokunce garantı kapsamından cıkmaz mı
bıde bız sokersek cıkar ama onlara desek yaparlar mı
ayy kafam karstı
zaten yerı karsıdaymış
casperın
bıde kargo etmek lazımmış kasayı
zor işler bunlar

nbb cok güzel:lepi:
bende hep ondan alıyom
he lepi hanı sana dedımya bı ıccamasrcı var japon pazarının yanında
ordan dun ıkı dene takke aldım:roflol:
6,5 tl tanesı
daha öncede aldım markasına bakmadım ama süper sağlamdı
benım seksı gecelığım yok:tomato: ama donlarım var atlet takımlarım falan

evet ben de burs almıştım yük olmiyim diye canım Allah annene sağlık versin de gezin tozun yerimseniben

he sen sökersen garanti gider açma kendi başına ama yakınca servis derdiniz güzelce

benim de bi tane var şu siyah frfırlı fotosunu koydum ya bi de nişandan gelen var 6 lı takım var opuyorumnanaktan
benim kardeşim bi ara iç çamaşırı satışı yapmıştı aklım olaydı ucuz ucuz alırdım ama ne biliyim ozaman akıl beş karış havada.
o anlıo ona sormuştum nbb ler iyi demişti onan böle öneriyorum
benim atlet takımım yok ama sityen tiplilier var onlarda gözüm var alcam bir iki takım muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…