Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

akşam hemen abıme dıycem
bız dokunmayız ama not bırakırız kargoyla yollarsak

benım babamın ceyıs mağazası vardı sattı nan ordan çöp almak kısmet olmadı
hersey kısmet yanı
bıgunde tukkanı satıvermış sonradan öğrenıdm

Burası nişanlı kıs kaynıyorrr...Bu kadar sayfayı geri dönüp okuyamayacağım...Valla Annem Kocanın Koca Koca işleri vardır derdide inanmazdım :):):):)

ebrulı h geldın
annen haklı bacımm:roflol:

kzlar servısı aradım ana bayıı dedılerkı
sız ıcıne ne sılnmesın ıstıyorsanız yazın sılmezler dedı cok mutlu oldumkaydirigubbakcemile2

Hoşbuldum canım sağolasınnn...Koca koca işlerle durumlarınız nasıl ???:):):):):)

Burası nişanlı kıs kaynıyorrr...Bu kadar sayfayı geri dönüp okuyamayacağım...Valla Annem Kocanın Koca Koca işleri vardır derdide inanmazdım :):):):)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 wallaaa öyle sırnaşık şey

Anneler bişey biliyorda diyor..Valla 4 bucuk senelık bı ılıskıde daha 9 günlük nişanlıyımm resmen evre atladık yahu :):):):) ışler başladı sonuda gelecek gibi görünmüyor bır sene sonrada düğün olacak Allah nasip ederse..:bbo:

kocanın koca koca işleri he:))
iyiymiş bu laf:)
herşey olur ya bu yaşa gelmişiz önümüzdeki vakit mi geçmeyecek allasen
böcük tabi ki tazminat davası aç silerlersse bişiyini:)
grace nerelerdesin kız sen bakiyim

ben de 5 senelik bir ilişkiden sonra 2 aylık nişanlıyım opuyorumnanaktan resmen etap geçtik hakikaten ... çok zor işler bunlar çok ,düğüne de daha var valla 2011 de en erkenmafoldumben

çalışıyorum kuzum napim giremiyorum pek çok yoğun işler ve yorgun oluyorum ... nişanlılıktan sonra sular durgun birşey de alamıyorum çeyiz için duraklama dönemindeyim şuan kaydirigubbakcemile3 pek para yok öyle işte günle geçiyor

Düğünün ne zaman olacagından cok düğün için yapılacaklar ev,mobilya o bu canımı sıkıyor iki tarafı birbirine uydurmak kenara dursun daha bız karar veremıyoruzz...9 günde pestilim cıktı.HAyırlısı deyıp gecıverıyorum :)kafamçokkarıştı

bu yeşilin kemik renginden yatak örtüsü aldım... çok güzel duruyor ...

kızlar aldım günlük yemek takımımı.
6kişilk 85 tl. ben 2 takım aldım.160 tl oldu.
100tl verdim kalanını önümüzdeki ay vericem.
içinde fincanıyla salata tabağı yok bi. bu arada güral porseleninkini aldım.
yarın sabah yada akşam babamla gidip alıcaz.taşıyamam okadar. ve alınca foto eklicem burayada.
nette baktım ama 6kişilk takım oldğndan sanırım modelini bulamadım.

ben de alacağım yağmur hangisinden aldın var mı foto eklesene ? nasıl birşey deseni?

kız nerden aldın nasıl aldın kaşla göz arasında :) bizde alalım ya ne kadar ucuzmuş öyle
kare takım mı
ben günlükleri kare düşünüyorum değişikik olsun diye

ahanda buldum.kızlar bu kahvaltı takımı ancak ben bu desende yemek takımını aldım bugün.
acaba bu kahvaltı takımındanda mı alsam ki. takım olur ne güsel:roflol:
[/url][/IMG]

kızlar bide cumartsi günü günlük yemek takımı almıştım 6 kişilik, 3ü böyle mavi , 3 ü pembe
çok şekerler
[/url][/IMG]

kızlar ekledim bakın.
ve fikirlerinizi söyleyin bana.
günlük olacağı için desen olayına fazla takılmadım.

ben de günlük takımı böyle modern desenli istiyorum bulabilirsem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…