Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

bende günlük yemek takımını carrefourdan almış 18 parça 20 liraydı 2 tane aldım 12 kişilik yaptım desenide hoş günlük olduğundan fazla detaya inmedim şimdi gene 6 tane yemek tabağı alayım diyorum

yemek takımınıda almayı düşünüyorum günlük için bakalım ..
geçen şöyle bir baktık annemle neyimiz varmış neyimiz yok diye: çaydanlık ,misafir yemek takımı misafir çatal bıçak set,tencere setleri,tava seti,günlük çatal bıçak seti,üç beş kap kacak varmış yani,, ıvır zıvır alacağım çoğunlukta mutfak için ben tencere almayacağım 3 set varmış ben bile şaşırdım napcaksam onları... aş evi kurcam sanki... kaydirigubbakcemile3

alacaklarımı belirledik:
sahan seti,cezve seti,bardak çeşitleri,günlük yemek takımı ,küçk ev aletleri en öenmlileri şimdilik diğerleri ıvır zıvır işte saklama kapları,plastik şeyler filan...

benim en büyük eksiğim el mikseri,ütü,ketıl,(elektrik süpürgesini beyaz eşyaları aldığımız yerden hediye olarak isticem) günlük çatal kaşık.

graceful en altta ekledıklerınden sakın alma
markası shafer ve cok kalıtesız
kasıklar catallar dokunmadan dökuluyo
desnelr desen yıka yıka dökulur
yakından gördum ınceldım
hatta alma dedığım ınsanlar aldı ve pişman olduklarını ddıler
ılk takımın m&s markası ne
ben onu bılıyomda markasını tam hatrlamadım cok şık
ama cok pahalıdır
gunluk için cok pahalı

durun nan ancak geldımmm yavaş yavaş cvp verıyom

yağmır gördum bacım
desen cok guzel sanırm yemek takımın bu desen demı
sende devamı olarak bu khvaltı takımını almak ıstıyon
bence guzel
kahvaltı takımı alırken caydanlık cok önemlı bak bu hoş
benımkı sırf porselen demleme olmaz
ama bu kullanışlı:lepi:

bnm kahvaltı takımım var böcük.bundan aldım ve hatta çaydanlığınıda aldım.
[/url][/IMG]

benım eksıklerı saymıycam eeğer bıgun düğünüme 1 hafta kalırsa ozmn yazarım ancak

nan modellerden markaları bılem bılıyom artık:roflol:
bu arada ben gunluk ıcın kutahyadan kare takım yaptım renklı renklı
2 renkten daha doğrusu
45 tl 6 kısılık 2 denede salata tabağı aldım
2 tane tam yemek takımım var yeter:lepi:

kızlar bu güralın kahvaltı takımının fiyatına baktım 238,96 tl diyo.:bbo:
bu fiyatı düşününce bnm yemek takımı fiyatı çok uygun geldi bana..

tabıkı
kahvaltı takımında daha cok parca var bunu unutma artı caydanlık ve tam takım olduğu ıcın bacım

Kahvaltı takımını evlenince edineceğim ben nicancım kaz tüyü yorgan falan öyle onlarıda sonra alacağım. Güral iyidir kız ama ben markasında değilimde cıvıltılı istiyorum sabahları böyle iştahım açılsın tabak içinde hiç birşey yokken bile gel beni ye desin Mat renk kahvaltı takımını sönükleştiriyor gibimde sen hangi tonlarda düşünüyorsun bebek?j
Kolay gelsin böcükümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…