- Konu Sahibi BenJademin
-
Yaa burnun kısalacağını sanmıyorum ama ben benm doktor zaten demişti çok burun ucunla oynamadım diye düzelttim okdr demişti bende daha kısa istiyodum açıkcası hüsran şuan dahada alışamadım 4 ayı bitirdim ama alışamadım işteeama şuan sağlığa çok önem veriyorum sağlık olduktan sonra gerisine çare var diye düşünüyorum zaten yakup beyde dedii seni bekleticem daha çok yeni olmuşun diyee :) dayanamayıp gidip görüşmüştümde ben levent egepolde oldum ameliyatı
Bol bol gene ananas yiyorum taze vallahi çok iyi geliyorr burundan ödem atıo şişlik indiriyor ve artık morluklarım yok ama ilk hafta okadar çok yedimki görenler inanamamıştıı morluk ilk3 günden sonra temelli gitti
aaaa ananası dumamıştım iyi oldu öğrendiğimm:)) bende en kısa zaman da olucam fakat bir kere ağzı yanan misali durumum kolay inanmıyorum doktorlara.....yalnız neden o kadar dr girdi ameliyatına ?
canım ekip buydu 3 lü çalışıolar
ok anladım:)) canım ön görüşmeden ücret alıyorlar mı ? gitmek isterim doktoruna..
ahahahah ben götüriim seni koptummmmbukadar sitem ediorm okadar beendn yanii burnu revizyonlarını bilmiyorum yalnız revizyonda çok dikkatli ol derim ben ücret alıyorlar ben tanıdık tarafından gitmiştim benden almamışlardı 100 mü ne alıolardı en son
Tweety81 ve pink7 sizin resimlerinizi gorebilir miyim, merak ettim de?
Selam Bayanlar,
Yakup Avsar beyde ameliyat olan bayanlarin beni arkadas olarak eklemelerini rica ediyorum LÜTFEN. Resimlerinizi gercekden cok merak ediyorum cünki..
Gecmis olsun pink7, ne yalan cok guzel gorunuyor simdiden sis olmasina ragmen kemerde gitmis ohh ne guzel. Gule gule kullan.
Kabul ettigin icin tskl.
Ben daha koyamadim ya tasarim resimlerini(
Sen niye koyamadın eklemeyi bilmiosan link atayım ordan bakıp ekle
Cok iyi olur aslinda ya, cok denedim ama olmuyor bir turlu.
tsk pink7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?