Yalan Dünya Kanal D

Orcun reyiz süper olmuş :)

-Öpüğşelim miiiiii

İki gün boyunca esprisi döndü evde

orçun a bayıldık eşimle birlikte...
özellikle;
- ay ben bi lilacıyımdır bi lilacıyımdır aaaaaaaaa...
bideee pizzayı kemirdiği bölüme

dizi güzeldi.karakterler yavaş yavaş oturacaktır .avrupa yakasından cokta sıyrılmamış . karadenizli tiplemesini aynı şekilde bu diziye de getirmiş o nun yerine saraydan burhanı getirseydi daha güzel olurdu
5 er beşer den irem sakı beğenirdim bu dizide daha da cok parlar gibi
rızanın nişanlısı nurhayatı da beğendim

çok beğendim ya süper olmuş açıkçası bu kadarını beklemiyordum:)

Gülse Birsel*in yaş takıntısı var heralde. Tüm dizilerde bu espri dönüyor

İnternetten indirip izledim, ama beğenmedim. karakterler tam oturmamış sanki. Altan Erkekli, Olgun Şimşek, Gülse Birsel, Gülsenin kardeşini oynayan çocuk (adı herneyse) birde ev arkadaşı bir kız varya(onun adını da hatırlayamadım) onun dışındaki oyuncular geçiyorduk uğradık abi modundaydılar. Beklentim çokmu yüksekti ondanmı beğenmedim valla adlandıramıyorum ama olmamış beee

Son düzenleme:
gülse birselin kendiyle bu barışıklığına hayranım...

kendiyle dalga geçebilen,takılan insanlara bayılıyorumm

mesela kelimeleri yanlış söyleyip karıştırınca kendine gülebilen insanlar gbi

Gülse birsel yine yaptın 1 numarasın,ailecek alkışlıyruz seni :) yine bizi güldürmeyi başardın,kutluyoruz seni ve başarılarının devamını dileriz :)

Orçun'a bittim öldük gülmekten eşimle...İkide bir romantik anlar olunca ''öpüşelim mi '' diyoruz ahaha :)))) o karakter süper yaa muhteşem

sesimden etkileniyor musun küçügüm deyince o yönetmen orada da bastım kahkahayı ...şuan yine izledim :)) çok iyi oldu gülmeye ihtiyacımız vardı, zırlak dizilerden gına geldi..hep acı hem acı..yeter gülelim az :)

ben encok rizanin nisanlisi nurhayata güldüm, ne kadin ne cene :)

orcun da kendi kiz kardesimi göördüm , hep bi mutsuz depresif ingiltereye gitme hayalleri...

beyazit öztür cok tatli olmus , normalden daha sirindi.

nurhayat benim de hoşuma gitti.iyi rol kesiyor.yalnız biraz daha anlaşılır konuşsa daha iyi ben arada anlamıyorum ne dediğini.hızlı konuşcam diye bazı harfleri yutuyor.hem hızlı hem de anlaşılır konuşsun,anlaşılmalıyım diye de rolünden kopmasın ama

Şu anda tekrarı var :92:

bu dizinin tekrarını bu kadar çok yayınlaması kanal d ye ne kazandırıyor anlamıyorum ,

ama kusturcaklar diziden yani bu ne bu kadar ezberledim ilk bölümü

bu dizinin tekrarını bu kadar çok yayınlaması kanal d ye ne kazandırıyor anlamıyorum ,

ama kusturcaklar diziden yani bu ne bu kadar ezberledim ilk bölümü

Şuanda da var ve izliyorum,kimbilir kaçıncı
İzlemeyen kalmasın

ben en çok o orçun karakterine gıcık oldum bence çok gereksiz bi karakter ben en çok gülseye bayıldım allahım nasıl mimikler onlar öyle şşşşşştt oğlum bora demesi yokmunihayet seyredebileceğimiz bişeyler çıktı ya inşallah seyredilirde akıbeti diğer diziler gibi olmaz

Şu an yine tekrarı var. off bu kaçıncı tekrar yahu
Ben tekrarların hiç birini izlememiştim.şu an tvde izleyecek bir şey yok.
''Yalan Dünya'' ya kaldım.sırf Orçun için izleyeyim bari

Son düzenleme:
sıkıntıdan 3 kere izledim..ve 4.kez yayınlamaktan çekinmemişler! şaka mısın kanal D!!!!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…