yalan haber uydurmaca

-> "Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için" tabirini tarihe gömen diziler sıralamasında bu hafta birinci sırayı "Doktorlar" alıyor...
-> Megan Fox-Adriana Lima karışımı olduğu iddia edilen kızın aslında sadece renkli gözlü olduğu anlaşıldı...
-> Buzdolabında unuttuğu sarelleyi bayat ekmeğe sürmeye uğraşan genç hayata küstü...
-> Kızların "ş.....iz" olarak tanımladıkları eski sevgili, gününü gün etmeye devam ediyor...
-> Sahte Dolar ve Euro'lara Atatürk resmi basan kalpazanlardan anlamlı açıklama: "Unutturmayacağız..."

Son düzenleme:

ay çok hoşuma gitti bunlar da ay gecenin bu saatinde yüzüm hep böyle=))))))))))oldu sayenizde

şarkıcı deniz çetin ile sevgilisi ünsüz güzel ayrıldılar.. utanır insan isimli şarkıda belirtilen sözleri, sevgilisini güzel bir mankenle aldattığı için yzdığını okuduğunu öne süren iddialar ikili arasında ayrılığa sebep oldu! sözlerden bir kısmı ise şöyle: utanır insan böyle güzel olunurmu onlar nasıl dudaklar? utanır insan böyle güzel olunur mu onlar nasıl gözler vay vay vay aşk bizi bekler:92:

ahahaha ay cnm biliyor musun,ünsüz güzel kısmını ben üstsüz güzel diye okumuşum

ahahha gülmeye ihtiyacm vrdı ya valla burayada içimi döküyorum işte ne güzel kimse saçmalama demiyo

ay aslında bugün sinirliydim de bu topiği açtıktan sonra geçti gitti,şimdi istesem de sinirlenemem;çünkü gülesim geliyor ay yüzüm böyle kalacak=))))))))))) ahanda böyle

ay aslında bugün sinirliydim de bu topiği açtıktan sonra geçti gitti,şimdi istesem de sinirlenemem;çünkü gülesim geliyor ay yüzüm böyle kalacak=))))))))))) ahanda böyle

gül gül hep gülsek keşke. bende ağzım kulaklarımda yazıyorum tipim bi komik oldu ona ayrıca gülüyorum

gül gül hep gülsek keşke. bende ağzım kulaklarımda yazıyorum tipim bi komik oldu ona ayrıca gülüyorum

filmlerde oluyor ya böyle ikiye bölüyorlar görüntüyü ,bi yanda sen bi yanda ben ikimizin de ağzı kulakları da ne komik olurdu ...yalnız kalmayınca her şey unutabiliyor da,yastığa koyduğun an kafayı öyle değil(ay içimdeki ses,hiç boşuna duygusala bağlama,bugün güleceğim kardeşim)

Ben Josh Holloway in ilk aşkıyım.. Ben ilişkiden sıkılıp ayrılmak istediğimi söyleyince bunalıma girdi ve ilk karşısına çıkan kızla evleneceğini söyledi ve hemen Etiyopyalı biriyle evlendi....

=)))))))) merak etme cnm ,aşkına dayanamayıp,yakında ayrılır bak gör sen:86:

=)))))))) merak etme cnm ,aşkına dayanamayıp,yakında ayrılır bak gör sen:86:

Artık ona karşı birşey hissetmiyorum..Aşk bittiği için ayrılmak istedim ve onu terk ettim ama depresyona girdi zavallım..Olgunlukla karşılayamadı durumu..Napayım başkasına aşık oldum ve başka biriyle evlendim...josh çum,buradan sana sesleniyorum,bırak artık peşimi yavvv,ben artık evli ve çocukluyum...

Son düzenleme:

ay şekerim işin zor vala yalçın çakar mıydı ne onun programına bile katılır..alminacınarrr dönnn sensiz yapamıyom aşkım bitanem ne olursunn

ay şekerim işin zor vala yalçın çakar mıydı ne onun programına bile katılır..alminacınarrr dönnn sensiz yapamıyom aşkım bitanem ne olursunn

ahahahahahahahah bu sahneyi gözümde canlandırdım da yerlerdeyimm

izmir de oturan ve birlikte olan iki genç, birisi ne alırsa, sevgilisininkinin aynını almak istiyormuş birgün telefon alalım muhabbetine girmişler daha sonra konu dönüp dolaşıp kavgaya gelmiş. kız sürekli sevgilisinden ayrılcağı zmn bb(baybay) dermiş. çocuk kızla muhabbet kurmak için telefon aldınmı demiş, kızda aldım demiş. cevap aldığına sevinen çocuk peki modeli ne diyince kız bb demiş. erkekte yeter bıktım nazından diyip intihar etmiş. kız blackberrysinin taksitleri bitmeden sevgilisinin mezarına gömmüş ve not ilştirmiş.. BırakmaBeni

az önce victoria secret defilesine çıkmam için 100 kere aradılarda aradılar yalvardılar:82::82::82:

offffff bu fenaydııııııııı:90::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…