- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi elalalala8
4-5 aydır bir ev arkadaşım var. Kendisi 2 aydır düzenli olarak benimle kalıyor önceden arada geliyordu. emin olmak için ve birazda tırstığım için soruyorum bu kız bir süre önce bir kavgaya karışmış ve ona herhangi bir temasta bulunmayan, sadece erkek bir arkadaşı ile kavga eden bir çocuğun kafasında kalın bardak (vazoya benzediğini vs söylüyor tam anlamadım) kırıyor çocuğun kafası yarılıyor ve anlattığına göre her yer kan oluyor üstü başı vs. çocuk bunu dava ediyor. bana öncesinde taciz edildiğini söyledi daha sonra arkadaşını savunmak için yaptığını sonrasında ise kendisini savunmak için yaptığını söyledi. hikaye sürekli değişiyor ve kız ben basit suçtan yargılanıyorum diyor. (söylediğine göre hakim de onu haklı bulmuş “sen haklısın kızım” demiş). olaya ait kızın fotoğrafı var boynuna kollarına bileklerine kadar her yeri kan yani çocuğu haşat etmiş belli. bilmediğim için soruyorum bu kız şimdi hangi suçtan yargılanıyor yakın zamanda 50 bime yakın bir ceza geldi mahkeme hala sürüyor ama hala bilgi vermiyor ben artık aynı evde yaşamaktan korkuyorum çok vukuatlı davalardan anlayan birisi söylesin lütfen bu silahla adam yaralama olarak geçmiyor mu?? davayı kazandığını söylüyor ama sürekli eve kâğıt geliyor?? seni neden haklı bulsun hakim dedim geçen. ben kendimi çok iyi savunurum herkesi iyi manipüle ederim gibisinden ergence konustu aynen diyip odama çekildim? yalan konuştuğu çok belli ama biri lütfen aydınlatsın bu nasıl bir dava?
(düzenleme: darp raporu olduğunu söylüyor ama darp edilmediğini söylüyor)
(düzenleme: darp raporu olduğunu söylüyor ama darp edilmediğini söylüyor)