evet hic normal bir durum degil
bende yikardim ortaligi..
Saatler ve ortam uyusmuyor ve ickili ortam ve bir bekar kadin iki evli erkek
kendi evinde o erkeklerin esleri neden yoktu? Yani sizler?
Kirilmakta haklisiniz!
Surtuk dedigi kadinin evine gidip sarap icmesi sabaha kadar
oturmasi hic bir sekilde normal degil!!
Peki son durum nedir?
hiç mi utanmaları yok bunların ahlaksız insanlar erkekleri sevmeye gelmiyor hep temkinli davranacaksın ilk yanlışdada sen yoluna ben yoluma diyeceksin ama olmuyor işte insansın ..çocuğunuz var mı ..eşinizin yaptığı hareketi siz yapın hiçbir şey olmadı lafına inanacak mı çok merak ettim..
kadını aramakla eline birşey gecmez kadın zorla cağırmamış ya.önceden güvensizliğim var diyorsun bu tür bişeymi yapı öncedende? erkekler genelde affedilmeyi yanlış anlıyorlar.bir kere affetti birdaha affeder gibi düşünüyorlar.belliki eşinde affedilmeyi yanlış anlamış.eminim yine affetmek istiyorsun ve bunada kimse engel olamaz.en azından bu sefer affederken biraz süründürki bir daha affedilme şansı olmadığını anlasın.
iş veya değil neyse ne su bekarların evli adamlara olan ilgisini azgınlığını ve evlilerinde kabugunun dısına cıkmasını oldum olası anlayamadım...
allah yardımcınız olsun.. bavulunuzu hazırlayın gorecegı sekılde kapının onune koyun korksun...
Ev benim..ben değil o gidecek.. zaten kapının önüne eşyalarını yığmıştım toplayıp asmış..Nereye gidecek..gidecek yeri olsa belki giderdi..
Bence de gözdağı ver ne sanıyor ki kendini
Kadına bak evli adamla ne işi varsa şu kadınlar hep erkeklerin acizliğinden faydalanıyorlar erkeklerde tav oluyor hemen
Böyle kadınlardan nefret ediyorum!
erkeklermi aciz??? çok ilginç cidden
erkekler masum aciz kadınlar ayartıyor yapmayın lütfen yaa
evli barklı adam karısını kandırıp oraya buraya gidiyorsa nasıl aciz olabiliyorki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?