yalan mı doğru mu?yine mi?

erkeklermi aciz??? çok ilginç cidden
erkekler masum aciz kadınlar ayartıyor yapmayın lütfen yaa
evli barklı adam karısını kandırıp oraya buraya gidiyorsa nasıl aciz olabiliyorki??

Yanlış anladın canım aciz derken o mana da demedim yanlış anlaşılmasın yani bir kadına karşı hemen tav olabiliyorlar yani kadınlara karşı aciz uff olmadı ya anlatamadım sanırım Kadınlara ve cinselliğe karşı zaafları olduklarından ve bu konuda zayıf olduklarından hemen sazanlama atlıyorlar anlatabildin mi canım acaba:26:

Canım olayı okunca gerçekten çok üzüldüm kendi başıma gelmiş kadar sinirlendim. ben çok fevri ve gözükara bir insanımdır senin yerinde olsam evde benim olsa kesinlikle kendisini içeri almazdım yani bir süre görüşmeyip kafamı toplamayı yeğlerdim. Açıkca söylemek gerekirse yalan affedilecek bir şey değil yani affetsen bile bundan sonra sürekli her söylediğinden kuşkulanacaksın gerçekten bir iş yemeğinede gitse yine yalan söylüyor diye hem kendini yiyip bitireceksin hemde eşini ve ilişkiniz iyice çıkılmaz bir hal alacak. bundan sonra eşine güvenebilecekmisin. Güven bir kere yıkıldımı bir daha tamir olmuyor. Allah sana kolaylık eşine de akıl versin.

Ev benim..ben değil o gidecek.. zaten kapının önüne eşyalarını yığmıştım toplayıp asmış..Nereye gidecek..gidecek yeri olsa belki giderdi..

eşinizin sizi sevmediğini mi düşünüyorsunuz? gidecek yeri olsa belki giderdi derken öyle bir sitem var. sanki siz çok üstüne düşmüşsünüz de bu adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış gibi. eski konularınıza da baktım biraz, sanki eşiniz hep gizli işler peşinde siz onun peşindesiniz.

bence ben gidiyorum deyin ve senden iyilerini bulurum havasına girin, o zaman işler yoluna girecektir.

ihanet çok kötü ya lanet olsun bu adamlara bence sen o resimleri kopyaladıysan öteki arkadaşının karısına da yolla ortalık karışsın biraz hem eşin korksun yapacaklarından hemde kadın senin bişeyleri bildiğini anlasın farkettir kendini biraz bence kocanı evden yollama boşamayı düşünmüyorsan fırsat bu fırsat der gider karının yanına

keşke bulabilsem yada bir araya gelebilsem kadınla ve o arkadaslarınla beni tanıştımasını söyledim pişkinlikle tabi dedi..

Okuyunca ben sinirleniyorum,benim sevgilimi geç arkadaşım bana bu kadar ağır yalan söylese silerdim silinmicek kadar değerliyse artık değerini kaybeder ve görüşmezdim...kaldıki senin aynı yatağa girdiğin kocan!...sevgi biyere kadar ağla sızla ama ödün verme pişman olan kendisi olcak..yapabiliyorsan kadının evine git tanış konuş az çok anlarsın madem bekarmış rahat rahat konuş..burayada yazz lütfen

Daral geldi okurken ya. Ben bile burada sinir oldum. Siz kimbilir neler yaşadınız. Kadın güzel miydi peki.

anladım canım..kusura bakma burada genelde neredeyse erkeklere hak veren çok konu okudumda senide öyle sandım bi an.

çok üzüldüm..

ben olsaydım o iş yerinde o kadını ve kocamı rezil ederdim. resimlerle beraber...
evli erkekleri ayartıyor diye de tüm evli arkadaslardan destek alırdım.
yaşadığı rezilliğiyle ister boşasın beni istek kedi gibi olsun ama ezik büzük bir hayat beklerdi onu..
çok üzüldüm canım.
sessiz kalma

Allah kimsenin başına vermesin ama diyoruz ya bir kere affederseniz gel beni tekrar aldat demek gibi oluyor erkekler icin.Çünkü akıllanmıyorlar.Ne demek evli bir erkeğin başka bir arkadaşıyla bir evli kadınla başbaşa yemek yemeleri.Hemde kadının adı cıkmıs ve saat 4 lere kadar.Bu durum hiç de normal deil.Allah başa vermesin ama benim eşim böyle birşey yapsa dünyayı onun başına yıkardım.

bence bir an önce boşanma davası açın öncelikle ciddi olduğunuzu anlasın baktınız sizi kaybetmemek için çok uğraşıyor mahkemeden dönersiniz ama açın kararlı olduğunuzu görsün bu şekilde affederseniz daha çok affetmek zorunda kalacaksınız gibi görünüyor.Allah yardımcınız olsun

cok kotu bi durum. Allah yardimcin olsun. ama boyle bi durumla karsilasmis olsam kesinlikle gururuma yediremezdim,affetmezdim, buyuk konusmayayim.Allah kimsenin basina vermesin. Daha once ne yasadiniz bilmiyorum ama affetmissiniz, bidaha affetmeyin derim. Kendimi senin yerine koydumm suan cok kotu oldum(((((

Bence de, bir an önce restinizi çekin.

sizin adiniza cok uzuldum.hic de cekilesi bir durum dgil.anladigim kadariyla daha once de guveninizi sarsicak olaylar olmus.daha once de baska bir konuya ayni ornegi vermistim.bizim de cok yakin akrabamiz bu sekilde bi olay yasamisti.once esine birlikte oldugu kadini oyle kotuledi ki sanirsiniz birbirleriyle kanli bicakli dusman.ama tabi isin foyasi sonradan ortaya cikti.akrabamizin esi de gitti kadinla konusmaya agzina geleni saydi tabi.ama ters tepti.esi daha da o kadina yoneldi.demek istedigim hic o kadinla konusmaya dahi dusunmeyin.direk esinizle muhattap olun.gozunu korkutun.sanirim avukatsiniz.elinizdeki fotolari da delil olarak kullanirsiniz. cok affedici davranmissiniz.ama siz de biliyosunuz ardi arkasi kesilmiyor.en dogru karari yine siz vericeksiniz ama hazir cocuk da yokken bence artik biseyler yapmalisiniz.sanirim esiniz biraz yuz bulmus defalarca affedildigi icin.

içip içip başka kadınlarla ne yediği belli olmadan eve gelip bide kavga eden bi erkek....

neden çekiyorsun bu adamı neyine

hangi güzel yanı varda bu kdar fedakarlık yapıyorsun dayanıyorsun!!!

çokmu iyi huylu diyeceğim ama belli zaten

boşver kardeşim belli bu adamdan sana hayır yok...

annen seni bun içinmi doğurdu?

Bence hiç normal bir durum değil...
Çok seviyorum affettim demişsin demek daha önce de böyle şeyler yaşadın...
Affedince malesef tekrarlanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…