erkeklermi aciz??? çok ilginç cidden
erkekler masum aciz kadınlar ayartıyor yapmayın lütfen yaa
evli barklı adam karısını kandırıp oraya buraya gidiyorsa nasıl aciz olabiliyorki??
Ev benim..ben değil o gidecek.. zaten kapının önüne eşyalarını yığmıştım toplayıp asmış..Nereye gidecek..gidecek yeri olsa belki giderdi..
ihanet çok kötü ya lanet olsun bu adamlara bence sen o resimleri kopyaladıysan öteki arkadaşının karısına da yolla ortalık karışsın biraz hem eşin korksun yapacaklarından hemde kadın senin bişeyleri bildiğini anlasın farkettir kendini biraz bence kocanı evden yollama boşamayı düşünmüyorsan fırsat bu fırsat der gider karının yanına
Eski konularınıza baktım. Bu adamın suyu çoktan kaynamış...
kapının önüne konma vakti geldi de geçiyor bile...
Yanlış anladın canım aciz derken o mana da demedim yanlış anlaşılmasın yani bir kadına karşı hemen tav olabiliyorlar yani kadınlara karşı aciz uff olmadı ya anlatamadım sanırım Kadınlara ve cinselliğe karşı zaafları olduklarından ve bu konuda zayıf olduklarından hemen sazanlama atlıyorlar anlatabildin mi canım acaba:26:
bence bir an önce boşanma davası açın öncelikle ciddi olduğunuzu anlasın baktınız sizi kaybetmemek için çok uğraşıyor mahkemeden dönersiniz ama açın kararlı olduğunuzu görsün bu şekilde affederseniz daha çok affetmek zorunda kalacaksınız gibi görünüyor.Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?