- 28 Kasım 2016
- 138
- 184
- 23
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
-
Yaaaaamantikli bi nasihat veremem ben parcalardim.
demekki kizi gördü is yerinde konustu abi hatun cok güzel dedi. oda göster dedi gösterdi
Kendi dükkanı var, eleman eksikleri var. Siparişleri o götürüyo. Yemek siparişi yaniEsiniz ne is yapiyor acaba?
Kafa göz dalıcam galibaBence taktik maktik yok. Bam bam bamm. Dal konuya
Cevabı alınca ruh sağlığım yerinde olursa güncellerim konuyuBence taktik maktik yok. Bam bam bamm. Dal konuya
Ben bile merak ettim ne cevap verecek
Bence delilleri fotoğraf çıktısını al. Maşa lambasının önüne oturt. Ve can alıcı kelime "konuşşş"Cevabı alınca ruh sağlığım yerinde olursa güncellerim konuyu
Bende dik dik sordum sorarken, ikna olmadığımı anladığı için “noldu hayatım bakamaz mı” diye karşılık verdi sanırımbu tür durumlarda şöyle yapın
bir kere sor cevabını versin sonra gözünün içine bak sende bak de ve şu cümleyi kur
-benim bildiğim ama senin benim bilmediğimi düşündüğün şeyler vardır belki istersen yüzüme bakarak birdaha cevap ver..ve bu senin son şansın olabilir
ben bir kere böyle yapmıştım sırf benden korktugu için sakladıgı aslında hükmü olmayan birini ağzıyla itiraf etmişti
Bende dik dik sordum sorarken, ikna olmadığımı anladığı için “noldu hayatım bakamaz mı” diye karşılık verdi sanırımGelince son şansına oynicak akşam
Eger daha once boyle girisimi olmadiysa , izleyin derim.Kendi dükkanı var, eleman eksikleri var. Siparişleri o götürüyo. Yemek siparişi yani
Kızla bi sıkıntım yok şuan zaten, o sadece sipariş vermiş. Eşim niye aramış fbdan onu bulamadım sorun ordaBelkide kızın hicbir günahı haberi yok eşiniz işini pisliğe alet edercesine kızın peşinde
Sipariş saati akşam 7 ama arama saatini nasıl görücem ki onu bilmiyorum, fb arama kısmında duruyodu kızın ismisiparişi goturdukden sonra mi bakmış fb den .yoksa bakıp öyle mi sipariş i götürmüş.... umarım sorduğun soruyu anlatabilmişm:)
Yok olmadı, ki çokta güvenirim o yüzden kendi kendime haksızlık mı ediyorum diye de çelişkideyim. Bana karşı bi ilgisizliği falan da yok, yalanı da olmamıştı hiçEger daha once boyle girisimi olmadiysa , izleyin derim.
Niye aradığı sizce yeterince açık değil mi ?Kızla bi sıkıntım yok şuan zaten, o sadece sipariş vermiş. Eşim niye aramış fbdan onu bulamadım sorun orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?