- 18 Nisan 2018
- 29
- 132
- 13
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
-
siparişi goturdukden sonra merak edip bakmıştır diye düşünüyorum ... Bence kuruntu yapma canım canını da da sıkma inşallah birşey yoktur...Sipariş saati akşam 7 ama arama saatini nasıl görücem ki onu bilmiyorum, fb arama kısmında duruyodu kızın ismi
Neden ama yaaa :’(yalan söylüyor. yazık çok üzücü.
Hem arama geçmişini silmemiş, hem sipariş kaydını da silmemiş ama yürek mi yediriyorum acaba ben bu adama ya bu neNiye aradığı sizce yeterince açık değil mi ?
Hemende bi kılıf elalem bakmış gibi erkekler arası klasik işbirliği satmazlar birbirini. Ne geliyorsa insanın başına hep internetten. ..
bir ilişkisi olduğunu falan söylemiyorum resmen kadına alıcı gözüyle bakmış işte. of sinirlerim bozuldu. kafa göz dalıp tırnakları ete geçirmelik. evden kovup küfretmelik bir durum. neyse. sen bana uyma sinir hastasıyım ben.Neden ama yaaa :’(
Kıskancım baya, onu geçtim işin içinde yalan varsa çok sıkıntı olur busiparişi goturdukden sonra merak edip bakmıştır diye düşünüyorum ... Bence kuruntu yapma canım canını da da sıkma inşallah birşey yoktur...
bazen fazla tepki gösterince erkekler de çözümü yalan söylemekte buluyor maalesefKıskancım baya, onu geçtim işin içinde yalan varsa çok sıkıntı olur bu
Bende olucam bu gidişlebir ilişkisi olduğunu falan söylemiyorum resmen kadına alıcı gözüyle bakmış işte. of sinirlerim bozuldu. kafa göz dalıp tırnakları ete geçirmelik. evden kovup küfretmelik bir durum. neyse. sen bana uyma sinir hastasıyım ben.
Baktıysa baktım desin, yalan söylemesin. Sorgunun alasını görücek akşamSiparişi götürüp sonrada kızı merak ettiği için face den bakmış gibi görünüyor anlattığıniz kadarıyla. Ama bazen sırf meraktan bile bizlerde bakabiliyoruz alakasız insanlara.yinede erkek mantığı kadınlardan farklı çalışır.bir sorgu suali hakediyor eşiniz bence.
Kendinde bisey arama içinde varsa insanin her türlü adım atar ama şimdi gördüğünü bildigi için daha dikkatli davranabilir . Şöyle bi çıkışması olabilir : bisey yapma ya da yapacak olsam bu kadar açık kalır mı silerdim diye . Ama silmemesi tamamen birbirinize olam güven hissettiğinden .Hem arama geçmişini silmemiş, hem sipariş kaydını da silmemiş ama yürek mi yediriyorum acaba ben bu adama ya bu ne
Kimsenin gazina gelme luyfen. Ofkeyle kalkan zararla oturur.Baktıysa baktım desin, yalan söylemesin. Sorgunun alasını görücek akşam
Sinirlerim bozuldu ya demekki ben abartmıyomuşum var bi tuhaflık bi çelişki. Sakin sakin sorucam akşam sakinleşirim inşallahKimsenin gazina gelme luyfen. Ofkeyle kalkan zararla oturur.
Sanki celiski var gbi.bide diyelimki adam gercekten esinizin fb sinden bakti esinizin sunu demesi lazimdi abi sen evli barklisin bende evliyim bu tarz seyler yakismaz bize demeliydi.arti sadece adam tanisaydi o kizi esinizin tlefon detayinda o kizin ismi cikmazdi ne biliyim umarim biz yaniliyoruzdurSelam hanımlar, yine saçma sapan bi sorunumla karşınızdayım. Sorun mu değil mi ona bile karar veremedim. Eşim fb kullanıyor, şifresini falan biliyorum bende giriyorum onunkinden. Neyse, geçen baktım arama geçmişinde bi kız ismi. Kızı tanımıyorum. Bizim yaşlarımızda genç bi kız. Eve gelince sorarım kimmiş diye düşündüm, zaten bişey olsa arama kısmında bırakmaz heralde siler diye pek işkillenmedim. Neyse ben bunu unuttum gitti. Geçen aramızda bi konuşma geçti, çok zayıfladığımı kilo almam gerektiğini söyledi hep söyler aslında ama bu sefer çok bozuldum fiziğim çok bozulmuş falan filan gözlerimin önü çökmüş böyle söyleyince baya bozuldum. Sonra bu konuşmadan sonra ertesi gün o kız geldi aklıma, tekrar açtım baktım fiziği baya iyi bi kız. Yani dikkat çekecek şekilde, giyinişi de aynı şekilde. Eşim eve gelince akşam sordum o kim diye, kim kim dedi önce gösterdim “hee bizim iş yerinin ordan bi abi baktı onun eşiyle hesabı ortakmış ordan bakamam dedi” dedi. Ben bi duraksadım. Noldu hayatım bakamaz mı dedi, bende yoo baksın ben sen baktın sandım ondan merak ettim falan dedim kapattım konuyu. Ama hiç içime sinmedi bu açıklama. Sonra bu sabah telefonunu karıştırırken, müşteri kayıtlarına rastgeldim. Sipariş kaydı. Kayıtta aynı kızın ismi. Yani kızın evine sipariş götürmüş, kızı tanıyo. Ama tanımıyomuş gibi yaptı, ve saçma sapan bi yalan söyledi. Yani ben yalan söylediğini düşünüyorum. İçim içimi yer durumdayım şuan. Sizce yalan mı? Akşam sorucam da nasıl sorucam onu bilmiyorum, telefonumu mu karıştırdın falan diye üste de çıkar şimdi. Sinirlerim çok bozuldu. Ben mi abartıyorum yoksa var mı bi çelişki sizcede? Uzun oldu kusura bakmayın
Bende önce bi toplu fikir aliyim ona göre çemkiririm diye kendimi dizginledim ama çoğunluk aynı görüşte, var bi çelişki maalesef. Çok üzgünüm şuan, ve sinirliSanki celiski var gbi.bide diyelimki adam gercekten esinizin fb sinden bakti esinizin sunu demesi lazimdi abi sen evli barklisin bende evliyim bu tarz seyler yakismaz bize demeliydi.arti sadece adam tanisaydi o kizi esinizin tlefon detayinda o kizin ismi cikmazdi ne biliyim umarim biz yaniliyoruzdur
Bakmasına falan takılmadım, aldatılma düşüncesi de gelmedi aslında aklıma hiç ama yalan olayı beni bozdu. Ufak, büyük, beyaz, pembe farketmiyor.. Yalan yalandır maalesef çok üzgünüm bu yüzden, güven kırıcıBence siparişi götürünce kadın gözüne güzel gozuktu, arkadaşına söyledi güzel olduğunu ve faceden baktılar. Aklıma direk bu geldi. Hesabını sorun bence ama abartmaya gerek yok ortada aldatma yok bir şey yok. Belki de arkadaşı gördü sipariş götürünce eşinize gösterdi o şekilde bir şey de olabilir. Yani sonuçta kadın beğenilmiş bakılmış ama çok takilmayin beğendiğimiz erkeklere biz de bakabilirjz bu aldatma değil. Yapılmasa daha hoş ama olmuş bir kere tepkinizi koyun , sonuna kadar tribinizi atın ama fazla da buyutmeyin bence.
Keşke bu kadar salakça bişeye o akşam tepki verseymişim, ne alaka diye ama susmuştum. Şimdi yalan olması daha kötü olduSiparisi götürdü bayanı begendi faceden baktı..
Baskası bakmıs yalanıda olmamıs keske baska bisi uydursaymıs:)
Bazı şeyler direk denmez ama. Belki gerçekten arkadaşı baktı. Yani size ne diyecekti güzel geldi internetten baktık mi diyecekti? Bunu diyemez ki. Tepkinizi koyun ama fazla büyütülecek olay dgeil bence .Bakmasına falan takılmadım, aldatılma düşüncesi de gelmedi aslında aklıma hiç ama yalan olayı beni bozdu. Ufak, büyük, beyaz, pembe farketmiyor.. Yalan yalandır maalesef çok üzgünüm bu yüzden, güven kırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?