Yalan mı doğru mu

Niye aradığı sizce yeterince açık değil mi ?
Hemende bi kılıf elalem bakmış gibi erkekler arası klasik işbirliği satmazlar birbirini. Ne geliyorsa insanın başına hep internetten. ..
Hem arama geçmişini silmemiş, hem sipariş kaydını da silmemiş ama yürek mi yediriyorum acaba ben bu adama ya bu ne

Neden ama yaaa :’(
bir ilişkisi olduğunu falan söylemiyorum resmen kadına alıcı gözüyle bakmış işte. of sinirlerim bozuldu. kafa göz dalıp tırnakları ete geçirmelik. evden kovup küfretmelik bir durum. neyse. sen bana uyma sinir hastasıyım ben.

Siparişi götürüp sonrada kızı merak ettiği için face den bakmış gibi görünüyor anlattığıniz kadarıyla. Ama bazen sırf meraktan bile bizlerde bakabiliyoruz alakasız insanlara.yinede erkek mantığı kadınlardan farklı çalışır.bir sorgu suali hakediyor eşiniz bence.

Baktıysa baktım desin, yalan söylemesin. Sorgunun alasını görücek akşam

Hem arama geçmişini silmemiş, hem sipariş kaydını da silmemiş ama yürek mi yediriyorum acaba ben bu adama ya bu ne
Kendinde bisey arama içinde varsa insanin her türlü adım atar ama şimdi gördüğünü bildigi için daha dikkatli davranabilir . Şöyle bi çıkışması olabilir : bisey yapma ya da yapacak olsam bu kadar açık kalır mı silerdim diye . Ama silmemesi tamamen birbirinize olam güven hissettiğinden .

Sanki celiski var gbi.bide diyelimki adam gercekten esinizin fb sinden bakti esinizin sunu demesi lazimdi abi sen evli barklisin bende evliyim bu tarz seyler yakismaz bize demeliydi.arti sadece adam tanisaydi o kizi esinizin tlefon detayinda o kizin ismi cikmazdi ne biliyim umarim biz yaniliyoruzdur

Bence siparişi götürünce kadın gözüne güzel gozuktu, arkadaşına söyledi güzel olduğunu ve faceden baktılar. Aklıma direk bu geldi. Hesabını sorun bence ama abartmaya gerek yok ortada aldatma yok bir şey yok. Belki de arkadaşı gördü sipariş götürünce eşinize gösterdi o şekilde bir şey de olabilir. Yani sonuçta kadın beğenilmiş bakılmış ama çok takilmayin beğendiğimiz erkeklere biz de bakabilirjz bu aldatma değil. Yapılmasa daha hoş ama olmuş bir kere tepkinizi koyun , sonuna kadar tribinizi atın ama fazla da buyutmeyin bence.

Bende önce bi toplu fikir aliyim ona göre çemkiririm diye kendimi dizginledim ama çoğunluk aynı görüşte, var bi çelişki maalesef. Çok üzgünüm şuan, ve sinirli

Bakmasına falan takılmadım, aldatılma düşüncesi de gelmedi aslında aklıma hiç ama yalan olayı beni bozdu. Ufak, büyük, beyaz, pembe farketmiyor.. Yalan yalandır maalesef çok üzgünüm bu yüzden, güven kırıcı

Yorumlara katılıyorum. Siparişi götürmüş, kadını beğenmiş, zilden soyadını da öğrenmiş gitmiş bir de face ten aratıp incelemiş valla ne kılıf uydurursa uydursun durum bu arkadaşım. Ha şu aşamada söylersen ancak bağırıp çağıracaksın o da bundan sonra daha temkinli olup silecek geçmişi. Yok söylemeyip izlemede kalayım dersen adam bu defa yine işi ilerletmeye kalkabilir. Anlayacağın iki ucu ...

Bazı şeyler direk denmez ama. Belki gerçekten arkadaşı baktı. Yani size ne diyecekti güzel geldi internetten baktık mi diyecekti? Bunu diyemez ki. Tepkinizi koyun ama fazla büyütülecek olay dgeil bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…