Yalan mı doğru mu

Bence o ifadeler sizin azgın kocanızın ıydurmasıdır. Evli barklı gözü dönmüş adam. Halen kocanızı aklayıp kadınları suçlamaya çalılıyorsunuz ya şaşırıyorum yani. Eve yemek getiten birine sarkacak kadınların varolduğuna inanmam ben. Ancak öyle birkaç adam oturup kadınları incelerler ordan burdan.. Kocanız dükkanına gelenlere nasıl gözle bakıyor acaba? Ortalıkta bu kadar sapık varken evden dışarı çıkamayacağız artık
Varlar maalesef. Siz inansanızda inanmasanız da varlar. Dükkan telefonundan taciz eden liseli kızlara kadar varlar.. Keşke sizde bunu kabullenseniz. Ben zaten üzgünüm, kızgınım, kırgınım. Bana bu şekilde mi yaklaşım yapmak zorundaydınız? Benim kimseyi suçladığım yok, ama daha neyin nolduğunu anlayamadığım için size danıştığım konu hakkında gelip abaza, azgın ifadeleri çok mu doğru buluyosunuz? Yorumlarda belirttim, eşim daha önce güvenimi kıracak hiçbişey yapmadı yalan dahi olmadı. 7 senedir tanıyorum. Bu olay beni çok bocalattı o yüzden nasıl davranacağımı bilemedim. Tabir ettiğiniz şekilde azgın bi adam değil. O yüzden şaşkınım. K yüzden çaresiz kalıp burdan akıl danıştım. Ne yazıkki kadını erkeği yok bu durumun, eskisi gibi kadınlarımızda da utanma/namus kavramları yok. Tüm kadınlar o...dur yada benim kocam yapmaz kafasında söylemiyorum bunları. Olan şeyleri sadece duymadım, şahit de olduğum oldu. Neyse uzatmicam. Tartışmak da istemiyorum. Ben şuan yeterince doluyum, bide sizinle uğraşmiyim. Konuyu terkedin lütfen.

Yemek siparişi veren biçok kadının içeri davet ettiği, numara verdiği, ayak üstü asıldığı, tekrar gelsin diye üst üste sipariş verdikleri bile oluyor. Bunları anlattı daha önce. Öyle birşey mi değil mi bilmiyorum, ne sebeple aradı bilmiyorum. Ama kadınında niyetini bilmiyorum, o yüzden bu yorumunuza katılmıyorum

Yine dünyadan habersizce evde aç karnını doyurmaya çalışan bir kadının niyeti sorgulanmış. Hem de kendisini facebookta aratan bir erkek yüzünden... Kadının niyeti yemek yemek olabilir mi acaba? :işsiz:

Eşiniz bir mağazada çalışıyor olsa ayak üstü asılanları anlayabilirim. Ya da dükkana yemek yemeye gelenlerin asılmasını... Ama hiçbir kadının, yüzünü ilk defa kapıyı açtığında gördüğü bir adamı güvenip de içeri davet ettiğine inanmam. Üstelik bu kadar sapığın olduğu bir ülkede. Kapıdaki siparişi alıp ödemeyi yapmak maksimum 2 dk sürer. Muhabbet içeri davet edecek kadar nasıl ilerliyor olabilir ki? Kapıda durup kadınlarla sohbet ediyor olması lazım bunun için.

Varlar maalesef. Siz inansanızda inanmasanız da varlar. Dükkan telefonundan taciz eden liseli kızlara kadar varlar.. Keşke sizde bunu kabullenseniz. Ben zaten üzgünüm, kızgınım, kırgınım. Bana bu şekilde mi yaklaşım yapmak zorundaydınız? Benim kimseyi suçladığım yok, ama daha neyin nolduğunu anlayamadığım için size danıştığım konu hakkında gelip abaza, azgın ifadeleri çok mu doğru buluyosunuz? Yorumlarda belirttim, eşim daha önce güvenimi kıracak hiçbişey yapmadı yalan dahi olmadı. 7 senedir tanıyorum. Bu olay beni çok bocalattı o yüzden nasıl davranacağımı bilemedim. Tabir ettiğiniz şekilde azgın bi adam değil. O yüzden şaşkınım. K yüzden çaresiz kalıp burdan akıl danıştım. Ne yazıkki kadını erkeği yok bu durumun, eskisi gibi kadınlarımızda da utanma/namus kavramları yok. Tüm kadınlar o...dur yada benim kocam yapmaz kafasında söylemiyorum bunları. Olan şeyleri sadece duymadım, şahit de olduğum oldu. Neyse uzatmicam. Tartışmak da istemiyorum. Ben şuan yeterince doluyum, bide sizinle uğraşmiyim. Konuyu terkedin lütfen.
Ne diyon bacım sen iyimisin? Tüm Kadınlae ne?
Bir sen namuslusun kocan içim millete çamur atma
Yemek siparişi veren biçok kadının içeri davet ettiği, numara verdiği, ayak üstü asıldığı, tekrar gelsin diye üst üste sipariş verdikleri bile oluyor. Bunları anlattı daha önce. Öyle birşey mi değil mi bilmiyorum, ne sebeple aradı bilmiyorum. Ama kadınında niyetini bilmiyorum, o yüzden bu yorumunuza katılmıyorum
Geldi birde anlattı kimse asılmaz kocan yemek götürüp asılıyor sonra ortaya çıkar diye sana anlatıyor sen de dinledin mi?yemek siparişi olurken numara veriliyor zaten .
Iyyyy nasıl bir adam bu ya

Kocan kendi fantezilerini anlatmis bence.

Ne diyon bacım sen iyimisin? Tüm Kadınlae ne?
Bir sen namuslusun kocan içim millete çamur atma

Geldi birde anlattı kimse asılmaz kocan yemek götürüp asılıyor sonra ortaya çıkar diye sana anlatıyor sen de dinledin mi?yemek siparişi olurken numara veriliyor zaten .
Iyyyy nasıl bir adam bu ya
iyi de kadın tüm kadınlar o..dur ya da benim kocam yapmaz kafasında söylemedim diyor. Yani siz çok yanlış anlamışsınız.

Bence eşin kadını güzel bulmuş, merak etmiş ve profilini incelemiş. Olay bundan ibaret, bence kurcuklama, senin yerinde olsam bi süre takip ederdim. Eğer başka bi durum yoksa üstüne gitmezdim. Adamın sapık falan olduğunuda düşünmüyorum.

Baktım şimdi ama arama yaptığı zaman gözükmüyor :/
Onceden gozukuyodu aslinda ben kullanmiyorm hareketler dokumu kismindan arama yazan yere tikladiniz mi orda hepsinin gozukmesi gerekiyo mesela arkadaşlar kismindanda birine arkadaşlık istegi gonderdiyse saat kacta göndermiş kisi kacta kabul etmiş gorebiliyosunuz

Gerçekten üzüldüm yorumunuzu okuyunca. Haddimi aşmışım sinirlenip. Normalde asla böyle kırıcı üslup kullanmam ama eşinizin yaptığının ayıp olduğu konusunda ısrarcıyım. Sizi daha fazla gerdiğim için üzgünüm kusura bakmayın

Selam hanımlar, yine saçma sapan bi sorunumla karşınızdayım. Sorun mu değil mi ona bile karar veremedim. Eşim fb kullanıyor, şifresini falan biliyorum bende giriyorum onunkinden. Neyse, geçen baktım arama geçmişinde bi kız ismi. Kızı tanımıyorum. Bizim yaşlarımızda genç bi kız. Eve gelince sorarım kimmiş diye düşündüm, zaten bişey olsa arama kısmında bırakmaz heralde siler diye pek işkillenmedim. Neyse ben bunu unuttum gitti. Geçen aramızda bi konuşma geçti, çok zayıfladığımı kilo almam gerektiğini söyledi hep söyler aslında ama bu sefer çok bozuldum fiziğim çok bozulmuş falan filan gözlerimin önü çökmüş böyle söyleyince baya bozuldum. Sonra bu konuşmadan sonra ertesi gün o kız geldi aklıma, tekrar açtım baktım fiziği baya iyi bi kız. Yani dikkat çekecek şekilde, giyinişi de aynı şekilde. Eşim eve gelince akşam sordum o kim diye, kim kim dedi önce gösterdim “hee bizim iş yerinin ordan bi abi baktı onun eşiyle hesabı ortakmış ordan bakamam dedi” dedi. Ben bi duraksadım. Noldu hayatım bakamaz mı dedi, bende yoo baksın ben sen baktın sandım ondan merak ettim falan dedim kapattım konuyu. Ama hiç içime sinmedi bu açıklama. Sonra bu sabah telefonunu karıştırırken, müşteri kayıtlarına rastgeldim. Sipariş kaydı. Kayıtta aynı kızın ismi. Yani kızın evine sipariş götürmüş, kızı tanıyo. Ama tanımıyomuş gibi yaptı, ve saçma sapan bi yalan söyledi. Yani ben yalan söylediğini düşünüyorum. İçim içimi yer durumdayım şuan. Sizce yalan mı? Akşam sorucam da nasıl sorucam onu bilmiyorum, telefonumu mu karıştırdın falan diye üste de çıkar şimdi. Sinirlerim çok bozuldu. Ben mi abartıyorum yoksa var mı bi çelişki sizcede? Uzun oldu kusura bakmayın[/QUO
sorma birdaha kocana
kendisi bakmış işte bariz bell, pusuya yat sessiz ol

iş yerındekı abısının hesabı eşiyle ortakmış mış mış ya hani sizin o anda 'evlı barklı adam utanmamış mı elalemın kızına bakmaya bı guzel saydırma.......... ' bır tırsma olurdu.inceeden ınceden işlenırdı..guzel de ustune alınması gerekıyorsa ustune alınırdı..akşam olunca başkasının uzerınden kendı olayınızı anlatın.hiç çaktırmadan ama bılıyomusun boyle boyle olmuş yazık olmuş eskısı guven muven kalmadı..vs vs dıye.bakalım arama kaydından müşterısının numarasını sılecek mı çaktırmadan bakın.numara sılınırse geçmiş olsun.

Back
X