Selam hanımlar, yine saçma sapan bi sorunumla karşınızdayım. Sorun mu değil mi ona bile karar veremedim. Eşim fb kullanıyor, şifresini falan biliyorum bende giriyorum onunkinden. Neyse, geçen baktım arama geçmişinde bi kız ismi. Kızı tanımıyorum. Bizim yaşlarımızda genç bi kız. Eve gelince sorarım kimmiş diye düşündüm, zaten bişey olsa arama kısmında bırakmaz heralde siler diye pek işkillenmedim. Neyse ben bunu unuttum gitti. Geçen aramızda bi konuşma geçti, çok zayıfladığımı kilo almam gerektiğini söyledi hep söyler aslında ama bu sefer çok bozuldum fiziğim çok bozulmuş falan filan gözlerimin önü çökmüş böyle söyleyince baya bozuldum. Sonra bu konuşmadan sonra ertesi gün o kız geldi aklıma, tekrar açtım baktım fiziği baya iyi bi kız. Yani dikkat çekecek şekilde, giyinişi de aynı şekilde. Eşim eve gelince akşam sordum o kim diye, kim kim dedi önce gösterdim “hee bizim iş yerinin ordan bi abi baktı onun eşiyle hesabı ortakmış ordan bakamam dedi” dedi. Ben bi duraksadım. Noldu hayatım bakamaz mı dedi, bende yoo baksın ben sen baktın sandım ondan merak ettim falan dedim kapattım konuyu. Ama hiç içime sinmedi bu açıklama. Sonra bu sabah telefonunu karıştırırken, müşteri kayıtlarına rastgeldim. Sipariş kaydı. Kayıtta aynı kızın ismi. Yani kızın evine sipariş götürmüş, kızı tanıyo. Ama tanımıyomuş gibi yaptı, ve saçma sapan bi yalan söyledi. Yani ben yalan söylediğini düşünüyorum. İçim içimi yer durumdayım şuan. Sizce yalan mı? Akşam sorucam da nasıl sorucam onu bilmiyorum, telefonumu mu karıştırdın falan diye üste de çıkar şimdi. Sinirlerim çok bozuldu. Ben mi abartıyorum yoksa var mı bi çelişki sizcede? Uzun oldu kusura bakmayın[/QUO
sorma birdaha kocana
kendisi bakmış işte bariz bell, pusuya yat sessiz ol