- 18 Mayıs 2018
- 318
- 426
- 103
- 32
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
Ay uykulu uykulu yazınca biraz karışmış kb :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Külliyen yalan... hep arkadaşları yer o haltları zaten, eşiniz o kadar saf mı, diyememiş mi senin eşin kızarsa benimki de kızar diye, bu erkeklerin IQ seviyeleri cidden yerlerde, kusura bakmayın çok sinirleniyorum böyle aptalca yalan söyleyenlere...Selam hanımlar, yine saçma sapan bi sorunumla karşınızdayım. Sorun mu değil mi ona bile karar veremedim. Eşim fb kullanıyor, şifresini falan biliyorum bende giriyorum onunkinden. Neyse, geçen baktım arama geçmişinde bi kız ismi. Kızı tanımıyorum. Bizim yaşlarımızda genç bi kız. Eve gelince sorarım kimmiş diye düşündüm, zaten bişey olsa arama kısmında bırakmaz heralde siler diye pek işkillenmedim. Neyse ben bunu unuttum gitti. Geçen aramızda bi konuşma geçti, çok zayıfladığımı kilo almam gerektiğini söyledi hep söyler aslında ama bu sefer çok bozuldum fiziğim çok bozulmuş falan filan gözlerimin önü çökmüş böyle söyleyince baya bozuldum. Sonra bu konuşmadan sonra ertesi gün o kız geldi aklıma, tekrar açtım baktım fiziği baya iyi bi kız. Yani dikkat çekecek şekilde, giyinişi de aynı şekilde. Eşim eve gelince akşam sordum o kim diye, kim kim dedi önce gösterdim “hee bizim iş yerinin ordan bi abi baktı onun eşiyle hesabı ortakmış ordan bakamam dedi” dedi. Ben bi duraksadım. Noldu hayatım bakamaz mı dedi, bende yoo baksın ben sen baktın sandım ondan merak ettim falan dedim kapattım konuyu. Ama hiç içime sinmedi bu açıklama. Sonra bu sabah telefonunu karıştırırken, müşteri kayıtlarına rastgeldim. Sipariş kaydı. Kayıtta aynı kızın ismi. Yani kızın evine sipariş götürmüş, kızı tanıyo. Ama tanımıyomuş gibi yaptı, ve saçma sapan bi yalan söyledi. Yani ben yalan söylediğini düşünüyorum. İçim içimi yer durumdayım şuan. Sizce yalan mı? Akşam sorucam da nasıl sorucam onu bilmiyorum, telefonumu mu karıştırdın falan diye üste de çıkar şimdi. Sinirlerim çok bozuldu. Ben mi abartıyorum yoksa var mı bi çelişki sizcede? Uzun oldu kusura bakmayın
Ay okurken ben bile korktum nasıl bi cümle o öyle da vinci şifresi gibibu tür durumlarda şöyle yapın
bir kere sor cevabını versin sonra gözünün içine bak sende bak de ve şu cümleyi kur
-benim bildiğim ama senin benim bilmediğimi düşündüğün şeyler vardır belki istersen yüzüme bakarak birdaha cevap ver..ve bu senin son şansın olabilir
ben bir kere böyle yapmıştım sırf benden korktugu için sakladıgı aslında hükmü olmayan birini ağzıyla itiraf etmişti
Fb arama kısmının sağ alt köşesi sanırım arama geçmişi var oraya tıklayın saati görürsünüz yada hareketler dökümünden arama geçmişi bölümüne tıklayın ordan yapamazsanız.Bana pek masum gelmedi eşiniz yalan söylediği için takip edin bu işi bence umarım altından kötü birşey çıkmazSipariş saati akşam 7 ama arama saatini nasıl görücem ki onu bilmiyorum, fb arama kısmında duruyodu kızın ismi
Kesinlikle, çok haklısınız...O değilde evimize sipariş getiren adamlardaki rahatlığa bak. Utanmadan facebooktan falan bakıp inceliyorlar. Ne ayıp şey. Koskoca adamlar abaza gibi davranıyor. Eve yemek de sipariş edemeyeceğiz artık
Ay uykulu uykulu yazınca biraz karışmış kb :)
Ay okurken ben bile korktum nasıl bi cümle o öyle da vinci şifresi gibi![]()
Henüz konuşmadım, konuşabilirsem yarın güncellerim konuyuAyyy acaba sordu mu konu sahibimeraklardayim
bariz yalan söylemiş eşiniz. Her müşteriyi facte mı aratıyor saçma değil mi. Bence evli mi bekar mı diye bakmış olabilir.
Yemek siparişi veren biçok kadının içeri davet ettiği, numara verdiği, ayak üstü asıldığı, tekrar gelsin diye üst üste sipariş verdikleri bile oluyor. Bunları anlattı daha önce. Öyle birşey mi değil mi bilmiyorum, ne sebeple aradı bilmiyorum. Ama kadınında niyetini bilmiyorum, o yüzden bu yorumunuza katılmıyorumYemek siparisi veren kadin , sonradan face hesabinin bulunup kendisinin incelendigini bilse ne dusunurdu acaba ?
Cok cok cirkin bir davranis
Benim esim yapsa oncelikle bu dusunce tarzindan dolayi kafa goz dalardim hani baska kadin aramasi degil , bu sekilde aramasi cok daha cirkin
Eve gelmedi daha, bekliyorum canım güncellerim konuşuncaCanım son durum ne
O değilde evine sipariş veren birçok kadının sipariş getiren eşimi içeri davet ettiği vs olaylar da yaşadık. Kadınlardaki rahatlık peki? Hayır tamam eğer eşim öyle bişey yapmışsa yaptığı çirkin bi davranış, ama maalesef artık abazadan çok o.... var memlekette.O değilde evimize sipariş getiren adamlardaki rahatlığa bak. Utanmadan facebooktan falan bakıp inceliyorlar. Ne ayıp şey. Koskoca adamlar abaza gibi davranıyor. Eve yemek de sipariş edemeyeceğiz artık
Siparis veren kadin kocanizi iceri davet etmis olsa bile evli bir adamin sonradan onu sosyal medyada aratmasini dogru buluyorsaniz zaten denecek birsey yokYemek siparişi veren biçok kadının içeri davet ettiği, numara verdiği, ayak üstü asıldığı, tekrar gelsin diye üst üste sipariş verdikleri bile oluyor. Bunları anlattı daha önce. Öyle birşey mi değil mi bilmiyorum, ne sebeple aradı bilmiyorum. Ama kadınında niyetini bilmiyorum, o yüzden bu yorumunuza katılmıyorum
Yolmadım, ama yolmak için bekliyorum. Bi yandan da ağlamamak için kendimi zorluyorumkonu sahibi acaba kocasını mı yoldu
![]()
Ben doğru bulsam niye sinirleneyim? Ama öyle birşey olduysa olayı anlatıp arkadaşına kızı göstermiş de olabilir. Bilmşyorum belki salakça kendimi avutuyorumSiparis veren kadin kocanizi iceri davet etmis olsa bile evli bir adamin sonradan onu sosyal medyada aratmasini dogru buluyorsaniz zaten denecek birsey yok
Sizinle cok farkli noktalardayiz
Bence o ifadeler sizin azgın kocanızın ıydurmasıdır. Evli barklı gözü dönmüş adam. Halen kocanızı aklayıp kadınları suçlamaya çalılıyorsunuz ya şaşırıyorum yani. Eve yemek getiten birine sarkacak kadınların varolduğuna inanmam ben. Ancak öyle birkaç adam oturup kadınları incelerler ordan burdan.. Kocanız dükkanına gelenlere nasıl gözle bakıyor acaba? Ortalıkta bu kadar sapık varken evden dışarı çıkamayacağız artıkO değilde evine sipariş veren birçok kadının sipariş getiren eşimi içeri davet ettiği vs olaylar da yaşadık. Kadınlardaki rahatlık peki? Hayır tamam eğer eşim öyle bişey yapmışsa yaptığı çirkin bi davranış, ama maalesef artık abazadan çok o.... var memlekette.
Aynen size katılıyorum.ayrica Esi resmen yalan söylüyor.Bence o ifadeler sizin azgın kocanızın ıydurmasıdır. Evli barklı gözü dönmüş adam. Halen kocanızı aklayıp kadınları suçlamaya çalılıyorsunuz ya şaşırıyorum yani. Eve yemek getiten birine sarkacak kadınların varolduğuna inanmam ben. Ancak öyle birkaç adam oturup kadınları incelerler ordan burdan.. Kocanız dükkanına gelenlere nasıl gözle bakıyor acaba? Ortalıkta bu kadar sapık varken evden dışarı çıkamayacağız artık