Yalan mı doğru mu

Bence şu sizi eleştirmesi olayına biraz yoğunlaşın,kilonuzdan dolayı sizi eleştirmiş ya bu eleştiriyi ciddiye alın diyetisyene gidip kontrollü kilo alın ve güzelliğiniz için bişeyler yapın,kadın aklında yer etmiş ki feysten bakmış bu konuda bişe çıkmasa da farklı bi durum gelişebilir

Bende önce bi toplu fikir aliyim ona göre çemkiririm diye kendimi dizginledim ama çoğunluk aynı görüşte, var bi çelişki maalesef. Çok üzgünüm şuan, ve sinirli
Kendini sikma sonucta emin olamayiz fakat onleminide al cok bos birakirsanda hersey olur bu sefer canm

bu tür durumlarda şöyle yapın

bir kere sor cevabını versin sonra gözünün içine bak sende bak de ve şu cümleyi kur

-benim bildiğim ama senin benim bilmediğimi düşündüğün şeyler vardır belki istersen yüzüme bakarak birdaha cevap ver..ve bu senin son şansın olabilir:KK53:

ben bir kere böyle yapmıştım sırf benden korktugu için sakladıgı aslında hükmü olmayan birini ağzıyla itiraf etmişti
Oo soru cok iyimis ya:KK9:cok şükür esimden hic bi konuda suphelenmeme ragmen bu soruyu sorasim geldi valla tam agzindan laf almalik soru:KK70: konu sahibi sizde bence aciklamasina inanmadiginiz sürece inanmis gibi yapmayin tatmin olacaginiz bi cevap almadığınız sürece konuyu kapatmayin

Selam hanımlar, yine saçma sapan bi sorunumla karşınızdayım. Sorun mu değil mi ona bile karar veremedim. Eşim fb kullanıyor, şifresini falan biliyorum bende giriyorum onunkinden. Neyse, geçen baktım arama geçmişinde bi kız ismi. Kızı tanımıyorum. Bizim yaşlarımızda genç bi kız. Eve gelince sorarım kimmiş diye düşündüm, zaten bişey olsa arama kısmında bırakmaz heralde siler diye pek işkillenmedim. Neyse ben bunu unuttum gitti. Geçen aramızda bi konuşma geçti, çok zayıfladığımı kilo almam gerektiğini söyledi hep söyler aslında ama bu sefer çok bozuldum fiziğim çok bozulmuş falan filan gözlerimin önü çökmüş böyle söyleyince baya bozuldum. Sonra bu konuşmadan sonra ertesi gün o kız geldi aklıma, tekrar açtım baktım fiziği baya iyi bi kız. Yani dikkat çekecek şekilde, giyinişi de aynı şekilde. Eşim eve gelince akşam sordum o kim diye, kim kim dedi önce gösterdim “hee bizim iş yerinin ordan bi abi baktı onun eşiyle hesabı ortakmış ordan bakamam dedi” dedi. Ben bi duraksadım. Noldu hayatım bakamaz mı dedi, bende yoo baksın ben sen baktın sandım ondan merak ettim falan dedim kapattım konuyu. Ama hiç içime sinmedi bu açıklama. Sonra bu sabah telefonunu karıştırırken, müşteri kayıtlarına rastgeldim. Sipariş kaydı. Kayıtta aynı kızın ismi. Yani kızın evine sipariş götürmüş, kızı tanıyo. Ama tanımıyomuş gibi yaptı, ve saçma sapan bi yalan söyledi. Yani ben yalan söylediğini düşünüyorum. İçim içimi yer durumdayım şuan. Sizce yalan mı? Akşam sorucam da nasıl sorucam onu bilmiyorum, telefonumu mu karıştırdın falan diye üste de çıkar şimdi. Sinirlerim çok bozuldu. Ben mi abartıyorum yoksa var mı bi çelişki sizcede? Uzun oldu kusura bakmayın
Bencede huzursuz eden bisi var sanki
Son durum nedir :cry:

Ya is arkadasim karisiyla ortak fb kullaniyor diye bakamadi benden bakti ne demek. birbirlerini boyle konularda idare mi ediyorlar yani. ustelik bu yalan. esinin facebookta aranan isimlerin kaydedildiginden haberi yoktu bence kizi merak etmis bakmis. cok abartilcak bisey degil ama yine de essegi saglam kaziga baglamak lazim.

Merhaba,
Esinizin size yalan soylemeyip, ‘ ya hayatim bugun bir siparis goturdum kiz yikiliyordu cok begendim hazir elimde isim soyisim bilgisi de vardi o kadar kisa sureli gormek yetmedi actim birde face ten fotolarina baktim’ demesini mi bekliyorsunuz. Tabiki en kolay basit arkadas bakti diyecek. bu soylediklerim esinizin siparis goturdugune eminseniz gecerli. Diger turlu siparisi baska biri goturmus, kizdan etkilenip esinize soylemis ve fb tan aratmis olabilirler.

Bence şu sizi eleştirmesi olayına biraz yoğunlaşın,kilonuzdan dolayı sizi eleştirmiş ya bu eleştiriyi ciddiye alın diyetisyene gidip kontrollü kilo alın ve güzelliğiniz için bişeyler yapın,kadın aklında yer etmiş ki feysten bakmış bu konuda bişe çıkmasa da farklı bi durum gelişebilir
Kilom hep aynıydı aslında, biz evlenirken de evlilikten önceki zamanımızdada.. Sadece hamileyken kilo aldım o zamanlar çok hoşuna gitmişti, doğumdan 1 ay sonrada tamamen gitti kilolar o yüzden şimdi hamileliğimdeki gibi olmamı istiyor. Ama doktora gittim daha önce, vitaminler ilaçlar kullandım alamadım maalesef. Yaş ilerleyince alırım heralde

Ya is arkadasim karisiyla ortak fb kullaniyor diye bakamadi benden bakti ne demek. birbirlerini boyle konularda idare mi ediyorlar yani. ustelik bu yalan. esinin facebookta aranan isimlerin kaydedildiginden haberi yoktu bence kizi merak etmis bakmis. cok abartilcak bisey degil ama yine de essegi saglam kaziga baglamak lazim.
Evet pek anlamaz aslında yani kullanıyo ama çok iyi bilmiyo, o yüzden bencede ben sorduğumda bocalayıp aklına ilk geleni salladı. Üstelik iş arkadaşı da değil adam, yan dükkandaki abi dedi. Bende de salaklık var, ne alakaya maydonoz adam senin telefonundan bakıyo demedim

Merhaba,
Esinizin size yalan soylemeyip, ‘ ya hayatim bugun bir siparis goturdum kiz yikiliyordu cok begendim hazir elimde isim soyisim bilgisi de vardi o kadar kisa sureli gormek yetmedi actim birde face ten fotolarina baktim’ demesini mi bekliyorsunuz. Tabiki en kolay basit arkadas bakti diyecek. bu soylediklerim esinizin siparis goturdugune eminseniz gecerli. Diger turlu siparisi baska biri goturmus, kizdan etkilenip esinize soylemis ve fb tan aratmis olabilirler.
Normalde sipariş götürdüğünde asılan kızları vs anlatıyor, bu da öyle birşey midir diye sordum ben aslında öyle olsa söylerdi diye umdum ama demekki durum tam tersi yani o bişeyi çekici bulmuş. Siparişi o götürdüğüne eminim. Söylediği arkadaş da aynı iş yerinden bile değil. Doğruyu söyleyemiyosa yalan söylemesini gerektirecek bişey yapmasaymış

Normalde sipariş götürdüğünde asılan kızları vs anlatıyor, bu da öyle birşey midir diye sordum ben aslında öyle olsa söylerdi diye umdum ama demekki durum tam tersi yani o bişeyi çekici bulmuş. Siparişi o götürdüğüne eminim. Söylediği arkadaş da aynı iş yerinden bile değil. Doğruyu söyleyemiyosa yalan söylemesini gerektirecek bişey yapmasaymış
O yuzden hem yalan soyledigine hem de yaptigi bu saygisizliga pisman etmelisiniz ki bir daha tekrarlanmasin.

Ayyy acaba sordu mu konu sahibi o_O meraklardayim :skandal: bariz yalan söylemiş eşiniz. Her müşteriyi facte mı aratıyor saçma değil mi. Bence evli mi bekar mı diye bakmış olabilir.

Yine uydurur bisiler bence hiç sormayıp takip etse daha iyiydi ama sormuştur artık bende dayanamayıp sorardim cunki bende
Ayyy acaba sordu mu konu sahibi o_O meraklardayim :skandal: bariz yalan söylemiş eşiniz. Her müşteriyi facte mı aratıyor saçma değil mi. Bence evli mi bekar mı diye bakmış olabilir.[/QUOTE
Bence sormayıp takip etse daha iyiydi ama sormuştur artık bende dayanamayıp sorarım çünkü hiç sabırlı değilim :halay:

Back
X