• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan mı söylüyor olayım yine komedi arkadaşlar ?

Ben anlayamadım size nereden mesaj geldi çok tatlısın diye ve siz o numnarayı eklemişsiniz ki whatsappta görünüyor numarası nede eklediniz ki sevgilisi varsa. Sizi arasa tamam ama mesaj atmış mesaj atmayla telinize numaası nasıl kaydoluyor numara kaydetmeden whatsappta durum filan göremezsiniz bınlarla uğraşacağınıza tanımadığınız insanlar görüşmeyin deniyorsa da başarısız olmuş olur ayrıca seni deneyen insan neden durumunu aynı yapsın da çaktırsın durumu baştan sona mantıksız.

whatsaptan mesaj geldi. bende kim göreyim diye kaydettim. işte durumunu deişmeyi düşünememiş gerçekleri ortaya çıkardım ben zaten

Naptiniz sonuc ne oldu cok merak ettim gulmekten oldum burda 28 yasinda adamin yaptigi islere :KK70: haberdar edin neler oldugunuu piliizzzz :)

bugün abisinin şirketini aradm bu numara beni rahatsız ediyo dedim. tabi hemen abisini aramışlar. bu da yana yana beni aradı sen orayamı aradın diye ve hala söylemiyo. diyo ki sana ulaşamamışlar beni aradılar daha arama diyo. bende arycam kimmiş öğrenicem dedim. en sonunda söyledi. güya şaka yapmak istemiş biraz daha devam ettirip öyle söylicekmiş.

ben inanmıyorum söylemiycekti ben anlamasaydım. bi de beni aşağılamaya çalışıyo bana hç böyle seyler olmuyo yok eski sevgilindir bilmemne laf sokuyo. çok komik kızlar ya..

sonra şirket beni aradı ben de doğruyu söyledim. bu sefer niye öyle dedin abim bana kzcak diye bana kızmasın mı. ben de çğrından çıktım hem beni kandryosun hem de kızıyosun doğruyu söyledim diye patladım artık..

bence o yapmış bi de itiraf edip şaka falan da demiyor durum ciddi yani , hiç hoş değil açıkçası

ay bi de seni saftorik yerine koymuyor mu hey Allahım ya...açık açık söyle sorgulattım ağbinin iş yeri hattı çıkıyor.ya ağbin yapıyor ya sen de ayrılmak için de sğlam bi bahane.bu yaşta bu zeka maşallahhh..

Adamın bu kadar saçma sapan davranışına, türlü türlü garip huyuna rağmen neden ısrarla bu insanla birlikte olmaya devam ettiğini anlamıyorum gerçekten.

Boyle seylerle ugrasacak enerjiyi nerden buluyor sevgiliniz. Sizde baya baya arastirmissiniz ben engeller hic merak bile etmezdim.

Boyle seylerle ugrasacak enerjiyi nerden buluyor sevgiliniz. Sizde baya baya arastirmissiniz ben engeller hic merak bile etmezdim.

sevgilim olduğunu anladığım için araştrdım kabak gibi ortada bana hala ben değilim diyo. birde askerdeyken değiştirilmiş durumu. demekki askerdeyn kullanmş o hattı. ona da cevabı hayır askerdeyken kullanmadım. telefona whatsapp yükleyince eski durumu almış diyo. var m böyle bişey sonuçta başka numara yüklüyosun diğer numaranın durumunu alır m.

hala beni kandırmaya çalışıyo hala...... bu saatten sonra güvenemem ben bu adama maalesef...

Back
X