Yalan mı söylüyor?

Micra23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
343
134
53
39
İyi geceler yine ben bu aralar biraz kafam karışık önceki konumdan bildiğiniz üzere..Bugün kafama bişey takıldı malum herşey herkesle paylaşılmıyor soluğu burda aldım.Esim bugün bir mesaj attı akşam iş çıkışı yemeğe gidelim çocuk istiyordu diye..Mesaj WhatsApp dan şu şekilde geldi x(bir bayan ismi) yemeğe gitmek istiyordu iş çıkışı gidelim mi oglum geçen bişey istemişti onu belirtir şekilde yazilmis ama çocuğun ismi yerine bayan ismi yazılmış . Telefonun klavye hatası diycem yazdığı isimle çocuğun isminn sadece bir harfi ortak o da ortadan falan alakasız yani..Neyse cevap yazdım kim yemeğe gitmek istiyordu diye saçmalama yanlış yazmışım dedi .Tamam klavye hatası oluyor bazen ama çok da alakasız olmuyor benim bildiğim ve sanırım klavye genelde çok yazdığımız kelimeleri karşımıza çıkarıyor ..Ne saçma dedim..Konuşarak yazdırdım öyle algılamış dedi...sanmıyorum ama bu konuda çok da bilgi sahibi değilim.Sorum şu evet oğlum yemeğe gitmek istedi orda tamam mesajı da bana attı ama o isim o klavyede neden çıktı çok alakasız çünkü ya daha önce konuşuldu çünkü dediğim gibi öyle bir benzerlik yok isimler arasında bilgi sahibi olan akıl verebilir mi yalan söylüyor gibi

İyi geceler yine ben bu aralar biraz kafam karışık önceki konumdan bildiğiniz üzere..Bugün kafama bişey takıldı malum herşey herkesle paylaşılmıyor soluğu burda aldım.Esim bugün bir mesaj attı akşam iş çıkışı yemeğe gidelim çocuk istiyordu diye..Mesaj WhatsApp dan şu şekilde geldi x(bir bayan ismi) yemeğe gitmek istiyordu iş çıkışı gidelim mi oglum geçen bişey istemişti onu belirtir şekilde yazilmis ama çocuğun ismi yerine bayan ismi yazılmış . Telefonun klavye hatası diycem yazdığı isimle çocuğun isminn sadece bir harfi ortak o da ortadan falan alakasız yani..Neyse cevap yazdım kim yemeğe gitmek istiyordu diye saçmalama yanlış yazmışım dedi .Tamam klavye hatası oluyor bazen ama çok da alakasız olmuyor benim bildiğim ve sanırım klavye genelde çok yazdığımız kelimeleri karşımıza çıkarıyor ..Ne saçma dedim..Konuşarak yazdırdım öyle algılamış dedi...sanmıyorum ama bu konuda çok da bilgi sahibi değilim.Sorum şu evet oğlum yemeğe gitmek istedi orda tamam mesajı da bana attı ama o isim o klavyede neden çıktı çok alakasız çünkü ya daha önce konuşuldu çünkü dediğim gibi öyle bir benzerlik yok isimler arasında bilgi sahibi olan akıl verebilir mi yalan söylüyor gibi
Yanlışlıkla olmuş olabilir bence başka bir açığı yoksa çokta üstüne düşmeyin derim. size dert olur yanii 🤷

Sesli mesaj olup olmadığını harflerde eksik var mı yok mu, noktalama işaretleri nasıl? (Genelde mikrofona konusuldugu icin pek olmaz noktalamalar). Mesela şu şekilde sesli mesaj yazacağım;
Ayşe bugün size gelmek istiyorum

Mesaj yazma şekli alıntısı;
Ayse bugun size gelmek istiyom, istiom, istiyrm..

Bu sekilde anlayabilirsiniz bence.

Bence ses benzerliği yok bir harfle ses benzerliği olur mu acaba
Yani tabii bundan emin olamayız arabadadır gürültü vardır yazdırırken belki ondan yanlış algılamıştır mesajı ses sistemi. Çocuğunuzun istediği belirtir bir şekilde yazmış, bilemedim bir kadınla alakalı olabilir mi olamaz mı.
Ama eski konudan hatırladığım eşiniz her şeyde sizi suçluyordu değil mi? Olay yapmayın ama takipte kalın isterseniz.

Belki iş arkadaşıyla konuşmuştu mesaj yazmadan hemen önce.
Bana da oluyor bazen.
Biriyle konuşuyorum diyelim iki dakika sonra başka biriyle konuşuyorsam ona az önce konuştuğum kişinin ismiyle hitap ediyorum🤦‍♀️
Sözel olarak yani belki yazıda da oluyordur.
Çocuğunuz zaten yemeğe gitmek istiyormuş olay doğru onun için ben yanlış bir durum olduğunu düşünmedim.
Eşim de böyle yazsa şaşkın mısın der gülerim sanırım.
Ben saf da olabilirim tabii bilemem

Aynı mesajı sesle yazmaya çalışın bakalım aynısı çıkacak mı

Belki iş arkadaşıyla konuşmuştu mesaj yazmadan hemen önce.
Bana da oluyor bazen.
Biriyle konuşuyorum diyelim iki dakika sonra başka biriyle konuşuyorsam ona az önce konuştuğum kişinin ismiyle hitap ediyorum🤦‍♀️
Sözel olarak yani belki yazıda da oluyordur.
Çocuğunuz zaten yemeğe gitmek istiyormuş olay doğru onun için ben yanlış bir durum olduğunu düşünmedim.
Eşim de böyle yazsa şaşkın mısın der gülerim sanırım.
Ben saf da olabilirim tabii bilemem
Yazilan isim tanıdığım iş arkadaşı vs degil

Ben büyütülecek bir şey göremedim o an iş yerindeyse yanlışlıkla iş yerinden birinin adını söylemiş olabilir, dalgın kafayla falan

Ben de 😂😂 virgül, nokta parayla kullanılıyormuş gibi yazıyorlar ve hiçbir şey anlaşılmıyor böyle karman çorman
3-4 kez okuyup anladım sanırım 😂 oğlunun ismini yazmış yemeğe gitmek istiyordu gidelim mi diye oğlunun ismini yazarken kadın ismi çıkmış 🤣

Bende geçen sahile inelim diye ses atıyordum Sayite şeklinde çevirdi geçenlerde , sesli yazma gerçekten alakasız bir şekilde çeviri yapabiliyor, zaten çocuğunuz yemege gitmeyi istemiş bence şüphe edecek bir durum yok abla , üstelik bir kadın ismi yazıp bugün yemeğe iş çıkışı gidelim diyip kime yollasın ki ? Buda var bence şüphe edecek durum yok

Back
X