İyi geceler yine ben bu aralar biraz kafam karışık önceki konumdan bildiğiniz üzere..Bugün kafama bişey takıldı malum herşey herkesle paylaşılmıyor soluğu burda aldım.Esim bugün bir mesaj attı akşam iş çıkışı yemeğe gidelim çocuk istiyordu diye..Mesaj WhatsApp dan şu şekilde geldi x(bir bayan ismi) yemeğe gitmek istiyordu iş çıkışı gidelim mi oglum geçen bişey istemişti onu belirtir şekilde yazilmis ama çocuğun ismi yerine bayan ismi yazılmış . Telefonun klavye hatası diycem yazdığı isimle çocuğun isminn sadece bir harfi ortak o da ortadan falan alakasız yani..Neyse cevap yazdım kim yemeğe gitmek istiyordu diye saçmalama yanlış yazmışım dedi .Tamam klavye hatası oluyor bazen ama çok da alakasız olmuyor benim bildiğim ve sanırım klavye genelde çok yazdığımız kelimeleri karşımıza çıkarıyor ..Ne saçma dedim..Konuşarak yazdırdım öyle algılamış dedi...sanmıyorum ama bu konuda çok da bilgi sahibi değilim.Sorum şu evet oğlum yemeğe gitmek istedi orda tamam mesajı da bana attı ama o isim o klavyede neden çıktı çok alakasız çünkü ya daha önce konuşuldu çünkü dediğim gibi öyle bir benzerlik yok isimler arasında bilgi sahibi olan akıl verebilir mi yalan söylüyor gibi