• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan mı yoksa eksik anlatmamı ?

Yaklaşık 1 yıldır görüşüyoruz,4 aydır da nişanlıyız.Ona merak edip geçmişte yaşadığı ilişkileri sordum.O hep geçiştirmeli cevaplar verdi.Bana daha önceleri üniversitede 1-2 aylık ciddiyete varmayan bir ilişkim oldu dedi ama ben hep farklı hissettim biraz bugün üstüne gittim ve öğrendim ki aslında lise dönemlerinde 2-3 yıllık bir ilişkisi olmuş.Yine kendisi söyledi.Benim de ondan önce bir sözlülük dönemim olmuştu anlatmıştım her şeyi.Şu an çok sarsıldım.Bu yalan sayılır mı anlayamıyorum neden bana daha önce anlatmadı sakladı.Çok sığ bir insan değilim,bunun yüzünden onu suçlamam da.Ne yapmalıyım bilmiyorum...O ısrarla yalan söylemediğini söylüyor...
Ne biçim ilişkiler yaşıyorsunuz hiç anlamıyorum. Biri geçmişi deşer, diğeri korkusundan saklar. İki taraf da normal değil. Çok saçma.

Ben geçmiş hakkinda şunu düşünüyorum
Ya iki taraf da anlatmasin ya da iki taraf da acikca anlatsın
Tabii şu da var, genelde kadınlar sordugunda erkekler "ben erkegim gecmisim seni ilgilendirmez ama seninkini bilmek hakkim" seklinde kendilerini her konuda hakli görüyor. Bence yanlis. Diğer yandan da, bir kadin cevabını kaldiramayacagi sorular sormamali.

Bence bir daha hic bu konulari acmayin, merakta etmeyin. Çünkü bakin durduk yere kendinize dert edindiniz. Sizden önce ne olmuşsa olmus boş yere canınız sıkılıyor sonra. Çünkü kadinlar olarak hep daha fazlasini merak ediyoruz. Neden ayrıldılar yok kiz guzelmiydi o bu su derken üzülen biz oluyoruz

Ne yapmam lazım diyorsunuz da yapacak bir şey yok, yaşanmış bitmiş, geçmişi değiştiremeyeceğinize göre. Şuan kaç yaşındasınız? Şu lise dönemlerindeki ilişkileri ciddiye alıp konuşmak bana komik geliyor
31 yaşındayım bana da komik geliyor ama asıl mesele saklaması ben açıktım ona her türlü...

Bence bir daha hic bu konulari acmayin, merakta etmeyin. Çünkü bakin durduk yere kendinize dert edindiniz. Sizden önce ne olmuşsa olmus boş yere canınız sıkılıyor sonra. Çünkü kadinlar olarak hep daha fazlasini merak ediyoruz. Neden ayrıldılar yok kiz guzelmiydi o bu su derken üzülen biz oluyoruz
teşekkür ederim içimi rahatlattınız evet gerçekten öyle:(

Eşim bana anlatmadı, benimde anlatmamı istemedi.
Arada komiklik olsun diye bir iki bir şey anlatır güler geçeriz.
İsterse 10 yıl birisiyle çıkmış olsun.
Bu saatten sonra sana faydası ne ?
mesele o değil ki dürüst olmadı bana... yoksa evlenmiş ayrılmış da olabilir mesele dürüst olmaması...

Eşeğin aklına neden karpuz kabuğu düşürüyorsunuz demek ki unutmuş hatırlamanın manası ne ?

Biz insanlar olarak geçmişe sünger cekmezsek bir geleceğimiz olamaz.

Çok irdeleme senle olan muhabbetine bak.

En güzelini benim kocacigim yapmış benden öncesi beni ilgilendirmez ben benden sonrasında ilgileniyorum dedi ve kalbimi kazandı hihahahay🤣🤣🤣

Yaş 31 liseden 18 yaşında mezun olsa 13 sene geçmiş. 13 sene önceki ilişkisini neden anlatmadı diye mesele yaratmak garip. Şu eski ilişkiyi anlatma olayı bana aşırı saçma geliyor, siz sözlenmişsiniz bu arada ortada ailelerin dahil olduğu sevgililiğe göre daha resmi bir durum var. İkisini bir tutmayın. Söylemek istemiyorduysanız söylemeseydiniz, sonrasında ben söyledim o söylemiyor demek doğru değil

mesele o değil ki dürüst olmadı bana... yoksa evlenmiş ayrılmış da olabilir mesele dürüst olmaması...
Yahu anlatmak zorunda mi senden önce olan sevgilsini. Karisi degil ki bu. Nisanli olsa da zorunda degildi. Insanlar hatirlamamak istiyorsa birakin hatirlamasinlar. Insani neden sık bogaz ediyorsunuz

Sığ degilim ama gecmisinde ben olmadan ne haltlar yemis bilmek istiyorum. Bu cumlede ki mantik nedir? Neden bilmek istiyorsun misal.
diyorum yaa sakladığı bir şey olduğunu hissettim tam olarak bunu hissettim sordum biraz da onun hareketlerinden kaynaklı bir hep geçmişi öne sürme anlatma vardı:(

Back
X