• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan mı yoksa eksik anlatmamı ?

Yaklaşık 1 yıldır görüşüyoruz,4 aydır da nişanlıyız.Ona merak edip geçmişte yaşadığı ilişkileri sordum.O hep geçiştirmeli cevaplar verdi.Bana daha önceleri üniversitede 1-2 aylık ciddiyete varmayan bir ilişkim oldu dedi ama ben hep farklı hissettim biraz bugün üstüne gittim ve öğrendim ki aslında lise dönemlerinde 2-3 yıllık bir ilişkisi olmuş.Yine kendisi söyledi.Benim de ondan önce bir sözlülük dönemim olmuştu anlatmıştım her şeyi.Şu an çok sarsıldım.Bu yalan sayılır mı anlayamıyorum neden bana daha önce anlatmadı sakladı.Çok sığ bir insan değilim,bunun yüzünden onu suçlamam da.Ne yapmalıyım bilmiyorum...O ısrarla yalan söylemediğini söylüyor...
Mutlu olmak istiyorsanız önünüze bakacaksınız şuan sen varsın neden öğrenmek istiyorsun ileride bir sıkıntı olduğu zaman sen böyle ydpmistin ben böyle yapmıştım deyip oturcakmisiniz

Adam anlatmak istemiyor olabilir o yüzden o zaman öyle gecistirmistir . Bence bu yalana girmez. Siz de geçmişi kurcalamayin

Şu dürüstlük kumkumaları canımı çok sıkıyor kimse eski ilişkilerini anlatmak zorunda değil geçmişin negatif enerjisini yeni ilişkisine yansıtmak istememiş olabilir ne diye üsteliyorsunuz ki?

Back
X