yalan rüzgarı yeni bölümleriyle tekrar esicekmiş

nickminkenari

sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.397
22
158
İstanbul
arkadaşlar az önce show tv rekramlarında gördüm yalan rüzgarı yeni bölümleriyle tekrar başlıcakmışşşş... fragmanlarını izlerken fark ettim hala bütün karakterleri hatırlıyomuşumma.s.

:1shok:Aman Allahım bir on sene daha dayanamam, kabus olmalı bukafamçokkarıştı

Güzel ama uzun burunlu bir hatun vardı, Vicky'miydi neydi adıCADIARZU

brad kimdi yawww bide şarkıcı bi adam vardı onun sevgilisi vardı sarışın hatun onun adı neydi yawww deli oldum adı aklıma gelmiyooooo....

bende
brad ilk aşkımdı diyebilirim
neydi adı ya bide bir hanımla yatardı hep
ilk sevişme sahnelerini onlardan görmüştüm
cil mi neydi adı yaaaaaaaa

brad kimdiiiiii... şarkıcı bi adam vardı onun sarışın bi sevgilisi vardı evlenmişledi o hatunun adı neyddiii bulamadım delircemmm.....:d

Şarkıcı adam
Türkiye ye gelmişti pınar aylin le düet yapmılardı
Sarışın ın yüzü aklımda ama ismini hatırlayamıyorum sevgilisi POLL dü ve sarışının arkadaşının ismi nina..
ne günlerdi ya

brad kimdiiiiii... şarkıcı bi adam vardı onun sarışın bi sevgilisi vardı evlenmişledi o hatunun adı neyddiii bulamadım delircemmm.....:d

Kricket ve Danny Romalotti..
:roflol: :roflol: :roflol: nasıl unutmamışım yaw!!!
dün ne yediğimi hatırlamam bunları da unutmam..:smiley-cool:

ne demek şekerim..bir zamanlar izlerdik bunları heyecanla..sen asıl cesur ve güzeli sor bana..ben asıl onu izlerdim..

o şarkıcı adam pınar aylinle düet yaptı evet adıda maykıl düdükof(bu okunuşu yazılışını bilemedim bacılarr):roflol: ay inanmıyorum yaa... çocukluğumun dizisiydi.. onlarla büyüdük biz yaa.. birde izebella diye bişiy vardı. ikiz kardeştiler biri iyiydi biri kötü. kötü olanın yüzünü hiç göstermzdi. sarı upuzun saçları vardııı:roflol: işte ordaki david e aşıktım. baş karakterdi ve babam yaşındaydı bende ilk okula gidiyordum. kadın milleti doğuştan aşka aşık ayolll :asigim:

o manuella degilmiydi yaw benmi yanlış hatırlıyorum:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…