yalan rüzgarı yeni bölümleriyle tekrar esicekmiş

Bende victor'a hastaydım ne adamdı ya acayip bir karizması vardı tatlicadiarzu

Anam bide yandan yandan bakardı kafamçokkarıştı

Kaşlarını bir çattımı herkes korkardı ondan offffffffff offffffffffffff:roflol:

sonlarına dogru o victor bi çiftliğe gitmişdi görme engelli bi kadınla evlenmişlerdi sonra o kadınıda yanında yaşadıgı şehre getirmişdi kadın başkasına aşık olmuşşştuu offfffffffff aman allllaaahımmmm ne entrikalar ya rabbimmmm...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:çok güldüm ya bunu okurken:roflol::roflol::roflol:

o kadınla niye evlendi hala anlayabilmiş değilim..:roflol::roflol:

Ben bugünkü bölümü kaçırdım. akşama doğru yayınlarlar ve daha 1 hafta sonra başlayacak diye bekliyodum. Saati çok erkene almışlar. umarım 1 hafta sonra kaldırmazlar yine. Tekrar yayını yokmu acaba? bugünkü bölümü çok merak ettim. Ben şimdiye kadar hep internetten indirip izliyordum ama fazla bişey anlamıyordum tabi ingilizce olduğu için. Hatta bir ara bütün bölümlerini DVD ye kaydedip arşiv yapmaya başlamıştım ama baktım başa çıkılacak gibi değil çünkü yurt dışında hergün tam 1 saatlik bölümü yayınlanıyor. Bu dizi ben doğmadan bir yıl önce başladı amerikada yani 1973 yılında ve ozamandan beri devam ediyor. Hatta şu an 35.yılı kutluyor. Bizde ilk TRT2 de başlamıştı ve ozamanlar gazetede çıkan bir haberde TRT sırf dizinin baş harflerinin uyması için adını Yalan Rüzgarı koymuş falan yazmışlardı. Orjinal Adı "The Young And The Restless" türkçe çeviriside Genç ve Huzursuz oluyor. Ama yeni bölümlerde çoğu eski karekteri göremedim ben yani internetten indirip izlediğim bölümlerde çünkü bizden baya ileriler şu anda. İzleyenler bilir diziyi kestikleri yerdenmi başlattılar yoksa şu andaki yeni bölümlerindenmi? benim izlediğim bölümlerde bayan çenslırın kocası Rex'in yerine iri yarı, kel kafalı bir adam geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…