yalan rüzgarı yeni bölümleriyle tekrar esicekmiş

yalan rüzgarında çoookkk yaşlı bir kadın vardı adını hatırlayamadım yaw:))yeni bölümlerde o da var mı acaba merak ettim şimdi:)))

cıddı olamazsınız ..
ılkogretıme o dızıyle basladım bıtırdıgımde hala devam edıyordu..
sımdı kızımda onla baslıycak okula demek :roflol:

Ay bu dizide kimler yoktu ki. Nası buluyorlardı yav o kadar konuyu ve biz nası izliyorduk. İlk başta Şan vardı Lorın'a aşık psikopat onu hatırlayan var mı:))
Psikopattı ama ben seviyodum Şan'ı.
Kuzuuu Viki diil Niki. Ben de niki'ye aşıktım yav ne güzel kadındı di mi Melody Thomas Schot. Başlarken onun ismine bakıyodum da en çok:roflol: O güzel hatunlar Viktor Newman'da ne buluyordu hala anlamış diilimbenneyaptımki

Ketrin censlır'ın kocaman tırnakları ve pırlantası
Eşli Ebıt'ın kocaman ağzı
jill'in hafif kaykılıp sonra yürümesi
hala aklımda.

Yav bi de hayat ağacı vardı. Onu herkes hatırlar di mi. Ben yaşta olanlar yani. O komiser Kayl Mesters'a aşık olmayan yoktur herhalde. Sem'in güzelliğine.
Bi de Dorin vardı orda ben onu da severdim...
Şimdi herhalde bu yaştan sonra oturum da bi diziyi yıllarca izleyemem. Mümkün değil artık.

aaa..hayat ağacı unutulur mu hiç..ama ben kyle 'ı değil de moniqe 'in kocası Jason mıydı neydi onu beğenirdim..

Valla şan'ı biri mi öldürdü çok hatırlamıyorum. Lorını diri diri gömmüştü. Pol buldu o zaman bi arbedede öldü kendisi mi intihar etti biri mi öldürdü orasını çok hatırlamıyorum. Ama yakışıklı adamdı onu hatırlıyorum.

Ya o dizide birbiri ile çıkmayan kimse kalmış mıydı?

allahım ben ilk başladığında minicik bir yavruydum....şimdi benim yavrum var...oyunculardan ölen yok mu ya....aynı kabus yine sürücek....inanamıyorum asla seyretmem...benim kulübüm dururken dönüp bakmam bile tv ye...hıh....

Ahh ah kızlar yaa çocukluk günlerim aklıma geldi,o ne şatafatlı kıyafetler, kadınların saçları

ve makyajları acayipti, niki denen kadına bayılıyodum ve büyüdüğümde bunun gibi olucam

diye kendme sözler veriyodum yaa düşünebiliyor musunuz:roflol: şimdi şöyle bi bakıyorum

daaa, ondan daha güzel olmuşum yavv:dilcikar: :roflol:

Başlasın da bir maziyi yadedelim canım...:dance:

o diziden hatırladıklarım uzunnn tırnaklı bir kadın vardı ve ben ondan çok korkardım, aslan pençesi gibiydi tırnakları, birinin bir yerine gelse allah muhafaza...

bide aynı kadındı galiba telefonla konuşacağı zaman mutlaka küpesini çıkarırdı, çok dikkatimi çekerdi

eskide trt tek kanaldı mecburen izlerdik o uyduruk dizileri
şimdi hiç izleyeceğimi sanmıyorum...

Krdi davul emi.:roflol: Ne hafıza var sende,
KOcanın adını sorsam hatırlayamazsın dimi :roflol:

ayyy evet kareler gözümün önüne geldi bak şimdi pol le bi diyalog geçmişdi aralarında sonra o kendini vurmuşdu sanırım psikopat bi karekterdi zaten:içelim:

Ben ilkokula giderim annem sürekli izlerdi. Orda victor diye bir adam vardı esmer bıyıklı. Bir ara beyaz bir örgü kazak giyordu. Annem o beyaz kazaklı bölümleri vidoya alır kazağın örneğini alırdı. Tv de victorun görüntüsü durmuş şeklide 3 imlek şurdan almış 5 imlek geri yapmış diye sanki bulmaca çözerleri arkadaşalrıyla :) neyseki becerebildilerde ördü ve babamda victor gibi yakışıklı oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…