- Konu Sahibi nickminkenari
-
o manuella degilmiydi yaw benmi yanlış hatırlıyorum:asigim:
yalan rüzgarında çoookkk yaşlı bir kadın vardı adını hatırlayamadım yaw:))yeni bölümlerde o da var mı acaba merak ettim şimdi:)))
aaa..hayat ağacı unutulur mu hiç..ama ben kyle 'ı değil de moniqe 'in kocası Jason mıydı neydi onu beğenirdim..
Ay bu dizide kimler yoktu ki. Nası buluyorlardı yav o kadar konuyu ve biz nası izliyorduk. İlk başta Şan vardı Lorın'a aşık psikopat onu hatırlayan var mı:))
Psikopattı ama ben seviyodum Şan'ı.
Kuzuuu Viki diil Niki. Ben de niki'ye aşıktım yav ne güzel kadındı di mi Melody Thomas Schot. Başlarken onun ismine bakıyodum da en çok:roflol: O güzel hatunlar Viktor Newman'da ne buluyordu hala anlamış diilimbenneyaptımki
Ketrin censlır'ın kocaman tırnakları ve pırlantası
Eşli Ebıt'ın kocaman ağzı
jill'in hafif kaykılıp sonra yürümesi
hala aklımda.
Yav bi de hayat ağacı vardı. Onu herkes hatırlar di mi. Ben yaşta olanlar yani. O komiser Kayl Mesters'a aşık olmayan yoktur herhalde. Sem'in güzelliğine.
Bi de Dorin vardı orda ben onu da severdim...
Şimdi herhalde bu yaştan sonra oturum da bi diziyi yıllarca izleyemem. Mümkün değil artık.
Valla şan'ı biri mi öldürdü çok hatırlamıyorum. Lorını diri diri gömmüştü. Pol buldu o zaman bi arbedede öldü kendisi mi intihar etti biri mi öldürdü orasını çok hatırlamıyorum. Ama yakışıklı adamdı onu hatırlıyorum.
Ya o dizide birbiri ile çıkmayan kimse kalmış mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?