Yalan söyledi ayrılıyorum

tamam yalan kötüde okdar da değil yanı. evlilik böyle bır olay iiçin bitermi canm.ınsanalr böle bı yalandan sevgilisnden ayrılmıyo siz evlılıgınızı bitiriosunuz bnce cok sacma bı karar...

Para karşılığı kadınlarla birlikte olan arkadaşları var ise bu mevzuyu daha önce düşünmeniz gerekiyordu.
Yani böyle arkadaşları olan adamla evlenmeli miyim diye ?
Benimle evlendin arkadaşlarından ayrıl diyemiyoruz çünkü seçtiğimiz adamı olduğu gibi kabul etmek zorundayız.
Siz yasakladıkça yalan söyleyecek bu kaçınılmaz,çocuk gibi,çocuklarda böyle ya aynen.
Sen elbette sana yalan söylemeyen bir adamla evlenme hakkına sahipsin ama bunun için öncelikli kural istediğin profile uyan bir adamla evlenmektir.

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/522765-sizce-yanlis.html

diğer konunuza baktım da bence şu sıralar biraz hassassınız sanki herşey size batıyomuş gibi geldi bana.kusura bakmayın niyetim sizi yargılamak değil sadece bir gözlem bu.o yüzden biraz sakinleşin ve kararınızı öyle verin.madem onun için bu kadar fedakarlık yapmışsınız unutmayın vereceğiniz olumlu yada olumsuz bi karar sizin hayatınızı da fazlasıyla etkileyecek.

Onun düşüncesine göre benim derdim gitmekmiş ben büyük bir açık arıyormuşum.Gidemezsin göndermem ölümü çiğne öyle git diyor.İstemiyorum alkoik arkadaşlarıyla görüşmesini ben onu evde yanlız gecelere kadar beklerken neden bu olmak zorunda söylermisiniz.İşi gereği çok geç geliyor 12:30 1 gibi gece ve bu süreçte ben evde yanlızım.Eğer bu yalanı ben yutarsam daha büyük yalanlar gelmeyecekmi.Ben ilk görüştüğümüz zamanlarda söylemiştim.Amacım çocuk gibi kısıtlamak değil görüştüğü arkadaşları elbette var ama bu arkadaşı çok farklı istemiyorum.Eğer benim hergün alkol alan bara giden bir kız arkadaşım olsa saklı gizli görüşsem bu hoş olurmuydu söylermisiniz.Tamam belki dahaçok yeni evliliğimiz ama yalan nereye kadar .Madem bu kadar kaybetme korkusu var neden böyle birşey yapma gereği duyuyor.Eşime güveniyordum ama artık olan güvenimde yok oldu...

Açıkcası banada eşinizin bir açığını arıyormuşsunuz gibi gel
di.Olayı yaşayan sizsiniz.Herkesin karakteri farklı.Hakkınızda hayırlısı olsun.

iyi de sen böyle bir çevresi olan adam için mi herkesi sildin şimdi. ayrıca sevgili değilsiniz artık. öyle pat diye ayrılamazsın. bu işin manevi boyutu, hukuksal boyutu, maddi boyutu var.

sevgli olsaydın arkana bakmadan gidebilirdin ama değilsin artık. bazı konuları enine boyuna düşünmen lazım.

burda sen hatalısın. şu bakımdan; eşin için herkesi silmişsin, ama o senin için silemiyo. sen de silmemeliydin. eşler hayatımızın merkezinde tamam ama, insanın arkadaşa da her zaman ihtiyacı vardır. ayrıca eşle arkadaş arasındaki dengeyi iyi ayarlaman lazım. ayrıca bi insan yalan söyledi diye ömrü boyunca yalan söyleyecek diye bi kaide yok.

ben de bazen eşimin sözünü dinlemiyorum ama bu hiç bi zaman dinlemedğim anlamına gelmiyor.

Çevresi kötü olan biri değil arkadaşları var sadece bu arkadaşı o karekterde çocukluk arkadaşı sadece bununla görüşmesini istemedim.Diğer arkadaşlarıyla görüşüyor.Göndermeyecek beni biliyorum Türkiye'ye gitmek imkansız.Ben herkesi sildim derken buraya gelişimden bahsediyorum.Herkes şimdi Türkiye'de...

şimdi anlaşıldı.. keşke baştan söyleseydin bunları.

neyse..göndermeyecek biliyorum diyosun, valizimi hazırladım gidiyorum diyosun bi yandan da. arkadaşım sen çelişkilisin..

şu an üzgün ve sinirlisin ama bu iş böyle çözülmez..

hem çocukluk arkadaşıymış..eşine değil arkadaşına söylemeyi denesen görüşmelerini istemediğini.

yalan konusunda haklısınız ama şu cümleyi kurarken kendinizi haksız duruma soktunuz. Siz ona asla arkadaşının verebileceği ilgiyi muhabbeti veremezsiniz. İyidir kötüdür, sarhoştur, zibididir ama o onun arkadaşı. Onun muhabbeti ile sizinki bir mi? eşinizi bu kadar bunalttığınız için yalana sığınmış

cok cabuk kesip atiyorsunuz,size anlasilan daha once hic yalan soylememis bu ilk belki hata yaptigini oda anladi,
hemen bavul toplayip gidiyorum demek niye cocuk oyuncagimi evlilikler yuvayi kurmak zor yikmak cok kolay,
bir hata yapmis iste bu kadar buyutmenin luzumu yok bence esiniz dersini almistir bir daha tekrarlarsa o zaman olay cikartin
simdi bu kadar buyutmeyin bence

türkiye ' ye gitmek imkansız derken?anlatmadığınız yada anlatamadığınız birşeyler mi var?diğer taraftanda biraz sakinleşip kararınızı öyle verseydiniz keşke.bu sizin için ayrılmak için yeterli bir sebep olabilir ama bu kararı bile sakinlikle vermek gerekir diye düşünüyorum.

bak canım benim hepimiz evlilikle birlikte çooooook şeylerden vazgeçiyoruz kimimiz ailemizden kimimiz alışkanlıklarımızdan ben şimdi buraya evlendiğim ilk günlerde neler çektiğimi bi anlatsam var ya senin derdin sönük kalır benimkinin yanında heee dersen benim zaten eşimle başka anlaşmazlıklarım var ona bişey diyemem ama senin yaptığın fedakarlığı bizde yaptık zamanında sen ne ilk ne de sonsun zaten her evlilikte ister istemez aileden uzaklaşılıyo sende sonuçta bile isteye evlenmişsin bu demek değilki eşin sana hiç bir zaman yanlış yapamaz yaparsa bırakır giderim yanlış düşünüyorsun ayrıca eşinin arkadaşının türlü kadınlarla ilişkisi olması seni neden korkutuyor eşin ona uyar diyemi korkuyorsun yapcaksa arkadaşa falanda gerek duymaz.

sanirim henüz evlilige adapte sorunu yasiyorsunuz..ailenizin uzakta olmasi filan durumlar...

evet yalan cok kötü olmasin kimsenin hayatinda ama daha yili dolmamis bir evliligi bu sekilde

bitirmek fevri bir davranis olur..

siz evlendiniz ailenizden uzaga geldiniz,istiyorsunuz ki ben o kadar geldim bana o sekilde davransin

ama evlilik öyle olmuyor iste...tabiki haklisiniz bi yere kadar..

ama görüsmesin dediginizde oda bunu gizli kacak yapacak..

bir cocuga sunu yapma desen onu yapar ama gizler..

bence biraz düsünmelisiniz....

bu arada esiniz evde heralde bence oturup onunla konussaniz orada olan bitenleri aktariyorsunuz belki de

gercekten bitirdiniz ama ne bileyim konusulunca hersey halledilir..

Kadinlar hep boyle yapıyor, ben senin icin memleketimden ayrildim sunu bunu yaptim sen benim icin bundan mi vazgecemiyorsun? Tamam, siz onun icin memleketinizden ailenizden ayrılmışsınız vs falan peki ama basınıza silah mı dayandı zorla mı evlendiniz.. Kendi isteginizle yaptiginiz fedakarliklar bunlar.
Niye insanları kısıtlıyorsunuz birakin görüşsün. Hep boyle ciftler birbirlerinin özel hayatlarına müdahale edince sıkıntı oluyor. Açıkcası ben hicbir erkek arkadasım veya esim fark etmez benim arkadasıma karışamaz, benim özel hayatıma karışamaz. Ne o size ne siz ona, evlendiniz diye kendi kişisel hayatlarınızı evin dısında bırakmıyorsunuz.
Ayrıca uc ay bence bir yalan ile evliliği bitirmek icin cok kısa bir sure, ben sizin yerinizde olsam karsima alıp neden boyle bir sey yaptın derdim, bağırıp çağırmaktan daha etkili olur bence.. En azından nedenini anlarsınız.
Öfkeyle kalkan zararla oturur, kararlı olmak iyidir ama acele karar vermeyin sonra pişman olup üzülebilirsiniz

bence ayrilma evlenmek ayrilmak bukadar mi kolay?? anne babalarimiz biz evlenelim diye ellerinden geleni yapsinlar borclansinlar biz bir yalanda herseyi silelim öylemi??

madem kücük bir sorunda ayrilican neden evleniyorsun?

kusura bakma ama sen esine hic yalan atmadinmi kücük te olsa yada pembe yalan??

sana zarari dokunmuyorsa birak görüssünler.

Şimdi konuşacağız ben sakince konuşmak istiyorum.Ama o fevri tüm apartmanı ayağa kaldırdı nasıl bağırıyor anlatamam herkes duydu kavgalarımızı.Hatta konuşmama bile izin vermiyor.Hem suçlu hem güçlü baskı kurmaya çalışıyor benim üzerimde...

sende cok fevrisin be canim,hemen bavul toplayip gidecem dersen sinirlenir tabi adam...

Şimdi bu konuda bavulu topladınız sorun çözüldükten sonra vaz geçtiniz dielim.. Daha ilerde -Allah kimsenin başına vermesin - daha ciddi bir problemde sizce bi tesiri kalırmı bavul toplamanın '' amann nasılsa hep yaptığı şey '' algısı oluşturmamanız cidden önemli..

Umarım sorununuzu çözersiniz..

Kesinlikle katılıyorum. Her kadının bir tek bavul toplama şansı vardır.

Hakkını daha mühim kavgalara sakla bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…