Olay sadece alkol de değil buradaki çevre çok farklı arkadaşlar erkeklerin çevresi satılık kadınlara giden tipler istemiyorum diğer arkadaşlarıyla görüşüyor birşey demiyorum ama istemiyorum onunla görüşmesini evli barklı adam ne diye görüşecek bu tip insanlarla kardeşinin şifresi bende yoktu daha önce eşimin kardeşi girdiği için otomatik açıldı şimdi ne hacetse birden sinir krizi aniden geçiverdi yanıma geldi.Erkekler yalan söyler dediğimizden dolayı bunlar olmuyormu sizcede olmamalıydı istemiyorum benim ilişkimde yalan olsun dolan olsun.
iyi de sen böyle bir çevresi olan adam için mi herkesi sildin şimdi. ayrıca sevgili değilsiniz artık. öyle pat diye ayrılamazsın. bu işin manevi boyutu, hukuksal boyutu, maddi boyutu var.
sevgli olsaydın arkana bakmadan gidebilirdin ama değilsin artık. bazı konuları enine boyuna düşünmen lazım.
burda sen hatalısın. şu bakımdan; eşin için herkesi silmişsin, ama o senin için silemiyo. sen de silmemeliydin. eşler hayatımızın merkezinde tamam ama, insanın arkadaşa da her zaman ihtiyacı vardır. ayrıca eşle arkadaş arasındaki dengeyi iyi ayarlaman lazım. ayrıca bi insan yalan söyledi diye ömrü boyunca yalan söyleyecek diye bi kaide yok.
ben de bazen eşimin sözünü dinlemiyorum ama bu hiç bi zaman dinlemedğim anlamına gelmiyor.
Çevresi kötü olan biri değil arkadaşları var sadece bu arkadaşı o karekterde çocukluk arkadaşı sadece bununla görüşmesini istemedim.Diğer arkadaşlarıyla görüşüyor.Göndermeyecek beni biliyorum Türkiye'ye gitmek imkansız.Ben herkesi sildim derken buraya gelişimden bahsediyorum.Herkes şimdi Türkiye'de...
Sorun ne biliyormusunuz ailesi dahil herkes biliyor yalan ihanet asla katnanamayacağım şeyler ben herkesi bir kalemde sildim onun için.Burada yapayanlızım insan hiç mi düşünmez bu kız geldi benim için yanlış yapmayım diye.İşe gidiyorum diyor ben ne bileceğim işe gittiğini söyleyin şimdi bana.Biliyorum bununla kalmayacak yalanları ileridede söyleyecek demekki benim onun için en ufak bir kıymetim yok.Bunuda anlamış bulunuyorum benim anneme yazıkk değilmi orada iki gözü iki çeşme benim hasretimden ben kim için ona hasret çektiriyorum değermi bu adama yani.Eskiden korkan adama ne oldu şimdi evlendim diye bu kadar rahatça.Ben ona bir arkadaşın verebilceceğinden fazlasını verdim arkadaşlık ettim ihtiyacı yoktu.Aileside biliyor bastıra bastıra söylemiştim görüşmesini istemediğimi ve annesigilden yazışmış şimdi geldi kavga çıktı herşeyi kırdı döktü acıtasyon yapıyor şimdi bana sinir kriizi geçiriyor içeride gidip bakmadım bile ne hali varsa görsün artık
Çevresi kötü olan biri değil arkadaşları var sadece bu arkadaşı o karekterde çocukluk arkadaşı sadece bununla görüşmesini istemedim.Diğer arkadaşlarıyla görüşüyor.Göndermeyecek beni biliyorum Türkiye'ye gitmek imkansız.Ben herkesi sildim derken buraya gelişimden bahsediyorum.Herkes şimdi Türkiye'de...
Şimdi konuşacağız ben sakince konuşmak istiyorum.Ama o fevri tüm apartmanı ayağa kaldırdı nasıl bağırıyor anlatamam herkes duydu kavgalarımızı.Hatta konuşmama bile izin vermiyor.Hem suçlu hem güçlü baskı kurmaya çalışıyor benim üzerimde...
Şimdi bu konuda bavulu topladınız sorun çözüldükten sonra vaz geçtiniz dielim.. Daha ilerde -Allah kimsenin başına vermesin - daha ciddi bir problemde sizce bi tesiri kalırmı bavul toplamanın '' amann nasılsa hep yaptığı şey '' algısı oluşturmamanız cidden önemli..
Umarım sorununuzu çözersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?