Yalan söyledi ayrılıyorum

Pardon yanlış bilmiyorsam eşin yabancı değil mi?
Yabancı olduğu için ailen istemedi sen de onlara sırt çevirip mi evlendin?
Bence çok öfkeyle kalkmışsın..Bu arkadaşı bayan mı erkek mi orasını anlayamadım tüm sayfaları okumadığım için ama,
eğer ki evliliğini tehlikeye atacak bir arkadaşsa tamam görüşme dersin de, sıradan bir arkadaşsa neden bu kadar karşısın anlam veremedim
Bence eşini karşına al bir güzel konuş neden böyle yaptın diye.. Elbette bir açıklaması vardır..
Sen bu kadar kolay vazgeçiyorsan, pire uğruna yorgan yakıyorsan birşey diyemem yani..
Uğrunda neler yapmışsın bu kadarcık mı aşkın

Senin için yalan belki saçma olabilir ama ben kaldıramıyorum anlatabildimmi yalanın saçması olmaz.Senin için yalan sıradan birşey olabilir benim için çok büyük bir yanlıştır...

o zaman bosan git kardesim ne kadar büyüttün mevzuyu,herseyde böyle yaparsan iliskinizi cabuk tüketirsin...

o zaman bosan git kardesim ne kadar büyüttün mevzuyu,herseyde böyle yaparsan iliskinizi cabuk tüketirsin...

Ben o arkadaşa yorum yaptım düzgün yorum yapmak varken neden kendi ilişkisini öne sürüyor anlamadım ki.Yok ben olgunmuşum bilmem ne.Nedir bu ya birilerini sinir etme çabası şurada sıkıntımı paylaşıyorum iğneleyici iğneleyici konuşuyor.Madem öyle yorum yapmasın olsun bitsin bu kadar basit.Bende deneyimi olan kişileren fikir almaya çalışıyorum acaba yanlış mı karar aldım diye.

Hayır aileme sırt çevirmedim ailem karşı değildi evlenmeme.Evet evliliğimi tehlikeye atacak bir kişilikte arkadaşı o yüzden yoksa neden durduk yere tatlı canımı sıkıp buraya yazayım Allah aşkına işim gücüm yok mu benim.Şuraya girdim gireli kimseye iğneleyici bir yorumda bulunmadım herkesin derdi kendine büyük kimisi maddiyatı sorun eder kimi yalanı kimisi başka şeyi bu konuda hassasım özeelkle yazdım acaba yanlışmı yaptım yanlışmı düşünüyorum diye olmaz ki bu kadar ama.İnsan zaten hassas oluyor birde burada iğneleyici yorumları okuyunca hepten canı sıkılıyor.

Tamam anladım yanlış yaptığımı fevri davrandığımı öfkeyle birşeye kalkışmamam gerektiğini.Haklısınız eğer ben sizden fikir almayacağımda kimden alacağım ama Allah aşkına iğneleyici yorumlarda bulunmayın bugün benim başıma gelir yarın senin başına.E kadınlarda birbirini yerden yere vurur birbirini üzerse nerede kalır dayanışma.Ben özellikle evli bayanlardan fikir almak istedim Çünkü yeni evlendim evliliğim henüz yerine oturmadı .Bundan dolayı sorma gereğinde bulundum Doğrumu yanlış mı diye.Sizde yorumunuzu yaptınız anladım ki bende de var yanlış ondada düzeltemeye çalışacağım.Zaten eşim burada değil geldiğinde konuşacağım bir daha tekrarlamamasını isteyeceğim.

bana yorum yapmadigini biliyorum...
arkadasim buraya konu aciyorsan her türlü yorumlara acik olmalisin,iyi yorumlarda gelecek elestirilerde zaten haddini asan saygisiz yorum olunca yonetim geregini yapiyor...

bana yorum yapmadigini biliyorum...
arkadasim buraya konu aciyorsan her türlü yorumlara acik olmalisin,iyi yorumlarda gelecek elestirilerde zaten haddini asan saygisiz yorum olunca yonetim geregini yapiyor...

Haklısınız yardımcı oLmaya çalışanlara teşekkür ederim bir daha iyice düşünmeden karar al mayacağım güzelce tartışmaya çalışacağım.Umarım bundan sonra yalan söylemez eşimde dersini almıştır.

bende evliligimin ilk yillarinda her kucuk kavgada bile tamam bosanalim diyordum ve boyle diye diye simdi desem bile esim takmaz beni cunku biliyor gitmeyecegimi,
simdi dusunuyorum yani simdiki aklim olsa o kadar abartmazdim her kavgada bavul toplamazdim ama gecti artik evliligimiz duzene oturdu ha tartismiyormuyuz tartisiyoruz ama
bir taraf alttan aliyor ve barisiyoruz,aldatma vs olmadigi surece fedakarlik yapmak lazim evliliklerde...

bence almistir INSALLAH artik tatsizlik olmaz hayatinizda

Niye ben sana iğneleyici yorumlar yazayım arkadaşım?
Ne yaparsan yap çok şükür böyle birşey başıma gelmedi ama acele karar verme sinirle diyorum..
Burda kimseyi tanımam etmem..Kimsenin de kötülüğünü istemem..
Evet yanlış yaptığını sormuşsun ben de fikrimi söyledim..
O zaman yorum yazacaklar benim yanlış yaptığımı söylemesin diye de not düş altına..

geçiyor canım bu fevrilikler zamanla ahh ben ne fevriydim sanki küçük dağları ben yarattım şimdimi henüz 7 aylık evliyim ama 7 ayda öğrendim büyütme ihtiyacında bile hissetmiyorum olayları kendimi...çok valiz topladım ilk 4 ay.boşanma düşüncesi yokmu kafamda hala var kararsızlık içinde kendi beynimde taşıyorum bu düşünceyi artık.gideceksen bile birgün bi defa toplamak lazımmış o valizi sende iyi düşün taşın ancak tam olarak kendi kafanda tamamen bitirdiğinde topla valizini

İşte bende böyle yorumlar istiyorum o zaman anlıyorum ki başkalarıda bu yollardan geçmiş zamanla evlilikleri oturmuş rayına.Siz beni uyarıyorsunuz ben bundan ders çıkarıyorum bundan sonrada yapacağımı sanmıyorum böyle bir hata ben gidiyorum gibilerinden tehditler felan.

Hayır siz yanlış anladınız ben başka arkadaşa söyledim bu yorumu size dert yanıyorum böyle böyle yazıyorlar iğneleyici konuşuyorlar felan diye.Sizin yorumunuz için çok teşekkür ederim.Birazda olsa rahatladım sizin yorumunuzdan dolayı.Kusura bakmayın ben yanlış aksettirdim...

aynen katiliyorum yani eger gercekten bittiyse yoksa blöf yapmak icin yada iki tatli sozune kanacaksan hic toplama eziyet olmasin,
ben kac kere topladimda oyle sonra kiyafetleri geri yerlerine koyunca kendime soylendim bos bosuna is cikardim kendime diye

eger kafanda gercekten bittiyse gidiyorum dersin ve gidersin ama korkutmak icin filan deme bi sure sonra artik desen bile kaale almaz esin cunku bilir artik blöf yaptigini,
zaten aranizdaki problemde o kadar buyuk degil yani bosanalim diyecek kadar zaten evliligin ilk zamanlari birsey olsada baba evine geri donsem gibi dusunceyle geciyor cunku yeni bir hayat ailen uzakta ozluyorsun evliligin yuku agir geliyor felan bir suru sey ama kendi evine alisinca anlicaksin insanin kendi evi gibisi yok ben simdi babamin evine kalmaya gidince bile kendi evimi ozluyorum...

Benim mesajı referans alıp cevap yazmışsın da o yüzden üstüme alındım demek ki yanlış anlaşılma olmuş tamam o zaman sorun yok
Yalan konusunda ben de çok hassasım bir daha güvenmem imkansız karşımdakine ama oturup konuşursan eşinle sorunun çözülmeyeceğini sanmıyorum :26:

Umarım eşim bir daha tekrar etmez geldiğinde konuşacağım güzelce istemiyorum bende yıpratmak ilişkimi bu şekilde.Allah'ım kimseye yaşatmasın üzüntü keder herkesin ailesine mutluluk sıhhat versin.

bundan 3 ay önce yine valizimi topladım ben gidiyorum die bunu daha önce defalarca yapmıştım eşim sana yardımcı olayım deyip dolabımı olduğu gibi boşalttı bidaha bana gidecem diyeceksen şimdi git daha iyi dedi sebebini dahi hatırlamıyorum niye tartıştığımızın zaten bu zamana kadar geçerli bişi için tartışmadıkda...bendeki aptallığa bakarmısınız annesine sinirleniyorum eşime çatıyorum kadın eşime geliyor sarılıo ben eşime sinir oluorum kaynanamdada çok vardı kıskançlıkta baktı nerdeyse boşancaz yapışmıo eskisi gibi eşime...şimdi tek derdimiz düzgün bi işimiz yok buda çözülürse eşimin azcık odunluğu dışında başka bi problem yok gibi

bizimde baslica kavga sebebimiz kiskanclikti her hareketini kiskaniyordum saga sola bakmasindan bile rahatsizdim adamin ama cok sukur kurtuldum o huyumdan
bende gidecem dedigim zaman valiz bile toplamadan diyorum esyalarimi gonderirsiniz diye ama uzun zaman oldu ben gidiyorum demiyeli boyle devam eder umarim
birazda yasin verdigi cahillik galiba daha kucugummm evlendigimde 20 yasimdaydim :26: 2 sene oldu evleneli...

Umarım eşim bir daha tekrar etmez geldiğinde konuşacağım güzelce istemiyorum bende yıpratmak ilişkimi bu şekilde.Allah'ım kimseye yaşatmasın üzüntü keder herkesin ailesine mutluluk sıhhat versin.

Altını çizdiğim kelime çok önemli bak. Evliliğin ilk yıllarında ne kendini ne de eşini üzerek yıpratma evliliğini.
Evlilik zaten böyle değil mi, biraz fedakarlık biraz anlayış sabır hepsi bir arada olmalı bence
İnşallah yoluna koyarsın Allah yardımcın olsun

İnşallah iş sorununuzda çözülür Allah ağzınızın tadını bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…