Yalan söyledi ayrılıyorum

neden banladılarki:Sbende kıskanmam sanıyodum ama öle yanımda çok fazla öpüolardı yanından ayrılmıolardı sürekli kendilerle ilgilenmesini bekliolardı eşimin ben o yüzden böle oldum:d

bende anlamadim ki bari bi aciklama yapsalardi meraklandik simdi
ben sevmem oyle ha bire sapir supur

eğer gerçekten gitmeyeceksen gidemeyeceksen burda olduğu gibi tam da emin değilsen gitmekten o valizi toplamamalıydın
.birgün gerçekten o valizi alıp çıkacağın gün olursa allah esirgesin işte o gün kimse ciddiye almayacak seni
.evlilikte böyle hemen ayağa düşürülmemeli bazı şeyler. şakası bile yapılmamalı .dillendirilmemeli
.oturup uzunca düşünüp fikrinde sabitsen eyleme geçilmeli.
böylesi bir hareket ancak erkekçe basit bir blöf olarak görünecektir.ve senin ciddiyetinden çalacaktır bu eylemin
.kaldı ki daha bu üç ay. neler göreceksin daha evliliğinde. tolere edebildiğin şeyler olacak edemediklerin olacak.edemediklerinin mücadelesini vereceksin elbette valizleri toplamadan önce .
o kadar kolay mı gitmek. gitmek gelmek kadar kolay mı. kaldı ki gelişin bile zor olmuş aileni deniz aşırı yollarda bırakmışsın.fedakarlıklar yapmışsın.gidişin de öyle bir valiz toplamak kadar kolay olmaz emin ol.

neden banladılarki:Sbende kıskanmam sanıyodum ama öle yanımda çok fazla öpüolardı yanından ayrılmıolardı sürekli kendilerle ilgilenmesini bekliolardı eşimin ben o yüzden böle oldum:d

Bir evin bir oğlunu mu aldın sen de benim gibi
Benim de eşim tek erkek çocuk. Kız kardeşleri ve kuzenleri çok seviyor.
Hatta bir gün yolda yürürken kız kardeşiyle el elelerdi ben dış kapının mandalı gibi ayrı ayrı kalmıştım çok kızmıştım çoookkkkk

ayyyy nasıl tahammül ettin evet benimkide tek erkek 3 tanede kızkardeşi var ilk başlarda yaklaşıyorlardı çok fazla ölmek istiodum ya eşimi öldürmek istiodum neyseki artık çok fazla yapışmıolar eşimle çok kavga ettim çünkü bu sebeplerden oda ben kızacağım die yaklaşmıo artık

aaaaa madamore ile dün konuşmuştum bennn:26: eşini bir kız rahatsız ediyordu canım benim yaaa ayrılmazlar inşallah hallederler:26::26: ban yemiş olamaz ama bence:26: çünkü çok düzgündü üslubu:26: hiç kötü söz görmedim ondan:26:

fazla fevri davranıyorsun canım yalan kötü birşey ama bir insanı fazla kısıtlarsan yaptığı hatalara aşırı tepkiler verirsen yalana başvurabilir.bence öncelikle konuşup sorununuzu çözmeye çalışın hemen boşanmayı düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…