bizimde baslica kavga sebebimiz kiskanclikti her hareketini kiskaniyordum saga sola bakmasindan bile rahatsizdim adamin ama cok sukur kurtuldum o huyumdan
bende gidecem dedigim zaman valiz bile toplamadan diyorum esyalarimi gonderirsiniz diye ama uzun zaman oldu ben gidiyorum demiyeli boyle devam eder umarim
birazda yasin verdigi cahillik galiba daha kucugummmevlendigimde 20 yasimdaydim :26: 2 sene oldu evleneli...
bizimde baslica kavga sebebimiz kiskanclikti her hareketini kiskaniyordum saga sola bakmasindan bile rahatsizdim adamin ama cok sukur kurtuldum o huyumdan
bende gidecem dedigim zaman valiz bile toplamadan diyorum esyalarimi gonderirsiniz diye ama uzun zaman oldu ben gidiyorum demiyeli boyle devam eder umarim
birazda yasin verdigi cahillik galiba daha kucugummmevlendigimde 20 yasimdaydim :26: 2 sene oldu evleneli...
Altını çizdiğim kelime çok önemli bak. Evliliğin ilk yıllarında ne kendini ne de eşini üzerek yıpratma evliliğini.
Evlilik zaten böyle değil mi, biraz fedakarlık biraz anlayış sabır hepsi bir arada olmalı bence
İnşallah yoluna koyarsın Allah yardımcın olsun
O iğrenç huy bende de var maalesef. İnşallahh ben de atarım o huyu üstümden :26:
INSALLAH atarsin yoksa cok yipranirsiniz
Yıpranmayız yıpranırım çünkü ona belli etmek istemiyorum rahat davranmaya çalışıyorum kendimce herifin havalara girmemesi açısından
Yıpranmayız yıpranırım çünkü ona belli etmek istemiyorum rahat davranmaya çalışıyorum kendimce herifin havalara girmemesi açısından
Konunuzu ve ilk yorumlarınızı okuyunca eşinizi sevmediğinizi ve ayrılmak için bahane aradığınızı düşündüm.Belki sevgisizlik,belki de evlilikten aradığınızı bulamamak ...
Eşinizin yalan söylemesi de hoş değil muhakkak ama bunun için evlilik bitirilmez..
zaten ne olursa biz kadinlara oluyor
Sağolsunlar buradaki arkadaşlar sayesinde verdiğim yanlış karardan döndüm eşimle konuşacağım güzelce inşallah bir daha yalan söyleme ihtiyacı duymaz...
Aynenn vallaa keşke onlar kadar rahat olabilsek biz de :26:
evet isterdimki şölee bi rahat olayım ohhh bide bi kahve yapayım kendime ayaklarımıda uzatayım tvye bakayım kafamda hiç bi düşünce olmadan nerde napıo düşünmeden kavga ettiysek bile kendi beynimi yemeden.neden yapamıozki sanki neden rahat olamıoz ya
ne kavgalarım oldu ahh ahh gülüyorum şimdi trafik lambalarında önüne bakma diye bile kavga ederdim ben düşün artık kardeşlerinden annesinden nasıl kıskanıyorum ben hala geçiyo ama gitgide sanki:d
neden banladılarki:Sbende kıskanmam sanıyodum ama öle yanımda çok fazla öpüolardı yanından ayrılmıolardı sürekli kendilerle ilgilenmesini bekliolardı eşimin ben o yüzden böle oldum:dben annesinden filan kiskanmam zaten mesafililer ama oyle olmasaydida kiskanmazdim herhalde bilmiyorum
konu sahibi neden banlandi anlamadim simdi
Bu konuda bir konu açsak bayağı dert yananlar olur sanırım kadının fıtratında var ince fikirli ayrıntılara takılmak, vesveselenmek, herseyi kafasına takmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?