Yalan söyledi ayrılıyorum

O iğrenç huy bende de var maalesef. İnşallahh ben de atarım o huyu üstümden :26:

ne kavgalarım oldu ahh ahh gülüyorum şimdi trafik lambalarında önüne bakma diye bile kavga ederdim ben düşün artıkkardeşlerinden annesinden nasıl kıskanıyorum ben halageçiyo ama gitgide sanki:d

Allah sizden razı olsun.Belki yanlış karar verecektim sizin sayenizde anladım yaptığım yanlışın.Bundan sonra bu hususlara dikkat edeceğim.

Konunuzu ve ilk yorumlarınızı okuyunca eşinizi sevmediğinizi ve ayrılmak için bahane aradığınızı düşündüm.Belki sevgisizlik,belki de evlilikten aradığınızı bulamamak ...

Eşinizin yalan söylemesi de hoş değil muhakkak ama bunun için evlilik bitirilmez..

Sağolsunlar buradaki arkadaşlar sayesinde verdiğim yanlış karardan döndüm eşimle konuşacağım güzelce inşallah bir daha yalan söyleme ihtiyacı duymaz...

Aynenn vallaa keşke onlar kadar rahat olabilsek biz de :26:

evet isterdimki şölee bi rahat olayım ohhh bide bi kahve yapayım kendime ayaklarımıda uzatayım tvye bakayım kafamda hiç bi düşünce olmadan nerde napıo düşünmeden kavga ettiysek bile kendi beynimi yemeden.neden yapamıozki sanki neden rahat olamıoz ya

Nereye gitti kızcağız yahu ?

Ne güzel dertleşiyordu..

Hesabı pasif oldu .

Son düzenleme:
madamore yalan söylemek zorunda bıraktırma sende canım onu ya çocukluk arkadaşı diosun her nekadar kötüde olsa çocukluk arkadaşı tamam görüşmesi yanlış ama işte bi anda silinip atılmıo bazı arkadaşlıklar senin yapman gereken ilginle sıcaklığınla eşini kendine tamamen bağlaman henüz 3 aylık evlisin ve onu kısıtlayabilmen için daha erken emir vererek değilde tamamen kendine çekerek halledebilirsin bazı şeyleri erkekler evlenmeden önce arkadaş gibi olsalarda evlendikten sonra eşlerini tam anlamıyla arkadaşları olarak göremio sebebi eşini kollama sahiplenme olabilir die düşünüorum sorunlarını anlatamıyorlar çünkü eşini kendinden çaresiz hissediolar

Bu konuda bir konu açsak bayağı dert yananlar olur sanırım kadının fıtratında var ince fikirli ayrıntılara takılmak, vesveselenmek, herseyi kafasına takmak

ne kavgalarım oldu ahh ahh gülüyorum şimdi trafik lambalarında önüne bakma diye bile kavga ederdim ben düşün artıkkardeşlerinden annesinden nasıl kıskanıyorum ben halageçiyo ama gitgide sanki:d

ben annesinden filan kiskanmam zaten mesafililer ama oyle olmasaydida kiskanmazdim herhalde bilmiyorum

konu sahibi neden banlandi anlamadim simdi

ben annesinden filan kiskanmam zaten mesafililer ama oyle olmasaydida kiskanmazdim herhalde bilmiyorum

konu sahibi neden banlandi anlamadim simdi
neden banladılarki:Sbende kıskanmam sanıyodum ama öle yanımda çok fazla öpüolardı yanından ayrılmıolardı sürekli kendilerle ilgilenmesini bekliolardı eşimin ben o yüzden böle oldum:d

Bu konuda bir konu açsak bayağı dert yananlar olur sanırım kadının fıtratında var ince fikirli ayrıntılara takılmak, vesveselenmek, herseyi kafasına takmak

benmi böleyim sadece bilmiorum ama ben acayip takıyorum beynimde dolanıp dolanıp duruo bisürü düşünce bi rahat olamadım yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…